C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Ambasadorul Olandei, dezamăgit că Senatul a respins parteneriatul civil, cu toate eforturile neprecupețite ale lui Remus Cernea

partcerneaAmbasadorul Olandei la Bucureşti, Stella Ronner Grubacic, a declarat că este “încântată” de dezincriminarea homosexualităţii în România,dar a precizat că mai sunt mulţi paşi de făcut şi că, pe de altă parte, este dezamăgită de respingerea proiectului privind parteneriatul civil, al lui Remus Cernea.

“Sunt încântată să spun că decriminalizarea homosexualităţii în România este un fapt din 2001. Numărul crescut al participanţilor la Marşul Diversităţii este un alt semn bun. Mai mulţi paşi sunt necesari, bineînţeles şi permiteţi-mi să evidenţiez în această fază importanţa dezbaterii pe tema parteneriatelor civile şi consecinţele acestora”, a decarat joi diplomatul, la o conferinţă cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului, organizată de asociaţia MozaiQ la Centrul Ceh.

Stella Ronner Grubacic a vorbit despre proiectul de lege iniţiat de deputatul independent Remus Cernea, referitor la parteneriatele civile şi şi-a exprimat dezamăgirea că a fost respins de Senat.

“Am aflat că deputatul independent Remus Cernea a iniţiat un proiect de lege primăvara trecută referitor la parteneriate civile. Legea ar permite persoanelor de acelaşi sex şi de sexe diferite să intre în uniuni şi să-şi securizeze drepturi în materie de fiscalitate, asigurare şi altele. Senatul a respins acest proiect de lege, din nefericire. La fel a făcut şi Comisia juridică a Camerei Deputaţilor. Două comisii din Camera Deputaţilor au votat în favoarea acestei iniţiative”, a spus diplomatul.

Autor: Ana Maria Lazăr

Sursa: Mediafax.ro

Related Posts

5 Responses “Ambasadorul Olandei, dezamăgit că Senatul a respins parteneriatul civil, cu toate eforturile neprecupețite ale lui Remus Cernea”

 1. Nicolae R. Daramus says:

  Homosexualitatea se propaga si prin “molipsire”: din curiozitate, din “tentatie” si tentare, precum si “prin exemple” la vedere. Dincolo de “predispozitie” , aceasta realitate devine ” o achizitie” in conditiile pomenite. Cum ar fi si ilustratia de pe tricoul acestui ins ilustrativ. Care apara tot ce se iveste ” de aparat”, doar-doar il baga lumea-n sama.

  http://www.kmkz.ro/opinii/editorial/asa-muma-m-o-fatat-balada-haiducului-cernea/

 2. JE says:

  Corectitudinea Politică = Marxism Cultural. Industria de divertisment = arma principala pentru genocidul cultural, moral.
  https://gandeste.org/politica/corectitudinea-politica-marxism-cultural-industria-de-divertisment-arma-principala-pentru-genocidul-cultural-moral-2/27931

 3. Nelutu says:

  Homosexualii si sustinatorii lor trebuie eliminati fizic imediat!Doar asa putem scapa de acesti dezaxati!

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss