Analize și opinii

Andreea Arsene: ”Românii, lipsiți de drepturi dar copleșiți de obligații”(1)

Conform Constituției României, TITLUL II, Drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale, cetățenii români ar fi trebuit să beneficieze de drepturile integrale stipulate de legile constituționale. Din 1991, luna Noiembrie, de când s-a revizuit constituția, guvernele care s-au aflat la conducera țării au încălcat flagrant atât drepturile cetățenești cât și atribuțiile privind organizarea și funcționarea Guvernului. În prezenta lucrare voi dezvălui sumar în dreptul fiecărui articol constituțional faptele de abatere de la lege, ale organelor de conducere ale țării, cele care au guvernat cît și cele care guvernează în prezent.

saracie

Mafia iudeo-masonică și slugile ei care au distrus România

Manipulați orbește de pseudo-realitățile prezentate la știri sau în cadrul emisiunilor cu caracter politico-social, acaparați peste măsură de păguboasele plăceri pe care le oferă divertismentul TV  de cea mai joasă calitate, românii au ajuns să nu mai discearnă adevărul de minciună sau realitatea de ficțiune. Viața lor se limitează la trei aspecte: munca extenuantă și prost plătită, televizorul care a ajuns principalul lor furnizor de informații și divertisment și viața de familie căreia, din lipsă de timp, i se dedică tot mai puțin.Aceiași români, majoritari și ignoranți, de vreo câțiva ani au transformat  mediul virtual într-un câmp de luptă, unde pe fondul unei exprimări foarte agresive și vulgare își dispută supremația pentru cauza politicienilor pe care îi idolatrizează. În taberele adverse se găsesc români simpatizanți ai reprezentanților Puterii și români simpatizanți ai politicienilor aflați în Opoziție, fără să conștientizeze că cei pe care îi apără cu înverșunare, polticienii și partidele lor, provin din aceeași stirpe comunisto-fesenistă care, pe timpul guvernării  lor de mai bine de un sfert de veac, au distrus România până aproape de temelii.

„Ei” sunt aceiași care au dat lovitura de stat din 1989, aceiași care au distrus industria, economia și au vândut pământul și resursele țării companiilor private străine, aceiași care au distrus sistemul medical și cel educațional, aceiași care au distrus peste 1.256 de interprinderi încă rentabile, pe care le-au vândut la fier vechi alungându-și cetățenii din țară în cel mai dureros exod pe care l-a trăit neamul românesc. Sunt aceiași care ne-au falsificat istoria. Cei care, pe căi oculte, lucrează la înlăturarea din calea implementării ideologiei globaliste, a singurelor obstacole care sunt militanții naționaliști patrioți, Biserica și credința ortodoxă. Au dizolvat armata ca să le facă loc pe teritoriul țării noastre  trupelor armate străine colonizatoare. Ei sunt vrăjmașii de moarte ai neamului, tentaculele aceleași caracatițe ucigașe, car,e odată la patru ani, ne slăbește din sugrumare pentru a se putea repoziționa reciclabil în spiritul cel mai pur al demagogiei deșănțate cu scopul de a convinge prostimea să-i voteze din nou. Idealul lor major, de la început, a fost acela de a-și urmări propriile interese în detrimentul total al poporului, punând în practică cele mai odioase politici care au ca scop final distrugerea ființei noastre naționale.

