Politică

Cum arată votantul Monicăi Macovei?

imagesDe multe ori m-am întrebat care este portretul robot al votantului Monicăi Macovei sau, mai nou, al M10. Bănuiesc că nu sunt singurul care-și pune acest gen de întrebări existențiale, mai ales când votanții M10 par să aibă o pondere destul de mare în mediul urban, pentru un partid cu un singur membru notoriu.

Cum arată votantul Monicăi Macovei:

– Votantul Monicăi Macovei este tânăr, între 18 și 35 de ani

– Este absolvent de facultate, dar nu prea a citit istorie sau doctrină politică

– Este angajat la firme cu capital străin sau multinaționale, dar nu știe că unul dintre principalii vinovați pentru distrugerea sindicatelor este Monica Macovei, care a făcut tot posibilul ca angajații să nu aibă drepturi în România, să aibă doar responsabilități.

– Muncește mult, nu se uită la televizor, că-l spală pe creier, dar citește mediul online, pentru că acolo se află adevărul absolut.

-Singura sursă de informație veritabilă este Hotnews, iar o fițuică de ziar din Germania, Franța sau SUA care dă știri despre România este mai credibilă decât Agenția Națională de Știri.

– Votantul Monicăi Macovei urăște PSD, mai nou urăște și PNL, practic urăște partide politice, chiar dacă și M10 este tot partid politic.

– Votantul macovist crede că toată clasa politică este coruptă, dar Monica Macovei, care este parte a clasei politice românești de peste 10 ani, este imaculată.

– Votantul macovist este anti comunist, dar el uită sau cel mai probabil nu știe că Monica Macovei a fost procuror comunist.

– Votantul Monicăi Macovei este progresist, ia orice concept de care aude el în permisia aia de 5 zile pe an acordată de multinațională, și vorbește despre el cu prietenii de bere. Vrea să implementeze, ca atâția alții înaintea lui formele fără fond din Occident.

– Votantul macovist este tolerant. Dacă votezi Monica Macovei și nu susții drepturile minorităților sexuale ești degeaba. Un adevărat macovist, dacă nu este gay, își dorește să fie și sau are mulți prieteni gay, pentru că așa dă bine, să fim toleranți.

 

Așa arată portretul unui votant macovist. El este, în primul rând, neinformat. Crede ușor ceea ce i se spune, mai ales dacă este împachetat ca ceva de calitate, venit pe filieră srăină. Monica Macovei a fost exponentul care a dus a erodarea credibilității Parlamentului. Da, cu toții știm că Parlamentul este plin de corupți, dar nu trebuie să uităm nici un moment că noi i-am ales  și mai ales că Parlamentul este cea mai importantă instituție democratică.

Monica Macovei a atacat orice instituție democratică din România pentru că natura sa de procuror comunist nu s-a schimbat. Ideea ei de democrație este tot statul polițienesc.

În final, votantul M10 trebuie să știe că un vot pentru Monica Macovei e ca și cum ai spune că minerii nu au făcut victime în Piața Universității pentru că procurorul ceaușist Monica Macovei asta a scris în procesele verbale.

Autor: Alexandru David

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Nu poate fi mm mai buna ca iliescu.
    Oricum nu a aparut si nici nu se intrevad sanse pentru urmatorii 100 de ani sa apara un partid mai bun ca pcr/fsn/psd et co.

  • Sunt pensionar si votez cu Monica Macovei. Cel care a scris articolul este un handicapat intelectual care afirmă în mod stupid:
    ” nu a aparut si nici nu se intrevad sanse pentru urmatorii 100 de ani sa apara un partid mai bun ca pcr/fsn/psd”
    Cu astfel de oameni România nu are nici o șansă.

  • Sunt pensionar si votez cu Monica Macovei. Cel care a scris articolul este un handicapat intelectual din aceesi categorie cu cel care afirmă în mod stupid în comentariu:
    ” nu a aparut si nici nu se intrevad sanse pentru urmatorii 100 de ani sa apara un partid mai bun ca pcr/fsn/psd”
    Cu astfel de oameni România nu are nici o șansă.

  • si eu sunt pensionar ca tine.din cauza unor nevertebrati ca tine am ajuns in halul in care am ajuns.astora ca tine le-as lua dreptul de a vota.vai de mama ta.ai mare noroc ca nu mai umbla hingherii pe strazi,altfel, hmm,vreun sapun,etc.bravos natiune,halal sa-ti fie!

  • Pt Similea(c-o fi Angela, altul sau alta):
    Se spune ca ca un om, cu cat inainteaza in varsta, cu atat devine mai intelept. La tine, pensionarule, varsta si intelepciunea sunt invers proportionale, din pacate.

  • Nici eu nu mă încadez în profilul dumitale, deși aș zice că sunt ”macovist”. Faci abuz de deducție, nu ai nicio bază în afirmațiile pe care le faci. Poate că ai întâlnit niște amici de-ai tăi la o bere și se potriveau fix pe ce scrii acolo. Dar e o întâmplare, mai degrabă.