C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Afacerea anului!!!Pregătiți-vă televizoarele…pentru cel mai bun schimb posibil!

kill-your-tvPregătiți-vă televizoarele… să le aruncați în fața Guvernului și a Televiziunilor antiromânești!!!!

Cei din provincie pot depune uneltele diabolice cu ajutorul cărora ne-au indobitocit 24 de ani fie în fața Prefecturilor, fie în fața Primăriilor. La București se admite predarea lor și în fața Parlamentului! Imaginați-vă ce mormane de minciuni se vor strânge!!!

Predarea televizoarelor se face la schimb cu Libera Gândire! Rugăm pe toți cei încîntați de acțiunea TELEVIZORUL să-și facă poza la predarea MINCINOSULUI și să o posteze pe Facebook!

Cu televizorul ne-au înrobit… cu televizorul ne dezrobim!

Știu că pare o glumă dar în esență asta ar fi soluția de demolare a televiziunilor, a căror politică e antinațională, antiromânească și anticetățenească. Un televizor vechi toată lumea are prin casă sau pe la țară pentru a le arăta verde-n față că ne-am săturat de minciunile lor iar o cerere de deconectare de la cablu e floare la ureche.

Motivul e simplu, înșelăciune! Art 215 Cod Penal! Prezentarea unor lucruri neadevărate ca fiind adevărate sau a unor lucruri adevărate ca fiind neadevărate cu scopul obținerii unor interese materiale constituie faptă penală! Interesele materiale urmărite de televiziuni alături de politicienii corupți e ROMÂNIA cu toate resursele ei naturale, aur, petrol, gaze ….absolut tot!

Nu ajunge!?

Autor: Radu Roncea

Sursa: Inforor.com

Related Posts

One Response “Afacerea anului!!!Pregătiți-vă televizoarele…pentru cel mai bun schimb posibil!”

  1. Pya says:

    Cred ca din punct de vedere ecologic ar fi bine sa fie morman bine organizat pe care sa-l predam celor de la Rorec Asociatia Romana pentru Reciclare spre reciclare in masini de spalat vasele sau rufele sau dupa caz reputatia!

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss