Politică

Daniel Dragomir: A fi sau a nu fi ”acoperit”? Ceva putred e în România.

Așa cum spuneam încă de ieri, sunt două categorii de ofițeri acoperiți în media: cei care lucrează în interesul țării și cei care lucrează în interesul unei găști.



Vă invit pe dumneavoastră să judecați dacă am avut dreptate.

Azi, Hotnews s-a gândit să îmi administreze o lovitură năprasnică:

“Potrivit unui articol publicat de Adevărul în data de 28 martie 2017, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au trimis în judecată un dosar de evaziune fiscală în care fostul soț al inspectoarei, Valentin Focica, în calitate de administrator al unei firme, ar fi înregistrat în evidențele contabile achiziții fictive de bunuri și servicii de la societăți de tip fantomă. Una dintre persoanele acuzate că ar fi administrat societățile fantomă prin interpuși în acest dosar este chiar Daniel Dragomir, fost adjunct al fostului director operativ al SRI, Florian Coldea.” (sursa: Hotnews – vezi link aici http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21998090)

Orice jurnalist ar fi putut verifica instantaneu pe portalul instanțelor, dosarul fiind trimis în judecată, că este vorba de un alt domn Dragomir Daniel, rezident în Râmnicu Vâlcea (acolo unde se află și sub o măsură preventivă a controlului judiciar).

În perioada următoare vor mai urma astfel de dezvăluiri puerile.

De ce? Pentru că sunt disperați.

Vă dau o veste proastă. Timp de trei ani am fost terfelit și eu și familia mea. În loc să mă terfeliți prin articole comandate, nu ar fi mai bine să discutăm de principii și fapte, de probe și de documente?

Later edit: Hotnews a șters din articol fraza de mai sus ,  dar aveți mai jos un print screen cache cu forma inițială a articolului. Normal ar fi fost ca Hotnews să dea o erată.

Autor: Daniel Dragomir

Sursa: Daniel Dragomir Blog