C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Daniel Dragomir dezvăluie: ”Ponta s-a văzut cu Florian Coldea și cu George Maior în Turcia!”

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir continuă seria dezvăluirilor, ultima victimă fiind Victor Ponta, despre care aflăm că acum cîteva luni a avut o misterioasă și secretă întîlnire în Turcia cu Florian Coldea și cu George Maior.Scrie Dragomir pe Facebook: ”Despre politica, politicieni si vacante. Declaratia domnului Ponta data ieri, la UM Digi 24, unde altundeva:

“Ducem la comisia SRI tot felul de bandiți, de interlopi, care, în mod normal, ar trebui duși la pușcărie. E un haos din care toți avem de pierdut.”, a spus Victor Ponta la Digi 24.

Am evitat inca de la inceputul iesirii mele publice din 11 septembrie sa fac declaratii politice.

Voi incerca sa ma abtin in continuare, dar astfel de declaratii si cu atat mai mult date de domnul Ponta incep sa imi zdruncine din ce in ce mai serios zen-ul. In timp ce Comisia SRI face eforturi de buna credinta sa descopere gravele abuzuri si incalcari ale Constitutiei….

Are si rabdarea mea o limita. Mai ales ca spre exemplu nu eu sunt cel care s-a vazut “intamplator” in concediu acum cateva luni in Turcia cu Maior si cu tovarasul Coldea.

Asa ca reiau o tema de la fostul meu loc de munca: usor cu pianul pe scari domnule Ponta”.

Sursa: InPolitics

Related Posts

One Response “Daniel Dragomir dezvăluie: ”Ponta s-a văzut cu Florian Coldea și cu George Maior în Turcia!””

  1. Florin Georgescu says:

    Bravo domnule colonel daca SRI ar avea numai oameni ca tine ar fi nu doar un serviciu respectat ci un serviciu iubit si apreciat de TOTI romanii…. !

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss