C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Masoneria preludiul puterii absolute

Războiul de independenţă american a fost organizat şi dus de masoni, iar constituţia au conceput-o şi au semnat-o masonii. O treime din preşedinţii americani au fost masoni, ei fiind de asemenea reprezentaţi în Cameră şi Senat. Pecetea americană, piramida cu un ochi la mijloc, pe verso pasărea Phoenix, drapelul american cu 13 dungi şi 13 state, cele 13 trepte ale piramidei, toate acestea sunt simboluri masonice instaurate de familia Rotschild şi aplicate în practică de Weishaupt. Macheta piramidei de pe bancnota de un dolar a fost făcută de Filip Rotschild împreună cu iubita sa Any Rand, aşa cum scrie ea însăşi în cartea ei “Atlas Shrugged”. Mai târziu, loja masonică americană s-a împărţit în alte două loji: “Ritul york” şi “Ritul scoţian”, împărţite în 33 de grade. Majoritatea masonilor cred că cel de al 33-lea grad este ultimul. Dar gradele superioare lojei a 33-a sunt gradele Iluminaţilor. Toate lojile “Marelui Orient” din Europa au fost pătrunse de iluminismul lui Weishaupt, la fel şi în America.
90% din masonii organizaţi nu ştiu nici în zilele noastre, ce scopuri au Iluminaţii din gradele de sus. Aceste organizaţii ale gradelor inferioare sunt grupuri umanitare, utilitare. Ei se dau drept localnici de vază, folosesc simboluri secrete şi alte scamatorii. Tot ceea ce fac aduc avantaje carierei şi afacerilor. Soţiile lor se adună şi ele în organizaţii sociale sau de caritate, unde preocuparea principală este bârfa. Fratele mason nu are idee de ce se întâmplă în vârf. Interesant este de remarcat că o parte din masonii germani au susţinut pe americani, iar alţii au trecut în slujba englezilor, obţinând mari profituri. 30.000 de soldaţi germani au fost împrumutaţi ca mercenari englezilor în bătălia de la Trenton, unde au fost mai mulţi soldaţi germani decât englezi.

Dar cum stăteau finanţele în America? Benjamin Franklin şi Thomas Jefferson, ambii preşedinţi, erau împotriva creării unei bănci centrale după modelul celei engleze. După moartea lui Franklin, agentul lui Rotschild, Alexander Hamilton a fost numit ministru de Finanţe şi a întemeiat “First National Bank of the United States”. Această bancă a fost controlată de Rotschild. În 1811, când concesiunea acestei bănci s-a sfârşit, nu a mai fost prelungită pe cinci ani, deoarece economia americană era într-o stare de destabilizare.

Rotschild, prin presiuni asupra parlamentului englez, a făcut ca englezii să ceară americanilor coloniile. Aceasta a dus la războiul dintre 1812-1814. După război, America a trebuit să facă datorii, astfel încât nu a avut altă posibilitate decât să prelungească mandatul băncii. În 1836 preşedintele Jackson i-a retras din nou concesiunea, pentru ca în 1836 să i se dea din nou dreptul să funcţioneze. În sfârşit, în 1913, a devenit “Federal Reserve Bank” (FED), care există până astăzi ca puternică bancă particulară. Cum funcţionează această FED? Comitetul de bancheri ai acestei bănci tipăreşte “Federal Reserve Bancnote”, adică dolari. Guvernul american nu are dreptul să tipărească bancnote. Banca FED dă guvernului aceşti dolari, în schimbul unor obligaţii (poliţe de împrumut), care folosesc băncii ca garanţie. Aceste obligaţiuni sunt ţinute de cele 12 filiale ale băncii FED, care încasează anual procente şi muntele datoriilor creşte şi iar creşte.

În 1982, ministerul de finanţe american făcea publică suma de 1.070.241.000.000 de dolari, pentru care FED încasa de la contribuabilul american 115.800.000.000 de dolari procente anual. Această enormă sumă de procente se scurge în buzunarul bancherilor particulari ai FED. Ei deţineau în 1992 obligaţiuni în valoare de 5.000.000.000.000 dolari. Pe aceşti bancheri îi costă numai vopseaua, hârtia şi tipăritul dolarilor! Charles Lindbergh, un membru al Congresului de atunci, este primul care a supranumit Federal Reserve Bank “guvernul invizibil”.

Deţinătorii acţiunilor acestei bănci erau:

1. Băncile Rotschild din Paris şi Londra;

2. Banca Lazard Brothers din Paris;

3. Israel Moses Seif Bank din Italia;

4. Banca Warburg din Amsterdam şi Hamburg;

5. Banca Lehmann din New York;

6. Banca Kuhn şi Loeb din New York;

7. Banca Chase Manhattan din New York;

8. Goldman Sachs Bank din New York.

Este de menţionat că toate aceste bănci sunt evreieşti.

Aceste bănci împrumută bani guvernului american prin FED, iar procentele le suportă contribuabilul, plătind impozite. Aceasta este cea mai mare tâlhărie din istoria Statelor Unite şi trece aproape neobservată. Prin obligaţiunile pe care le posedă, FED are drept de zălog pe întreaga avere a Americii de Nord. O mulţime de încercări de a anula legea prin care se asigura existenţa acestei bănci, au dat greş. S-a încercat prin instanţe ale justiţiei. De drept, cetăţeanul american nu poate cere aceşti bani înapoi, deoarece FED nu este o instituţie de stat, ci o structură particulară.

sursa: revolta-mintilor.com

Related Posts

2 Responses “Masoneria preludiul puterii absolute”

 1. viorelchis says:

  Inteligenta umana mereu se dezvolta prin interesul care apare in fiecare generatie !Si vedem ca in generatia noastra piramida persoanelor inteligente se extinde pe toate treptele sociale si structurile comercviale,politice si religioase.In fiecare grupare influientele se introduc si se dezvolta.Cum ?Prin actiunile corporatiilor si prin cele politice si religioase.Greu de crezut pentru cei mai multi ,insa azi daca avem interes si putere de accesare aceste lucruri se pot dovedi si explica astfel;
  http://penticostalismulazi.wordpress.com/2012/02/23/victor-ponta-intr-o-biserica-penticostala-%E2%80%9Esa-ne-dea-dumnezeu-copii-cat-mai-multi-vezi-video/
  Ele continua si astfel se deruleaza si in domeniul virtual ,crezind ca nu ajung sa fie provocati ;
  http://izvoarecodrene.blogspot.com/2012/03/ziarul-necenzurat-al-lui-ioan-romeo.html
  Si cand ajung aceste lucruri sa fie dezvaluite si discutate ;ce credem?Ce raspunsuri se primesc?Sa citim cu o mare atentie si sa analizam subiectul si comentariile pentru a intelege puterea si interesul de manipulare;
  http://platformaradar.wordpress.com/2012/11/13/raspunsul-pastorului-cristian-ionescu-din-16-septembrie/
  Deci nu numai masonii au interese de inrobire si de manipulare !!Ci toti liderii care ajung sa-si insele membrii ,sa-si obtina confortul,luxul si reclama in mod necrestinesc si in puterea unui cuget moral degradat .

 2. În Japonia , spre exemplu , poşta a devenit una din cele mai mari bănci din lume în primul rând prin volumul depozitelor care în iulie 1988 atingeau 118.000 miliarde de yeni , reprezentând circa 20 % din toate depozitele de economii , din totalul de 638.000 mld. yeni .

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss