Politică

Dacian Cioloș, ministrul care a introdus substanțe cancerigene și produse modificate genetic în România

Dacian Cioloș a făcut României și românilor numai cadouri otrăvite, indiferent de poziția în care s-a aflat.


Ajuns în 2005 ministru al Agriculturii, Cioloș nu s-a gândit că ar trebui refăcut sistemul de irigații din România. Nu i-a păsat nici că România era pe atunci al treilea cel mai mare producător de porumb din Uniunea Europeană și că avea potențial, așa cum timpul a demonstrat, de a deveni cel mai mare producător de porumb din UE. Ajunsese pe scaunul Ministerului Agriculturii și trebuia cu orice preț că impună  organismele modificate genetic, reprezentând astfel interesele companiei Monsanto cumpărată ulterior de compania germană BASF.

Ca urmare, în ciuda protestelor și a refuzului categoric al românilor de a accepta porumb și cartofi modificați genetic, în ciuda faptului că țările din UE au respins aceste produse, Cioloș le-a impus cu forța dată de poziția sa de ministru. Nici solicitările Greenpeace de a scoate aceste produse de pe piața din România nu l-au făcut pe Cioloș să de înapoi . În 2007 Greenpeace l-a acuzat pe Cioloș că  a autorizat ilegal cultivarea a peste 332 de hectare de porumb modificat genetic în șase județe din România.  Strigătul Greenpeace și al românilor a rămas fără ecou pentru cel care acum se dă mare luptător cu corupția. Ba dimnpotrivă, a mai făcut un pas și a permis intrarea în agricultura românească a fungicidul Initium produs tot de compania germană BASF și despre care se știe că este cancerigen. Conform cercetătorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă, care intra rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. Aşa cum INITIUM ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce şi la mărirea tumorilor maligne. Dovada este exolozia de cancere de colon cu care se confruntă românii în ultimii ani.

Cu un tupeu incredibil, după ce a le-a băgat românilor otrava în mâncare, același Dacian Cioloș declara în anul 2011, la ProTv că el ” evită să consume alimente care au la bază organisme modificate genetic”. Pentru români însă,  erau bune. Analizați singuri ce a făcut Cioloș pentru România și ce a făcut ministrul actual al Agriculturii și decideți în cunoștință de cauză pentru a nu mai ajunge din nou subiect de experimente cinice și ticăloase, așa cum s-a întâmplat pe când Cioloș făcea jocul companiilor germane în defavoarea României. Și nu uitați că România este țara care dispune de cel mai fertil sol din Europa. Au spus-o și francezii. În plus, agricultura ecologică devine tot mai căutată în lume, dar nu se poate face pe terenuri pe care s-au introdus soiuri modificate genetic și nici pe cele otrăvite cu Initium. Decideți singuri dacă România merită mai mult decât otravă!

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Nu el, prin intermediul lui, Dacian in campul de rapita modificata genetic… of of #of

  • Dar dupa 2015 s-a trecut la un nou nivel – otravirea obligatorie, fortata a mediului de viata al romanilor, prin pulverizarea de “biocide” (pesticide de uz neagricol)neurotoxice si persistente, cu scopul “protejarii Sanatatii Publice” prin “combaterea vectorilor de boli” (sau “dezinsectii”). Aceste actiuni reprezinta implementarea unui Plan National, integrat si unitar, in domeniul igienei publice care e parte a unei intelegeri intre UE si tarile membre si care in Romania se aplica intr-un mod interesant si inca neuniform,din cauza diferentelor

  • Stiam asta! Daca mai apuca sa guverneze, ne-ar fi dat mancare cu cianura de potasiu si urina modificata genetic pe post de bautura(dar nu dintr-aia eco, pe care o consuma el, primita de la guru Bivolaru)!

  • Dupa sarea iodata obligatorie in toate produsele alimentare si la consumul oamenilor, lipsea “initium”.
    Probabil ca intr-o eventuala “tura urmatoare” va trece direct la stricnina.
    Sa aikba invadatorii musulmani unde sa stea, ca bani tipareste sionismul pana distruge crestinismul.

  • TOATE SUBSTANTELE INJECTATE IN ANIMALE SUB FORMA DE CONCENTRATE, HORMONI DE CRESTERE, ANTIBIOTICE, MEDICAMENTE DIVERSE, TOATE SUBSTANTELE UTILIZATE IN TRATAMENTUL CULTURILOR, MODIFICATE GENETIC, AJUNG IN ORGANISMUL UMAN MODIFICAT GENETIC!!!!!!!!!!!!!!!!

    POLITICA AGRICOLA COMUNITARA, ATENTAT LA FIINTA UMANA PE TERRA.