C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Cătălin Predoiu, întâlnire de taină la Ambasada SUA (FOTO)

media-143169942793878400Premierul desemnat al PNL, Cătălin Predoiu, a avut o întâlnire de taină la Ambasada SUA cu Dean Thompson. Întâlnirea a avut loc la sediul ambasadei Statelor Unite la București și a durat aproximativ o oră.

Reprezentanța diplomatică a SUA este, însă, extrem de preocupată de modificările pe care parlamentarii din arcul guvernamental vor să le aducă Codului Penal și Codului de Procedură Penală, pentru a afecta lupta anticorupție. În urmă cu câteva zile, Dean Thompson a discutat pe această temă cu Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, și Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, informează EvZ.

În mandatul lui Cătălin Predoiu, Ministerul Justiției a elaborat și promovat atât noul Cod Penal, cât și noul Cod de Procedură Penală.

Autor: Lucian Negrea

Sursa:Stiri pe surse

Related Posts

2 Responses “Cătălin Predoiu, întâlnire de taină la Ambasada SUA (FOTO)”

  1. Informatia este: Catalin Predoiu a fost fogografiat intrand in ambasada SUA.
    Nu stim daca a fost filaj, daca au stat dupa el paparazzi sau detectivi particulari. Cert este ca au aparut pozele.
    Intrebarea este: Cum au aflat detectivii, paparazii sau cine a facut pozele care a fost interlocutorul lui Predoiu. Poate ca omul s-a dus sa isi ridice chenzina, sau sa isi ia viza sau sa isi vada prietena

  2. Nelutu says:

    Pruna-n gura de Predoiu,tovarasul de joaca al Elenei Udrea,un nesimtit si un nemernic,pupincurist al celor mai mari criminali din lume,care sunt americanii!

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss