Politică

Autodetonarea dronei

Sorin Grindeanu s-a baricadat. In Guvern. Drona a primit ordin sa ii aduca PSD-ului in general si lui Liviu Dragnea in special cat mai multe prejudicii posibile. Si, fireste, este aparata de celelalte drone. Prezente in studiourile de televiziune. Prezente in redactii. Prezente in partidele politice. Prezente pe paginile de Facebook. Ce conteaza ca PSD+ALDE, dupa alegeri, in baza unui vot popular, au putut forma o majoritate. Aceasta majoritate trebuie invinsa. Rasturnata. Daca nu s-a putut din exterior, se incearca din interior.



S-a declansat o criza politica?

Raspunsul este nu. Inca nu. Dar daca Sorin Grindeanu este manevrat in asa fel incat sa impinga lucrurile pana in scenariul cel mai negru? Daca, de pilda, prevalandu-se de prevederile legii fundamentale, care este elaborata pentru oameni normali si nu pentru “pacienti”, Sorin Grindeanu se apuca, incepand chiar din aceasta dimineata, sa nominalizeze baieti cu ochii albastri pentru a-i inlocui pe toti ministrii demisionari? Si daca da fuguta cu ei la Cotroceni, pentru a cere binecuvantarea lui Klaus Iohannis? Si daca, Doamne fereste, Klaus Iohannis zice da? Ei bine, abia atunci intram intr-o criza politica. Care va fi severa. Numai ca lucrurile nu se vor intampla astfel.

Cine i-a dat ordin lui Sorin Grindeanu sa faca ceea ce niciun prim-ministru din lume nu a mai facut pana in prezent, cu exceptia lui Radu Vasile, si anume sa refuze sa paraseasca puntea de comanda dupa ce partidul care l-a instalat acolo i-a cerut sa plece, tot acela ii va da si ordinul de a iesi din transeele japoneze. Pentru ca nici sistemul, cat de blestemat este el, nu este chiar atat de inconstient incat, de dragul puterii, sa dea literalmente foc la tara. Ma astept ca, in cursul zilei de azi, Klaus Iohannis sa ii toarne in cap o galeata cu apa rece lui Sorin Grindeanu si sa il trimita sa isi faca injectia. Daca presedintele nu procedeaza imediat astfel, inseamna ca sta in spatele mizeriei.

Autor: Sorin Rosca Stanescu

Sursa: Sorin Rosca Stanescu Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Daca progresistii astia pun mainile pe toate institutiile de forta ale statului, asa cum isi doresc, atunci s-a terminat si cu ultimul surogat de democratie in Romania, care nu va mai fi decat o Colonie plina de sclavi ce trebuie reeducati sub biciul progresistilor. Acum, aceste IUDE dispun la cheie, de presedintie prin slugoiul sasesc, de SRI si DNA, de multele cozi de topor din Justitie si mai nou, de omul sistemului, Grindeanu-“buze reci” cu Guvernul lui fantoma . Dar nu dispun inca de Parlament, care tocmai a fost predat de romani PSD-ului, nu din convingere si apreciere fatza de PSD(sa fim, seriosi!), ci ca un instinct de conservare ancestral al poporului nostru care presimte pericolul maxim care o sa se abata asupra tarii si a neamului, iar PSD-ul fiind un partid mare cu orgolii si tendinte centrifuge, va fi mai incomod si mai greu controlabil de catre papusarii externi . Cand vor ajunge sa puna mana si pe Parlament, atunci cercul se va inchide nefast pt poporul roman, caci oamenii de rand vor fi redusi la statutul de “sclavi pe plantatie”, in conditii de Ev Mediu, batjocoriti, umiliti, incipati ca vitele cu semnul fiarei, fara drepturi si libertati si in final omorati, prin vaccinuri obligatorii, epuizare sau prin alte metode.

  • Dictatura in Romania a inceput la 06.05.2010. Toata activitatea politica s-a desfasurat intr-o aparenta democratie coordonata de topoare cu cozi de topor autohtone. De vreo 2000 de ani, cozile de topor se primenesc continuu functie de toporul pe care-l deserveste. Astazi, unele cozi de topor astepta pregatite toporul sa le dea binecuvantarea… C-asa-i in Romania (cu Ro de la Ra + mania).