Politică

Ca sa ne fie mai bine

saracie-lacrimi-pe-o-bucata-de-paineCa sa ne fie mai bine am inceput sa fim flexibili; ca sa ne fie mai bine femeile au inceput sa munceasca; ca sa ne fie mai bine copiii au ramas singuri acasa; ca sa ne fie mai bine am inceput sa fim „pro” – pro vest, pro orice ne amagea frumos; ca sa putem fii pro, a trebuit sa nu mai fim, a trebuit sa ne pierdem identitatea;

Ca sa ne fie mai bine a trebuit sa invatam de la occidentali,   ca sa putem invata a trebuit sa fim mai deschisi, pentru asta a trebuit sa fim mai superficiali, ca sa putem socializa cu Occidentul decadent, pentru asta a trebuit sa ne asemanam cu cei care ne invatau democratia. Pentru asta a trebuit sa lepadam orice credinta, orice convingere.

Ca sa ne fie mai bine, am lepadat traditiile si credintele pentru care  stramosii nostri au murit.

Ca sa ne fie mai bine am vrut sa ne unim cu Papa.

Ca sa ne fie mai bine am ascultat de tradatori.

Ca sa ne fie mai bine ne-am pus sa contrazicem toate statisticile venite din vest, in care eram pe ultimul loc la consumul produselor pe care ei le vindeau. Bineinteles ca asta ne discredita total in ochii invatatorilor nostri.  Pentru a nu mai fi pe ultimul loc in sondajele Procter & Gamble am vandut toata tara, am diluat, falsificat, schimbat toate retetele, toate obiceiurile, toate traditiile, expresiile, coafurile,  felul in care ne imbracam, felul in care vorbim.

Ca sa ne fie mai bine am urmat toate sfaturile, toate programele, toate trendurile.

Ca sa ne fie mai bine am luat credite, am cunoscut boom-ul imobiliar si economic, am cunoscut si am urmat pe miliardarii mioritici.

Ca sa ne fie bine, am inceput sa fim impacati ca avortul este normal, ca trebuie sa fim liberi, ca perversiunile sunt o dovada de emancipare si superioritate culturala.

Ca sa ne fie bine am inceput sa punem pret pe divertisment si s-a umplut ecranul si chioscurile de pasarici, tate si prostituate si mascarici fara identitate. Ca sa ne fie bine am inceput sa epatam, ca sa ne fie bine am inceput sa purtam masca fatarniciei occidentale, mai ales ca sa ne fie bine in business. Ca sa ne fie bine a trebuit sa ne eliberam de toate – sa numim raul bine si binele rau si pe amandoua sa le mixam. Ca sa ne fie bine a trebuit sa divortam, sa pribegim prin tari straine  tratati ca niste sclavi.

Toate astea ca sa ne fie bine si noua dupa modelul celor din Occident.

Sursa: Evita colapsul- omenirea in pragul colapsului