Politică

Cătălin Predoiu, întâlnire de taină la Ambasada SUA (FOTO)

media-143169942793878400Premierul desemnat al PNL, Cătălin Predoiu, a avut o întâlnire de taină la Ambasada SUA cu Dean Thompson. Întâlnirea a avut loc la sediul ambasadei Statelor Unite la București și a durat aproximativ o oră.

Reprezentanța diplomatică a SUA este, însă, extrem de preocupată de modificările pe care parlamentarii din arcul guvernamental vor să le aducă Codului Penal și Codului de Procedură Penală, pentru a afecta lupta anticorupție. În urmă cu câteva zile, Dean Thompson a discutat pe această temă cu Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, și Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, informează EvZ.

În mandatul lui Cătălin Predoiu, Ministerul Justiției a elaborat și promovat atât noul Cod Penal, cât și noul Cod de Procedură Penală.

Autor: Lucian Negrea

Sursa:Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Informatia este: Catalin Predoiu a fost fogografiat intrand in ambasada SUA.
    Nu stim daca a fost filaj, daca au stat dupa el paparazzi sau detectivi particulari. Cert este ca au aparut pozele.
    Intrebarea este: Cum au aflat detectivii, paparazii sau cine a facut pozele care a fost interlocutorul lui Predoiu. Poate ca omul s-a dus sa isi ridice chenzina, sau sa isi ia viza sau sa isi vada prietena

  • Pruna-n gura de Predoiu,tovarasul de joaca al Elenei Udrea,un nesimtit si un nemernic,pupincurist al celor mai mari criminali din lume,care sunt americanii!