Acești „arhitecți” ai nenorocirii neamului românesc nu mai oferă nici o garanție redresării situației dezastruoase în care au aruncat țara. SUNT TOTAL COMPROMIȘI! Alianțele pe care le-au legat și dezlegat între ei au fost doar manevre abile de a-și asigura continuitatea în spațiul influent al puterii politice. Dar mai sunt și români responsabili care aleg calea luptei împotriva lor, ca să-și onoreze responsabilitățile morale față de țară. Activismul patriotic nu este un capriciu, ci este o necesitate care a devenit primordială, iar dacă n-aș fi fost contemporană cu atâtea nedreptăți strigătoare la cer, poate n-aș fi ajuns să scriu articole-manifest. Pentru ei, activismul militanților naționaliști patrioți reprezintă o mare amenințare, motiv pentru care au dat legi care le interzice sau le îngrădește acestora activitatea, considerată extremistă. Aceste scursori mafiote, care, ca tagmă, ne conduc destinele, nu concep să își piardă puterea și privilegiile pentru care au fost capabili de cele mai mari trădări și crime. Acești apocaliptici vrășmași ai neamului, care sunt fiii și nepoțiii comuniștilor evrei khazari veniți din Rusia sovietică,  au continuat misiunea distructivă a părinților și bunicilor lor împotriva poporului român.De ce s-a ajuns ca tocmai ei să ne interzică cultul pentru eroii neamului? De ce tocmai ei l-au catalogat pe Eminescu sifilitic și extremist, pe Căpitanul Corneliu Zelea Codreanu gangster, pe Avram Iancu terorist,  pe Vlad Țepeș un psihopat sângeros, iar pe Mareșalul Ion Antonescu criminal de război? De ce nu le-au recunoscut acelor români vituoși, care au murit surghiuniți în lagărele și pușcăriile lor comuniste, jertfa supremă și meritul de a fi trecuți în rândul sfinților martiri ai neamului românesc care au murit pentru dreapta credință? Interzicerea cultului pentru aceste personalități care au marcat benefic istoria, s-a legiferat cu mârșăvie de către aceste scursuri, pentru că știu bine că românii își cinstesc eroii și unii chiar le urmează exemplul.

Corneliu Zelea Codreanu a fost un om providențial în care sălășluiau cele mai mari virtuții omenești; un român cu care neamul românesc se identifica total, ca mod de gândire și aspirații în lupta pentru drepturi. A fost liderul căruia Dumnezeu i-a încredințat misiunea de salvare a neamului. Corneliu Zelea Codreanu, aidoma lui Mihai Eminescu, detesta din toată ființa minciuna, nedreptatea, fățărnicia, corupția, imoralitatea, lingușitoria, servilismul, trădarea și, mai ales, pe străinii care conspirau împotriva poporului român.Aceste calități pe care le-a avut Căpitanul, nu i-au putut fi contestate, din moment ce el era exemplu cel mai elocvent al  liderului integru moral sub toate aspectele. Avea o gândire superioară și un caracterul uman profund marcat de credința în Dumnezeu. Activitatea lui a fost una misionară de îndreptare spirituală a neamului și de normalizare a societății. Dușmanii neamului nostru, vorbesc cu ură și părtinire despre Căpitan. Regele Carol al II-lea a  fost cel care a comandat crima împotriva Căpitanului și a camarazilor săi, fiindcă maniera monarhului de a conduce țara se afla într-o opoziție totală față de orânduirea corectă a legionarilor care luptau împotriva influnețelor străine nefaste exercitate pe calea puterii.

Șleahta regală, în componența căreia intrau cele mai dubioase personaje aflate sub controlul evreicei diabolice Elena Lupescu, cea care la rândul ei era subordonată cercurilor sioniste internaționale, a pus la cale prin conspirații înlăturarea definitivă a legionarismului adevărat, odată cu executarea Căpitanului. Cum se poate ca pe un apologet al dreptății și al adevărului, așa cum a fost Căpitanul, să-l etichetați drept gangster, criminal și fanatic extremist,  voi, veneticilor, infamilor, călăilor care v-ați născut doar pentru a săvârși lucrarea răului pe acest pământ? Nu aveți dreptul nici măcar să-i rostiți numele, voi, paraziților, care trăiți hrănindu-vă din amarul și osteneala noastră, a unui neam care v-a tolerat dincolo de limite. Mareșalul Ion Antonescu, un alt erou sacrificat care a pus patria mai presus de orice ierarhie pământeană, un patriot al cărui destin zbuciumat s-a identificat cu soarta țării, un militar de excepție, fiind participant activ la patru războaie la care a contribuit cu strategiile profesioniste de întocmire a planurilor de luptă, care, puse în practică, au adus victorii importante armatei române. Pentru viața sa închinată patriei și pentru sacrificiile sale n-a primit nici măcar un loc de veci în pământul țării pe care a slujit-o cu credință și devotament dându-și viața. Mareșalul a scris în testamentul său: „Iată cum a ajuns un om care a muncit 40 de ani ca un martir pentru Ţara lui, care a salvat-o de două-trei ori de la prăpastie, care a scăpat de la o teribilă răzbunare pe membrii Dinastiei, care a luat jurământul tânărului Rege în strigătele mulţimii, care îmi cerea să dau pe toţi din Palat pentru a fi linşaţi şi care a servit timp de patru ani, cu un devotament şi cu o muncă de mucenic, Armata înfrântă, Ţara şi pe Regele ei.Istoria să judece. Mă rog lui Dumnezeu să ferească Ţara de consecinţele unui act cu atât mai necugetat cu cât niciodată eu nu m-am cramponat de putere. De mai multe ori am spus Regelui în[tre] patru ochi şi în prezenţa Dlui M. Antonescu că, dacă crede că este un alt om în Ţară capabil să o servească mai bine ca mine, eu îi cedez locul cu o singură condiţie: să prezinte garanţii şi să nu fie un ambiţios sau un aventurier.”

