C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Daniel Dragomir: “Iapa troiană în Guvernul României”

Tot ce a castigat doamna Dancila in ultimele saptamani cu eforturi politice si o munca admirabila a fost distrus electoral astazi in CSM de doamna Birchall.In “home-base” al PSD (multi gresesc atunci cand calculeaza procente, eu prefer sa merg la nuante, sa ma refer la voturi in primul tur, pe prezenta, chiar daca sociologii or sa ma injure, doamna premier trebuie sa ia minim 3 milioane de voturi) in interiorul PSD, orice iesire a doamnei Birchall este incasata direct de primul ministru. In plin!

Doamna Birchall are multe misiuni. Cea mai importanta dintre ele este sa asigure echipa Maior-Coldea-Barna ca va manca din procentele doamnei Dancila si din sansele domniei sale de a ajunge in turul doi!

Doamna Dancila trebuie sa faca o alegere. Totul in viata tine de alegeri!

#curaj

Autor: Daniel Dragomir

Sursa: Daniel Dragomir Facebook

Related Posts

3 Responses “Daniel Dragomir: “Iapa troiană în Guvernul României””

 1. iusuf says:

  Sinagma imi apartine si revendic maternitatea ei [(“cal troian intra (muros)] in guvernul PSD”- vezi luju de acu’ 2 zile )

 2. ...roman incorect politic... says:

  ”Iapa troiană”? de ce o asemenea jignire fata de te toate iepele Terrei? de fapt este vorba de o umila si prapadita țoapă…

 3. Ghita Bizonu' says:

  Ptr roman incorect politic

  Nici o jignire. Nu i-sa zis ca ar fi pur sange arab, Furioso North Star sau Friziana … (si asa in gnl. Eventuala comparatie cu o iapa pur sange arab este ultramagulitoare .. pur singele arab fiind considerat perfect )

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss