Politică

Chris Terheș: ”Oare prostia se inscrie la independenta sau la impartialitate?”

Apel pentru cei din Bucuresti: pozati-i de aproape pe toti magistratii activisti care vor protesta in fata la CAB si puneti-le pozele pe internet, sa-i stie lumea si sa-i poata recuza!



Activistul Cristi Danilet anunta ca magistrati din tara vor veni la Bucuresti sa protesteze in fata la CAB impotriva legilor justitiei si a Guvernului.

In fapt, o serie de magistrati – judecatori si procurori – din tara vor fi azi la Bucuresti pentru ca sunt examene pentru promovare. Din acestia unii vor si protesta. Pe aceasta prezenta la Bucuresti a mai multor magistrati au si mizat organizatorii protestului “spontan”.

Activistul Cristi Danilet a spus la Realitatea, sustin mai multe site-uri, ca deja doua legi de modificare a legilor justitiei au intrat in vigoare. Daca nu ar mai face activism pe net si ar citi drept si legi, Danilet ar fi aflat ca doar o lege a intrat in vigoare, cea care modifica Legea 304/2004.

Acesti magistrati politruci au mintea imbuibata de prostie, incat protesteaza pentru legi care ar fi in vigoare, cand de fapt nu sunt. Iar acestia judeca destinele oamenilor si pretind ca sunt independenti si impartiali. Oare prostia se inscrie la independenta sau la impartialitate?

Fac un apel celor care sunt in Bucuresti, au timp si isi doresc o justitie independenta, sa mearga in fata la CAB cand acesti magistrati politruci vor protesta si sa le faca poze de aproape la fiecare si sa-i puna pe internet, ca sa le putem afla numele.

Justitiabilii romani, adica cei care-si cauta dreptatea prin instante si cu greu o gasesc, trebuie sa stie cine sunt acesti activisti politruci in roba sa-i poata recuza.

Trebuie creata o lista publica cu toti acesti pretinsi judecatori si procurori, slugi ale serviciilor, pentru ca lumea sa-i stie cine sunt, astfel incat partile sa-si poata exercita drepturile pe care le au.

Evident, nu avem nimic impotriva dreptului magistratilor de a protesta. In acelasi timp, insa, e dreptul oricarui om care are un proces in instantele din Romania sa stie ce manifestari activiste si politice are procurorul sau judecatorul dintr-o cauza care-l priveste pentru a-l putea recuza.

Reiteram de acea apelul oricarei persoane care e in Bucuresti si are timp, sa mearga si sa-i pozeze pe judecatorii si procurorii activisti care vor protesta in fata la CAB, dupa care sa-i puna pe net pentru a-i putea sti toata lumea.

Chris Terhes

Romanian Community Coalition

Autor: Chris Terheș

Sursa: Chris Terheș

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Consumul de droguri in randurile celor cu roba, la ce se inscrie, oare?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • LOBUL FRONTAL!

    Lobul frontal al creierului este responsabil de luarea deciziilor, in speta, de PRONUNTAREA SENTINTELOR.

    Ii rog sa-si faca testele, terapia, ACOLO UNDE SE IMPUNE, si sa se indrepte care au de indreptat ca sa PRONUNTE DREPT.