În timp ce o personalitate precum a fost Avram Iancu, de o mare importanță istorică pentru români, revoluționar și luptător îndârjit pentru drepturile românilor oropsiți din Ardeal în perioada când aceștia se aflau sub ocupație austro-ungară, este stigmatizat pentru a fi scos din istorie, la inițiativa nestingherită a unor reprezentanți ai etniei maghiare; pe pământul românesc din Ardeal s-au înălțat monumente și plăci comemorative în cinstea unor eroi unguri ai lor, fiind comunitate etnică despre care se știe că duce o luptă perfidă și subversivă pentru înfăptuirea marelui lor vis: obținerea autonomiei teritoriale a Transilvaniei și alipirea acestei regiuni la Ungaria. Și, ca să conștientizăm mai bine dimensiunea complicitărții și trădării guvernanților, să reflectăm asupra deciziilor lor de a numi în funcții ministeriale etnici maghiari. Pe când Traian Băsescu cărmuia România ca fost marinar de profesie, a confundat-o cu o navă maritimă, cufundând-o și mai mult, așa cum a scufundat și flota românească prin mările și oceanele lumii… La propunerea lui, în fruntea  ministerului culturii a fost numit Kelemen Hunor, care, pe perioada mandatului a avut ca prioritate, pe de o parte, deculturalizarea culturii autentice românești mai ales în zona Ardealului, prin introducerea unui curent multiculturalist puternic, iar pe de altă parte, ministrul maghiar a încurajat în rândul populației maghiare manifestările cu caracter revizinoist și xenofob împotriva României.Un alt politician UDMR , etnic maghiar care a deținut funcția de ministru al sănătății, Cseke Atilla, a dispus închiderea multor unități spitalicești din țară.

Maghiarii dușmănoși, împreună cu toată clica parazitară alogenă puternic ancorată în structurile de putere ale statului, sunt străini de neamul nostru, dar același Băsescu l-a numit pe fiul unor călăi  evrei comuniști, care s-au ocupat cu desnaționalizare și deportarea românilor din Basarabia, șef al comisiei de anchetarea a crimelor comunismului: Vladimir Tismăneanu, cel care, desigur, a fost interesat să minimalizeze rolul sinistru pe care l-au jucat evreii cominterniști în comunizarea României prin închiderea și torturarea în închisorile comuniste a trei milioane de români dintre care 800 000 au fost uciși într-un mod groaznic fiind aruncați la gropi comune. Atrocitățile comise de către evreii khazari comiterniști împotriva românității sunt de o gravitate înfiorătoare, dar răspunderea pentru înfăptuirea lor nu le va reveni urmașilor lor care au condus țara pînă în prezent. Românilor le este interzis să cinstească memoria Mareșalului Antonescu, în schimb, bestiilor care au nimicit prin tortură până la dezumanizare românitatea, li se acordă un loc privilegiat în manualele de istorie.

Apologeții stalinismului sau fracțiunea komiternistă care a format nucleul de putere la începutul conducerii PMR și cei mai responsabili pentru comandarea genocidului împotriva oponenților, au fost: Hanna Rabinshon – alias Ana Ana Pau­ker, matușa lui Adrian Severin, Iosif Chi­şi­nevschi, Vasile Luca (Luka Lazslo), Walter Roman, tatăl lui Petre Roman, Lev Oigenstein (Leonte Răutu), Leonid Tismineţki (Leonte Tismăneanu), tatăl lui Vladimir Tismaneanu, Dionis Patapievci, tatăl lui Horia Patapievici care, din 1999, devine membru al CNSAS și șef al Institutul Cultural Român în perioada 2005-2012  – Dionis Patapievici  a fost traducător al Armatei Roșii -, Mihai Florescu şi fratele său, Theodor Blumenfeld, Silviu Pauker, Ghizela Vass, bunica actualului guvernator BNR, Bogdan Olteanu… Așadar, dinastia alogenă născută din plaga ucigașă a ciumei roșii bolșevice ne conduce în continuare destinele și o vor face până la definitivarea planului de distrugere totală a națiunii române.

