Analize și opinii Economie Politică

De 15 zile în GREVA FOAMEI, de marți Adrian Sobaru intră și în GREVA SETEI

sobaru1Eroul protestului din plenul Parlamentului României din decembrie 2010, Adrian Sobaru, se află de 15 zile în greva foamei, la “kilometrul 0 al democrației din România“, în Piața Universității.

În noaptea de vineri, 20 septembrie 2013, un reporter independent l-a vizitat la locul grevei pentru a afla adevărul privind acțiunea sa de protest extrem. Au discutat mai multe subiecte si a fost realizat un interviu filmat.

Interviul a fost realizat pentru a vă atrage atenția asupra celei mai recente acțiuni a acestui erou contemporan, care riscă să devină și ultima sa acțiune în această lume.

Deci este și un semnal de alarmă!

Îi rugăm pe toți cei care au posibilitatea să intervină în sprijinul protestului său și a sa personal, s-o facă neîntârziat, căci Adrian Sobaru nu este un trișor al grevelor foamei, așa cum ne-au obișnuit anumite personaje în ultimii ani, ci un spirit care a decis să-și asume sloganul USL, “Dreptate până la capăt” și un erou care a decis că merită să se sacrifice pentru aplicarea lui. Mărturia video emoționantă durează 5 minute, ea fiind parte dintr-un interviu amplu de o oră (mai jos găsiti și interviul integral)

VIDEO: Adrian Sobaru – Greva foamei, până la capăt

Adrian Sobaru, eroul protestului personal din Parlamentul României – din data de 23 decembrie 2010 – când s-a aruncat de la unul dintre balcoanele sălii de plen ale Parlamentului, purtând un tricou alb pe care era scris: „Ne-ați ciuruit !!! Ne-ați vîndut și ne-ați trădat. Ne-ați ucis viitorul copiilor. Ne puteți lua viața și bani dar nu LIBERTATEA !!!”

Se află de luni, 9 septembrie 2013 în greva foamei. Motivele protestului, cred, sunt de mic interes pentru presa din România și de nici cel mai mic interes pentru politicieni, care preferă să se comporte conform regulilor conspirației tăcerii.

Interviul complet: Greva foamei, până la capăt – interviu cu Adrian Sobaru, 50 min.

Adrian Sobaru a mai acordat un interviu, compus din două părți, în data de 14.09.2013 și pe care îl prezentăm mai jos:

ADRIAN SOBARU*INTERVIU EMOTIONANT*GREVA FOAMEI*14 SEP 2013*VOL 1

ADRIAN SOBARU*INTERVIU EMOTIONANT*GREVA FOAMEI*14 SEP 2013*VOL 2

Sursa:Starea Natiunii

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Din pacate puteati sa puneti si o varianta scrisa a interviului sau macar care e motivul protestului. Sunt unele persoane care fiind la munca nu prea pot sa se uite la video. Multumesc

  • Pai si acum protesteaza nerodul ala ? Ca doar acum nu mai e Boc. Atunci a sarit de la balcon pentru ca il asuprea Boc. Acum cine il asupreste ca cei de acum sunt pohta ce-a pohtit, nu ? Acum celor de la putere le-ar conveni sa il considere tzicnit, dar nu, nu domnilor, nu e tzicnit, e un patriot, e o constiinta, care se sacrifica pentru bine celor multi, nu ? Parca asa i se zicea atunci.