Politică

Avocatul Gheorghe Piperea: ”Trântirea unei legi de protecție a consumatorilor este rezultatul lobby-ului masiv banksteresc, în frunte cu eternul guvernator!”

Ma adresez celor pentru care am scris legea anti-camatarie si care ar fi trebuit sa faca un minim de efort pentru a emite o semnatura online de sustinere a acestei legi :



Dupa cele intamplate recent, imi dau seama ca exista doar 5-6 persoane fizice care au realizat cu argumente cine este si ce mandat anti-romanesc are “Manole” Isarescu, doua dintre aceste persoane fiind subsemnatul si senatorul Dan Zamfir. Mi-este clar acum ca restul lumii, romanii sau strainii, il iubesc, il stimeaza, il idolatrizeaza pe Isarescu, ii fac statui, ii dau titluri de doctor onorius causa si ii pun la picioare fluvii de mandate in fruntea BNR. Omul este indispensabil, clar. Atat de mult s-a obsinuit lumea cu semnatura zisului indispensabil pe bancnotele romanesti incat fara el lumea e pustiu, ca sa zic asa.

Un numar de 5-6 insi fara aliati contra unei intregi lumi e o lupta nu se poate duce. E absurda. Sau chiar nebuneasca, in sensul in care Einstein definea nebunia (=sa incerci mereu sa faci ceva cu aceleasi instrumente si cu aceeasi “tehnologie” si sa speri ca rezultatele vor fi diferite la final).

Este foarte probabil ca, in curand, o sa fim obligati, toti cei 5-6 insi inadecvati de mai sus, sa renuntam la critica sau sa folosim numele complet al guvernatorului, cel de pe bancnota, fara sa mai avem dreptul sa ii zicem pe numele de conspirator al fostei Securitati comuniste.

Asa fiind, aproape ca am luat decizia de a renunta la legea anti-camatarie. O dezbatere in Parlament, o discutie la CCR, o promulgare de la Presedintia Romaniei a acestei legi, in conditiile in care domnul Mugurel Constantin Isarescu primeste un mandat de inca 5 ani de guvernator al BNR, fiind de zeci de ori mai tare decat in perioada legii darii in plata, nu mai are nicio sansa.
Nu o sa mai accept ca trantirea unei legi de protectie a consumatorilor sa fie considerata un nou esec al meu, si nu rezultatul lobby-ului masiv banksteresc, in frunte cu eternul guvernator.
Oricum, desi sper ca maine vor veni cca 20 de insi la dezbaterea ideii de a obtine semnaturi offline de sustinere a acestei legi, tare mi-e ca nu vor veni nici 5. Si atunci, proiectul legii va fi retras, urmand a ramane o simpla lectura doctrinara.

PS: Tot pentru cei 7 milioane de destinatari ai acestei prezumtive legi, dar mai ales pentru debitorii reuniti in grupuri de dezbateri si de lupte fratricide pe facebook : amicul vostru, al tuturor, senatorul Catu, va fi vice-guvernator al BNR. Este pe lista dlui guvernator, care isi impune regulile si oamenii, de vreme ce e atata “nevoie” de majestatea sa in fruntea coloniei. Cum care colonie?

Autor: Gheorghe Piperea

Sursa: Gheorghe Piperea Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • 7 milioane de beneficiari ai LEGII ANTI CAMATARIE, ANTI RECUPERARE ABUZIVA, ANTI NATIONALA, ANTI UMANA vs. 500 DE PARLAMENTARI COMPLICI LA INFRACTIUNEA DE ABUZ DE PUTERE PLATITI DIN BANI PUBLICI cu mentiunea expresa ca nu generalizez. Ma-ntreb firesc: care sunt atributiile de serviciu conform fisei postului si pentru ce anume prestatii primesc salarii, in numele si pentru cine elaboreaza legi strambe, ilegale, incorecte si imorale, mediatizate fiind informatiile conform carora Romania stat UE/NATO plateste cele mai mari dobanzi bancare si nebancare-IFN-iste, cele mai mari preturi la utilitati cu bazin hidrografic proprietate in numele etichetei “RISC DE TARA”? La politicieni din “carton”, prestatii din “carton”, salarii din “carton”! Poporul la urne, la donatii, ajutorarea sinistratilor, mitinguri, proteste, lovituri de stat, revolutii, petitii. Daramam pas cu pas toata investitia construita cu sudoare, responsabilitate, constiinciozitate in vremurile pe care le numim de “trista amintire”. Un paradox mare cat galaxia!

  • …si 300 de parlamentari, tot multi, mult zgomot pentru nimic. Un nimic + un nimic, nimic langa nimic = UN MARE NIMIC. Nimicul de tara. Abces langa abces, buba langa buba, tumora langa tumora, cancerul unei societati bolnave ce graviteaza in jurul TIPARNITEI DE BANI, “30 de arginti”, hartii fara valoare spirituala. In numele BANILOR si pentru BANI ne vindem sufletul, zestrea strabunilor, copiii, umilim batranii. Nu generalizez.

  • Tara-i sub puhoaie, devastata de fenomene meteo extreme, oamenii evacuati – parte din ELECTORAT! culturile distruse, politicienii de carton isi plimba fundurile de pe un scaun pe altul, batistutele dintr-un buzunar intr-altul, banii prin paradisuri. Dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta au aruncat patriotismele la cosul de gunoi al istoriei. Nu ne mai rabda pamantul, indura cerul, ingaduie Cel De Sus. Strigator la Cer!