Politică

Dragi prieteni ai blogului “Gandeste Romania”

Din motive care nu ne-au fost inca aduse la cunostinta, administratorii retelei de socializare Facebook au decis sa dezactiveze CONTUL de Facebook “Gandeste Romania“, motiv pentru care va invitam sa ne urmariti postarile in continuare dand “like” la PAGINA de Facebook (https://www.facebook.com/pages/Gandeste-Romania/169906939703249?ref=hl) sau direct de pe blogul nostru gandeste.org.

In curand vom fi 10.000 de prieteni. Am crescut si ne-am dezvoltat impreuna. Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi pe acest canal si au urmarit cu interes selectia noastra de articole, menite sa ilustreze intr-un mod cat mai real si mai complex tot ceea ce se intampla in jurul nostru, celor care au inteles ca cine nu citeste la timp intelege prea tarziu. De asemenea, fiindca ne va fi imposibil sa mai postam in grupurile afiliate CONTULUI Gandeste Romania, o puteti face in grupurile in care dumneavostra sunteti prezenti. Asteptam in continuare opiniile si sugestiile voastre in legatura cu activitatea noastra.

Cu pretuire, Echipa Gandeste Romania.

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • de ce? au vazut ca incepem sa gandim prea mult?
    Degeaba, prea tarziu, eu nu am cont de Facebook si va urmaresc in fiecare zi pe blogg, asa ca…..sa ne pupe.
    De ce le e frica nu scapa; deja din ce in ce mai mult lume se trezeste.

  • Recent a avut loc un mars impotriva Monsanto in USA.O doamna participanta a pus pozele de acolo pe facebook si contul a fost blocat.
    Libertatea de exprimare a fost un drept temporar ca acum incepe sa dispara incet incet…ca si Romania dupa regionalizare.