Analize și opinii Cultură și Familie Economie Politică

Banii murdari ai HotNews

Banii au miros, și încă unul pestilențial, o dovedește site-ul HotNews.ro, specialist în execuții publice și ținut lecții de morală oricui are o altă opinie în materie de justiție, politică sau de respirat aer.

tapalaga_40007900

Site-ul condus de Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi găzduiește de două zile un apel la grațierea infractorului Gregorian Bivolaru, după care România și-a lungit ochii ani de zile încercând să-l prindă și pe care a reușit în cele din urmă să-l aducă după gratii.

Apelul scandalos, marcat ca publicitate, a fost postat luni dimineață și putea fi vizualizat și miercuri dimineață pe pagina principală a site-ului.

Peste 20.000 de oameni care au citit “apelul” pe HotNews.ro au aflat că: “Gregorian Bivolaru și adepții din Mișcarea înființată de el, MISA, sunt victimele unei ample conspirații implicând agenți publici si instituții”, motiv pentru care președintelui Klaus Iohannis i se cere să-l grațieze pe unul dintre cei mai detestabili infractori post-revoluționari.

De asemenea cititorii au aflat din “apel” că “decizia luată de ÎCCJ (în cazul Bivolaru – nr.) într-o ședință-spectacol a încălcat cerințe de corectitudine elementare” și că “chiar arestarea lui Gregorian Bivolaru în Franța s-a făcut prin falsificarea de către Poliția Română a condamnării sale”.

Vigilent, un internaut a întrebat la rubrica de Comentarii a site-ului: “Câți bani a luat hn (HotNews – nr.) să publice așa ceva?”.

“Misa a făcut bani din manipularea persoanelor sărace cu duhul care s-au dus la ei ca la mesia. Sunt oameni care s-au sinucis sau au comis crime deoarece bivolaru le-a băgat în cap că le vorbește dzeu. Nu mai vorbesc de băutul de urina si alte asemenea trăsnăi. Ăștia ar trebui arestați cu toți și trimiși la canal. Iar hn (HotNews- nr.) ia bani de la ticăloșii ăștia? Hai procurorii! Hai DIICOT!”, le-a transmis cititorul. Câți bani a luat, HotNews.ro nu a dat un răspuns, dacă nu cumva publicarea “apelului” este doar un demers din convingere al fostului consilier al Monicăi Macovei, cunoscută în trecut ca susținătoare a lui Gregorian Bivolaru.

Cert este că “apelul” marcat cu semnul publicitar, semnat de Gabriel Andreescu, unul dintre fondatorii APADOR-CH, a fost publicat în contextul în care HotNews.ro n-a ratat până acum nicio ocazie să mediatizeze intens îndemnurile la boicotul publicitar al unei televiziuni al cărei patron a fost condamnat.

Pe 25 august 2014, spre exemplu, Hotnews.ro își informa cititorii într-o “analiză”: “Abuzurile audiovizuale pe care le-a comis Antena 3 în contextul condamnării lui Dan Voiculescu au declanșat din nou discuții despre publicitatea la televiziunile fondate de acesta. Au apărut iar apeluri la companii să-și retragă reclamele de la Antene, a reapărut chiar o petiție care îndeamnă oamenii la boicotarea produselor cu publicitate la posturile Intact”. “Analiza” se intitula astfel: “Ce se întâmplă cu Antenele după condamnarea lui Voiculescu? Au apărut apeluri la boicot comercial, dar vrea cineva cu adevărat să le boicoteze?” Iar acesta este doar un mic exemplu. Grija celor de la HotNews.ro pentru publicitari și locul unde își plasează produsele este deja cunoscută.

Autor: Ioana Radu

Sursa: Cotidianul

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Punct ochit, punct lovit! Tinta: ENERGIA LIBERA, BIOENEGIA, existente de la Natura, spre a fi folosite si accesate firesc. Fenomenul “Mudava”, in continuare, fenomenul “Gregorian Bivolaru” si…manipularea psihologica cf.careia, daca ridicam mainile in sus, stam in nu stiu ce pozitie, ritualuri felurite, am accede la anumite forme extinse de constiinta…. Adevarat, pana la un puct/bariera/limita! atata vreme, cat suntem constienti de prezenta noastra interconectata la sursa divina suverana, respectand sacralitatea spatiului care ne inconjoara la niv. individual, de grup, universal, fireasca. Pericolul rezida in manipularea psiho-emotionala, starea de transa in care fiinta umana este deconectata de la rational!,atacul psihotronic la un alt nivel (nu mai judecam, ingurgitam tot ce ni se pune la dispozitie!, mecanic, confuz,obnubilat) etc., contrare normelor morale, universal-valabile.
    Vezi si tehnologia bazata pe energia libera, ex.N.Tesla si cea de actualitate, ascunse din motive lesne de inteles, pana in prezent, cand, iata, gratie dezvaluirilor, ni se deschid ferestre spre cunoasterea adevarata! Frumos! Luminos!

  • “Incurcate-s Caile Domnului!”
    Banii au miros pestilential cand sunt murdari, negri, spalati, deturnati, proveniti din dare/luare de mita, foloase necuvenite. Angajatii HotNews.ro de ex, cunosc/traiesc vreo stare/senzatie de satisfactie materiala, profesionala, ocazionata de inducerea in eroare a opiniei publice: “Misa a facut bani din manipularea pers. sarace cu duhul care s-au dus la ei ca la mesia”, in sensul negotului cu trairile, emotiile oamenilor? Cati dintre oameni, fac distinctie intre starile induse terapeutic, medical (anestezia preoperatorie, hipnoza) si trairile manifestate in stari de meditatie, rugaciune, contemplare etcetc (expertii stiu la ce ma ref)
    Abuzul, de orice fel, in cazul de fata, audiovizual, in alte spete intocmai cum este reglem. prin Codul penal si legile speciale, constituie o abatere de la normalitate, care cauzeaza tulburari: la niv organism uman, tulb de ritm cardiac, sinusal, aritmii cardiace, fibrilatie atriala, pana la stop cardio-respirator, tulb. psiho-emotionale, sd. depresiv-anxioase, psihopatii div., tulb. metabolice, acelasi mecanism care sta la baza bolior de sistem/suferinta socio-ec-politica: coruptia, evaziunea fiscala, deturnarea de fonduri, infr.ec, crima organizata, terorism, diferend = colaps social! Conduita terapeutica: resuscitarea cardio-respiratorie, echilibrarea energetica, armonizarea organismului, resetarea unui program invechit, dupa caz, la toate niv. si rescrierea unei alternative viabile, in folosul tuturor! Parerea mea…nu dati cu kiatra!

  • tu nu esti jurnalista…esti o asa zisa jurnalista cu diploma de clevetitoare…tu cit esti platita de sefii tai din umbra?!:)

  • @Florian: Dar tu stii ce iesti amice? Iti spun eu,tu iesti doar …, adica nici nu merita sa rostesti cuvantul fiindca iesti o nulitate absoluta marca HotNews. Porti amprenta lor.