Politică

Afacerea anului!!!Pregătiți-vă televizoarele…pentru cel mai bun schimb posibil!

kill-your-tvPregătiți-vă televizoarele… să le aruncați în fața Guvernului și a Televiziunilor antiromânești!!!!

Cei din provincie pot depune uneltele diabolice cu ajutorul cărora ne-au indobitocit 24 de ani fie în fața Prefecturilor, fie în fața Primăriilor. La București se admite predarea lor și în fața Parlamentului! Imaginați-vă ce mormane de minciuni se vor strânge!!!

Predarea televizoarelor se face la schimb cu Libera Gândire! Rugăm pe toți cei încîntați de acțiunea TELEVIZORUL să-și facă poza la predarea MINCINOSULUI și să o posteze pe Facebook!

Cu televizorul ne-au înrobit… cu televizorul ne dezrobim!

Știu că pare o glumă dar în esență asta ar fi soluția de demolare a televiziunilor, a căror politică e antinațională, antiromânească și anticetățenească. Un televizor vechi toată lumea are prin casă sau pe la țară pentru a le arăta verde-n față că ne-am săturat de minciunile lor iar o cerere de deconectare de la cablu e floare la ureche.

Motivul e simplu, înșelăciune! Art 215 Cod Penal! Prezentarea unor lucruri neadevărate ca fiind adevărate sau a unor lucruri adevărate ca fiind neadevărate cu scopul obținerii unor interese materiale constituie faptă penală! Interesele materiale urmărite de televiziuni alături de politicienii corupți e ROMÂNIA cu toate resursele ei naturale, aur, petrol, gaze ….absolut tot!

Nu ajunge!?

Autor: Radu Roncea

Sursa: Inforor.com

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Cred ca din punct de vedere ecologic ar fi bine sa fie morman bine organizat pe care sa-l predam celor de la Rorec Asociatia Romana pentru Reciclare spre reciclare in masini de spalat vasele sau rufele sau dupa caz reputatia!