Politică

Dan Diaconu: ”Despre lupta ta”

Nici nu s-a terminat bine golăneala numită alegeri că monștrii restaurației au scos capul cu violență. Plăvanul dă ordine de parcă ar fi în ograda mă-sii: deznaționalizare cu incriminarea penală a spiritului patriotic, aplicarea la liniuță a oricărei recomandări venite dinspre Bruxelles, cedarea brutală a suveranității s.a.m.d. Toate puse pe răboj într-un așa zis pact pentru Europa. N-am văzut pe nimeni să se înfioreze, n-am văzut pe nimeni care să bată cu pumnu-n masă și să spună apăsat că „NE-A AJUNS!”.



Pe partea cealaltă, partidul prezidențial face tumbe în ritmul dictat de circarul Rareș Bogdan în timp ce politrucii de la PLUSR bagă cărbuni pe foc în direcția implementării măsurilor pentru care-au fost înființați: corectitudine politică, sexualizarea societății, legiferarea teoriei genului și absolut tot ceea ce înseamnă măsuri ale agendei negre a comunismului globalist.

Dinspre himera numită injust „justiție” vin vești și mai proaste: se pune de-o restaurație completă a băsismului securist agresiv. Procurorii rezistenți au prins aripi întrucât li s-a promis solemn desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Astfel, au pus-o iar de golănii, gen acea aberantă punere sub control judiciar a lui Vâlcov pentru că a dezvăluit unul dintre cele mai înfiorătoare acte de sabotare a statului de drept. S-a ajuns atât de departe încât o procuroare sinistră păzită de mascați a ajuns să târâie un copil pe caldarâm ziua-n amiaza mare, pentru că „rațiunile de sus” impuneau livrarea copilului „cui trebuie”.

Din nefericire atitudinea populației e una pasivă. La fel de pasivă cum a fost atunci când a venit ciuma comunistă peste noi. În afara unor eroi – mințiți și ei de jegurile occidentale că vor veni anglo-americanii să-i salveze – majoritatea oamenilor au semnat tacit „pactul cu diavolul”. Fiecare s-a gândit că „e mai bine să-i lași pe ei să facă ce vor”, „că nu e bine să-i contrazici”, „că dacă stai în banca ta, până la urmă totul va fi bine”. Așa s-au trezit fruntașii satelor exterminați la canal, așa au ajuns sărăciile și marginalii să fie împinși în funcții de conducere, așa a fost țara jefuită și târâtă într-una dintre cele mai negre perioade ale istoriei noastre. Voi, cei care-ați prins acele vremuri, ați uitat? Dar copiii voștri, de ce nu știu? Nepoților voștri de ce nu le-ați spus?

Acum stați la fel de pasivi și asistați cum marxismul e impus pas cu pas. Vă uitați a proști cu toate că recunoașteți aceleași instincte, aceeași ideologie și aceleași manifestări care vin, de data aceasta, chipurile dinspre dreapta. Iar vă făsați furați de priveliște? Tot n-ați înțeles că întreg corporatismul e de fapt o crâncenă organizare 100% comunistă? Întrebați-vă copiii ce fac prin ședințele acelea inutile și-o să constatați cu amărăciune că diferența dintre impusele „ședințe de partid” și actualele meeting-uri e dată, doar de Excel și Power Point.

Tot n-ați înțeles că Uniunea Sovietică e acum Europa, cu singura diferență că în ziua de azi Stalin nu mai e la vedere, ci doar comisarii săi? La fel de agresivi inculți și grobieni? Stați și tăceți, înghițiți în sec de fiecare dată când o altă aberație e scoasă la lumină. Și aplecați capetele și dați din mâini a neputință.

Ați fugit de teroare și v-ați aruncat și mai abitir în brațele ei, ați fugi de salamul cu soia și-acum haliți numai salam cu soia, ați fugit de pauperizare și-acum trăiți de pe o zi pe alta. Nu vi se pare ciudat că ați ajuns iar de unde ați plecat, de data aceasta cu consimțământul vostru deplin? Să nu v-aud că totul e din cauză că n-ați citit termenii scriși cu litere mici! În fapt n-ați citit nimic și v-ați luat exclusiv după slogane. Adică v-au făcut!

Decât să încercați să vă feriți cu lașitate din calea terorii care se pune la cale exclusiv pe spatele indiferenței voastre, ar trebui să vă întrebați dacă ați făcut ceva pentru a împiedica asta. Nu dând like&share pe rețelele de socializare, nu discutând în contradictoriu cu vreun spălat pe creier, nu înjurând televizorul în confortul discutabil al propriului fotoliu. Ați făcut altceva?

Nu cumva ați preferat(sau preferați) să fiți părinți doar cu numele, în timp ce de restul „să se ocupe ăia?”. Nu cumva vă uitați admirativ la copil sau nepot și vă bateți cu pumnii-n piept admirând „cât e de deștept” doar pentru că-i „al nostru” și pentru că „mestecă ceva cuvinte în limbi de circulație”? Nu cumva ați uitat să evaluați situația la modul critic atunci când e vorba de voi și-ai voștri?

Lupta diavolului acestuia e una generalizată. Nu v-am cerut niciodată să ieșiți în stradă și să urlați precum spălații pe creier. Însă voi ați uitat că lupta începe în propriile voastre familii. Ați lăsat și lăsați să vă scape needucați copiii pe care-i aveți. Vă cruciți când vedeți atâta prostie deversată pe toate canalele, dar nu vă prindeți că fiecare dintre acei idioți vine dintr-o familie? O familie ca a voastră. Iar dacă se întâmplă ca propria voastră odraslă să devină o rotiță a acestui mecanism inept, brusc, fără discernământ, treceți în tabăra cealaltă, doar trebuie „să vă sprijiniți odrasla”. V-ați gândit ce crimă ați făcut(sau faceți) atunci când le-ați dat drumul copiilor în lume fără să aibă niște criterii minime de evaluare a lucrurilor? Copiii pe care i-ați lăsat neinformați sunt cei care acum trag cel mai eficient la căruța globalistă. Ați uitat oare că, în esența sa, comunismul era internaționalist, adică globalist? Ați uitat că-n comunism naționaliștii erau înfierați(asta până când au scăpat treburile puțin de sub control)?