Pe aceeași listă a personalităților istorice interzise, se află și Nicolae Ceausescu, însă, din respect pentru victimele inocente ale comunismului, n-am să-l elogiez. Ceaușescu a fost produsul comunismului stalinist, care s-a călit în focul ideologiei marxist-leniniste. Un discipol al sistemului totalitar comunist care l-a propulsat la putere ca apoi, același system, să-i pregătească înlăturarea de la putere când orientarea sa politică a deviat spre naționalism. Nu sunt de acord cu cei care fac apologia ceaușismului, dar nu mă situez nici de partea celor care îi contestă realizările. Fără părtinire sau aprecieri subiective, consider că Nicolae Ceaușescu are partea lui de glorie și de eșecuri în istorie. Clișeul preferat al nostalgicilor a devenit o sintagmă generalizată pe care o auzim  rostită tot mai des în formulă: „Ceaușescu a construit… Ceaușescu ne-a dat…” Ceaușescu nu a construit nimic cu mâna lui sau cu sudoarea frunții lui, tot ceea ce s-a realizat sub conducerea lui s-a datorat efortului comun pe care românii au fost obligați să îl depună pentru a construi România Socialistă. Lui Ceaușescu îi revine meritul de a fi impus, de a fi forțat pe calea autorității  dictatoriale punerea în practică a proiectelor care vizau dezvoltarea economiei și a infrastructurii, adică, el ordona și poporul executa.

Când s-a hotărât să vândă evreii la bucată, o inițiativă de apreciat, trebuia să-i aibă în vedere și pe acei evrei care au deținut funcții importante în PCR și care i-au căzut în dizgrație. Pentru că,  degeaba și-a dat seama de uneltirile lor împotriva statului, dacă s-a mulțumit doar să-i elibereze din funcții și să-i supravegheze părintește. Dacă i-ar fi expediat definitiv la origine, poate nu mai sfârșea ciuruit la zid, iar noi, poate, nu ne-am mai fi pricopsit cu elementele parazitare care ne guvernează de la moartea sa până în prezent. Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu, ca șefi de stat împreună cu guvernele lor, au avut ca misiune îndeplinirea unor puncte cheie din agenda ocultei mondiale. Ei nu vor fi trași niciodată la răspundere, așa cum nu vor fi nici actualul președinte Klaus Johannis și executivul de tehnocrați care au misiunea de a definitiva acțiunea de exterminarea a neamului românesc.

Autor: Andreea Arsene

Andreea ArseneAndreea Vasilica Arsene este scriitoare debutantă și jurnalistă. Debut jurnalistic în 2013.  A publicat articole de atitudine în ziarul Națiunea pe subiecte socio-politice și istorice, a fost redactor la grupul de presă Alcero-Națiunea 2014- 2015. Debut scriitoricesc-2014 în antologia colectivă de poezii ,,Vise Târzii’’ în cadrul evenimentului internațional de lansare de carte Bookfest.

Cărți de autor publicate: carte de poezii ,,Clipă Măiastră’’ publicată în toamna anului 2014 și lansată la evenimentul de carte național Gaudeamus ROMEXPO. Al doilea volum de poezii intitulat ,,Alter ego-uri’’ publicat în toamna acestui an și prezentat în cadrul evenimentului Gaudeamus București 2015.Alte lucrări scriitoricești în curs de publicare pentru anul viitor. ,,Tăcerea mieilor de gheață’’ carte de poezii și o carte de proză ce va cuprinde majoritatea articolelor scrise pentru diverse publicații.

Cărți de autor publicate: carte de poezii ,,Clipă Măiastră’’ publicată în toamna anului 2014 și lansată la evenimentul de carte național Gaudeamus ROMEXPO. Al doilea volum de poezii intitulat ,,Alter ego-uri’’ publicat în toamna acestui an și prezentat în cadrul evenimentului Gaudeamus București 2015.Alte lucrări scriitoricești în curs de publicare pentru anul viitor. ,,Tăcerea mieilor de gheață’’ carte de poezii și o carte de proză ce va cuprinde majoritatea articolelor scrise pentru diverse publicații.

Sursa: Ziarul Natiunea