Politică

Apar tot mai mulți “curajoși” în presa românească

teodeorescuApar tot mai mulți “curajoși” în presa românească, delatori, altfel nu-i pot eticheta. Oameni care s-au hrănit din bani publici pe spatele partidelor succedate la guvernare, oameni care au tăcut atunci când se construia statuia locală a actualului președinte, oameni care s-au afirmat mai ales prin complicitatea cu cei care le aduceau un mic profit, o sinecură.

Acum, curajoșii care nici ei nu mai știu ce partid servesc, ce grupare locală de interese, sunt dezamăgiți. Și pentru că sunt ziariști cu activitate febrilă pe piața sibiană, nu cunosc nici măcar numele președintelui pe care l-au votat. Este firesc, așa. Pentru că oamenii ăștia au demonstrat doar slugărnicie, în spatele unei aparente atitudini oneste și corecte. Să criticăm, dar cu grijă, tovarăși, să nu supărăm prea tare.

Oamenii ăștia nu au scris un rând despre toți cei care au avut de suferit în administrația locală Iohannis, pentru că scriau la ziare unde afacerile cu Primăria și CJ au mers și merg strună. Acum, ce să fie oare? Ce vă supără atât de tare domnule Dorin Teodorescu de aveți impresia că Sibiul a fost vreodată Iohannis sau invers?

Nu, domnule Teodorescu! Pe Iohannis l-ați inventat dumneavoastră și toți cei care v-ați schimbat religia pentru că “așa este la modă” (cred că am citat corect un text al dvs. din anul 2002). Pe Iohannis l-ați inventat dumneavoastră și toți cei care ați scris despre orice altceva decât despre mizeria din jurul acestuia. Ați închis ochii în fața miliardelor tocate la Sibiu și din care ziarele și televiziunile, unde mergeați să comentați savant binefacerile locale, sperau să primească ceva.

Domnule Teodorescu, falsa dumneavoastră revoltă nu face decât să vă contureze personalitatea duplicitară, a profitorului dezamăgit nu de Iohannis ci mai degrabă de cei alături de care ați marșat iar acum nu vă mai mulțumesc așteptările. Pentru că, dacă la vârsta dumneavoastră mai credeți în miracole, ceea ce trăiți este ceea ce meritați, inclusiv dezamăgirea legată de Iohannis, un om mărunt, abil în a demola tot ce nu îi este pe plac sau total supus.

Dar, domnule Teodorescu, ați reușit să răzbateți din unsuroasa presă sibiană dincolo de Carpați, sunteți preluat la București de toți cei care au fost la fel ca dvs. și care spun: “uite un prost care le zice!”. Este și asta o formă de afirmare, chiar dacă vine târziu și ca o variantă de profund ridicol.

Dacă în 2012, angajat al PDL, spuneați că “Johannis arată o crasă dovadă de incultură”, cum ați acceptat să deveniți echipă în 2014? Comanda de partid a învins omul Teodorescu? Când ați fost decent, în 2012, în 2014 sau acum când probabil dați semnale din interiorul PNL pe care îl înjurați politic în 2012? Iar de atunci și până acum, trebuia să fiți corect măcar atunci când scrieți numele celui vizat: IOHANNIS, nicidecum JOHANNIS!

REFERINȚE >>>
Cât contează un om în România: Iohannis vs. Omul de rând
Lucia Hossu-Longin: “Aş fi vrut ca la Cotroceni să fie un profesor de istorie”
Delirul liberalismului, ultima sfidare Crin Antonescu
Amintiri din viitor: Klaus Iohannis ne face să uităm de România
FILIERA GERMANĂ – Construirea unui lider marionetă, Klaus Iohannis
Președintele Iohannis girează cel mai perfid sistem al României post-comuniste
Sentimentul de teamă este tot mai prezent
Mimând naivitatea şi speculând slăbiciunile lacheilor, preşedintele Iohannis loveşte în stabilitatea României
Când C. P-Tăriceanu are dreptate
În lumea reală, și MRU a ratat contactul cu România
Președintele Iohannis girează cel mai perfid sistem al României post-comuniste
Milioanele lui Iohannis, milioanele lui Ponta sau de ce nu contăm ca români
Iohannis, acelaşi scenariu. Este România egală cu Sibiul?
Alternativa preşedintelui în cimitirul elefanţilor
ALEGERI 2014 – Pentru ce reinventează Klaus Iohannis trecutul propriei soții?
ALEGERI 2014 – Privește-te în ochii lui Iohannis!
ALEGERI 2014 – Fragmentarea României
Scrisoarea unei bunici către Klaus Iohannis: “M-am întrebat ce aş face dacă aş rămâne fără să ştiu nimic de nepoţii mei?”
Fragmentarea României
NERUȘINAREA DE A SFIDA, ZÂMBIND, ROMÂNIA! Ghinion …
Ai nevoie de curaj să nu votezi un minoritar?
Iohannis, singurul cinstit din orașul cu arestați și sinucigași
Pentru că trebuie să știm adevărul despre onestul și bunul primar Kalus Werner Iohannis, prim-vicepreședintele PNL
Când nimeni nu te vrea … în Guvern

Cât contează un om în România: Iohannis vs. Omul de rând
Prematura îndepărtare de mase

Resuscitarea ostaticului Iohannis

Autor: Dan Tomozei

Sursa: Dan Tomozei