Politică

Asta înseamnă să fii feministă: o femeie puternică și independentă s-a măritat cu ea însăși!

Divorce/girl powerDaca e liberalism, se poate! De ce nu ar avea dreptul? De ce ar fi casatoria cu ea insasi discriminata? Este tot dragoste! Este un individ suveran, posesor de constiinta de sine! Nu incalca libertatea nimanui altcuiva!

Este perfect justificabil si rational in nominalismul post-modern, daca pornim de la premizele liberale, daca alegem sa ignoram faptul ca tocmai premizele fundamentale ale dimocrăsi sunt absolut demente…

Pe aceleasi principii, fetita ta de 6 ani are si ea constiinta de sine, deci daca bate palma cu un pedofil sa ii faca o felatie pentru o bombonica, trebuie sa fie doar decizia ei. Dreptul asupra propriului corp apartine oricarei fiinte individuale cu constiinta de sine. Toata lumea trebuie sa fie de acord cu asemenea lucruri de bun simt!â

De ce nu? Ce argumente logice se pot aduce impotriva din perspectiva liberala? Niciunul fara a cadea in pacatul totalitarismului…

Statul de drept liberal, unicul detinator legitim al monopolul asupra violentei fizice, trebuie sa isi foloseasca forta ca sa le scoata parintilor din cap ideea ca sunt proprietarii copiiilor.

Statul de drept este chemat sa zdrobeasca oprice forma de totalitarism, colectivism si opresiune, inclusiv familia, ultimul bastion al dictaturii.

Copii au dreptul sa poata decide explorarea propriei lor sexualitati sau chiar sa decida singuri sa se eutanasieze daca invatatoarea i-a convins cat rau face planetei existenta umana.

Iar cum bebelusii nu au constiinta de sine, pot fi eutanasiati doar prin vointa parintilor pana la 3 ani. Nu sunt decat o adunatura de celule intamplatoare, oricum… Se numeste “avort post-natal”.

Asa spun bio-eticienii liberali ca Julian Savulescu, inaintand cutezatori pana la ultimele consecinte logice ale liberalismului.

Rog decreteii liberali care au vrut joscomunismul in 1990 sa preia si sa duca mai departe torta libertatii, cu țâpuritura democratica traditionala “Mai bine haimana decat activist”.

Sa dea patriei dreptul la avort postnatal, casatorii cu propria persoana, libertatea sexuala a pedofililor si orice alte asemenea libertati fundamentale…

Eheee, mai e inca lung drumul spre o dimocrăsi autentica, iar romanii astia necivilizati si indobitociti de 50 de ani de comunism nu il pot parcurge.

Doar dupa ce vor fi eutanasiate niste generatii comuniste pupatoare de moaste, care stau in calea progresului, va putea in sfarsit sa fie dimocrasi.

Daca nu votau astia numai securisti criptocomunisti, aveam si noi sansa sa fim acum civilizati, in randul lumii, cu toate drepturile omului in ordine, cu avort post-natal, casatorii gay si vreo 4 milioane de africani in Romania, ca sa ne imbogateasca cultural.

Dar n-ai cu cine, bre, n-ai cu cine… Niste tarani…

Autor: Cosmin Manescu

Sursa: Cosmin Manescu