Politică

Daca nu votați cu PSD-ul, era și la noi ca-n Dubai!

Sa fie clar pentru toata lumea: cel mai mare pericol pentru Romania actuala este cresteresa salariului minim pe economie, cresterea pensiilor si cresterea salariilor din sanatate si invatamant. Am sa incerc sa va expun cu claritate acest punct de vedere, desi nu-mi fac iluzii prea mari ca veti pricepe.

protest-vot-diaspora-16

Salariile si pensiile pulimii trebuie sa fie mici, mici, mici, altfel inflatia ne mananca. Salariul meu trebuie sa fie mare, cat mai mare, intai pentru ca eu sunt un adaptat, deci am dreptul, spre deosebire de pulime, si apoi ca eu nu dezechilibrez macroeconomic, in timp ce pulimea da.

Salariile si pensiile pulimii trebuie sa fie mici ca sa fim o tara competitiva, sa ne iubeasca multinationalele care vin la noi si platesc la sfert ca-n Vest dar vor aceeasi calitate. Daca multinationalele divorteaza de noi, atunci e foarte grav si in plus asa ceva nu se poate. Aici nu mai insist, pentru ca e clar. Fara multinationale ne pierdem identitatea multinationala.

Salariile si pensiile pulimii trebuie sa fie mici pentru ca pulimea cheltuieste dar nu produce nimic. Nimic in afara de inflatie, desigur. Eu produc, eu trebuie sa am salariu mare, tin PIB-ul pe umeri precum Atlas tinea PIB-ul Greciei antice. Cel putin asa am invatat intr-a cincea, dar intre timp am uitat tot, pentru ca scoala nu te invata decat lucruri de care n-ai nevoie in viata, deci mai bine le uiti.

Asa ca va rog sa va alaturati in lupta noastra impotriva acestui guvern de corupti care vor sa corupa in continuare la liber, in limita a 200.000 lei. In democratie, hotii trebuie sa fie la puscarie. Si violatorii. Daca ii elibereaza pe astia, vin peste noi pentru ca cel mai scurt drum de la puscarie la puscarie trece pe la noi. Nu pe la mine, fireste. Ma refer la pulime.

Pana acuma am dormit, dar de-acuma m-am trezit. De ce ati stat acasa si n-ati venit la vot? PSD-ul este votat doar de asistatii sociali si de salariul minim pe economie. Suntem o suta de mii, sigur avem dreptate. Si mai sunt cinci milioane care vor sa iasa si ei la manifestatie, caz in care vom avea si mai multa dreptate. Daca nu votati cu PSD-ul, era si la noi ca-n Dubai.

Autor: Radu Iliescu

Sursa: Radu Iliescu