Ajutați-i pe toți să-și regăsească setul autentic de valori, să abandoneze retorica seacă și străină care le este impusă prin intermediul propagandei. Uitați-vă în ochii lor și nu-i scăpați din mâini până nu simțiți că privirea le e din nou clară.

Lupta care se dă nu-i una abstractă. E una fizică și-ncepe din ograda fiecăruia. Dacă nu trasezi granițe clare, peste care să nu se poată trece, ai pierdut lupta și ești victimă. Altfel, cu fiecare această mică victorie se poate reveni ușor-ușor la normalitate.

P.S. Perversitatea acestui sistem constă în faptul că tu – vectorul care-l implementezi – ajungi în final victima sa. Abia atunci îți dai seama că ai greșit, dar atunci e prea târziu. Alți vectori mai tineri implementează o teroare și mai radicală care, în final se va îndrepta împotriva lor. De-aceea lupta pe care-o dai nu e una în care să te salvezi pe tine. Tu deja ești victimă, pentru tine lupta e pierdută. Ținta ta trebuie să fie salvarea celuilalt, a celui care acum e vector activ și care, peste câțiva ani, va deveni victimă. Doar așa se poate câștiga războiul!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Usor-usor la normalitate. Ma straduiesc sa vad partea plina a paHarului. “Din bube, mucegaiuri si noroi, iscat-am frumuseti si preturi noi”, vb lui Arghezi in “Testament”. Si atunci, cand o s-ajungem la frumusete, sa nu-i mai dam drumul, invatam a o pretui… tulburi DAR minunate vremuri!

  • Pactul pe justitie: 5 barbati + 2 hartii, pactul pentru Europa care inchide ochii la infiintarea si functionarea SIIJ privind activitatea derulata prin grija corpului juristilor format in sens larg din judecatori, procurori, avocati, notari, executori judecatoresti, consilieri juridici publici si privati responsabili pt avizarea cf legii a DOCUMENTATIEI DE SERVICIU aferenta procedurilor de IMPROPRIETARIRE (STUDII, MEMORII JUSTIFICATIVE, RAPOARTE, AUTENTIFICARI, LEGALIZARI, INCADASTRARI, INTABULARI) SALTAT COPII IN PROCEDURA ADOPTIILOR INTERNATIONALE, SLUJIT STAPANU’. Juramantul depus in numele legii, adevarului, onoarei a fost inlocuit pas cu pas cu juramantul depus in numele BANULUI si pt SFANTA MITA, BINECUVANTATUL COMISION, paravan in virtutea principiului “restitutio in integrum”, fara a generaliza. Preluarea strategica bucata cu bucata a tarii, preluarea resurselor naturale, minerale, umane s-a derulat cu “acte-n regula”, drama balantei, trista si dureroasa realitate, circumstanta din perspectiva careia pentru mentinerea dezechilibrului primim recomandari GRECO, opinii venetiene, de peste ocean, cu nesocotirea conditiilor specifice in areal, de la caz la caz, de la tara la tara, produsul hibrid la orice nivel, domeniu de activitate – TINTA GLOBALISMULUI tot o apa si-un pamant, fenomen extrem vizibil cu ochiul liber.

  • “Soimii patriei” din vremea lui tatuca ciuruitul de Craciun, MARFA pentru OCCIDENTALII GLOBALISTI, “AGENTURI” STRAINE. Strategial lui Ceausescu privind cresterea natalitatii deturnata de la obiectivele Romaniei.

    Ne-am ciuruit!

  • Preluarea strategica pas cu pas a RESURSELOR ROMANIEI: RESURSE NATURALE, MINERALE, ZACAMINTE, METALE RARE, PRETIOASE, COMPANII DE INTERES STRATEGIC NATIONAL, ZONAL, PLANETAR, GALACTIC si RESURSE UMANE… din pantecul Maicii, motive din cauza carora nu mai avem bazin electoral, hidrografic, forta de munca, vlaga. Elitele globalisto-sataniste si-au atins TINTA: degradarea rasei umane pe planeta, regresul si psihoinvolutia civilizatiei de sec XXI. Lupta mea, a ta, si-a altora… care n-au fost atinsi de satanism, zoombizare, mutatie genetica in forme agravante. Chiar nu observati fenomenul???

  • Dusmanii de astazi ai neamului romanesc, din exterior dar mai ales din interior(care-si zic, romani), sunt de o 100 de ori mai periculosi, mai perfizi si mai ascunsi de cat toti dusmanii la un loc pe care i-am avut in istorie, pt ca acestia ne ataca insai fibra ancestrala a neamului, modelele, traditiile si credinta lui. Fata de acesti dusmani ocultati, trebuie sa fim fara mila, pt ca acestia pot face ca neamul romanesc sa dispara(nu neaparat fizic) dupa 2 milenii de existenta. Căpitanul Andrei, interpretat de Sergiu Nicolaescu in filmul Nemuritorii(1974) ii caracteriza f. bine pe aceste Iude ale neamului: “Cei care batjocoresc această ţară nu sunt de-ai noştri, nici dacă îşi spun români. Acestia sunt câini la casa oricărui stăpân, aşa că în faţă avem duşmani.”