Analize și opinii Extern

Lovitură pentru rețeaua progresistă-internaționalistă. Trump a decis să retragă SUA din Acordul Minciunii Încălzirii Globale

Trump: “Nu sunt un mare credincios al Încălzirii Globale” – un mod eufemistic de a spune “Nu cred deloc în mizeria asta inventată de progresişti”
Președintele american Donald Trump a decis să retragă Statele Unite ale Americii din Acordul de la Paris, document ce privește combaterea încălzirii globale, informează site-ul de știri Axios, citat de Agerpres și de presa internațională.

Axios scrie că la modalitatea concretă de retragere lucrează o echipă mică din care face parte și șeful Agenției pentru Protecția Mediului (EPA), Scott Pruitt.

 

Membrii echipei vor hotărî dacă SUA vor iniția o retragere completă și oficială din Acord — un proces care ar putea dura 3 ani — sau vor ieși din tratatul subsecvent al ONU referitor la schimbările climatice, un demers mai rapid, dar mai categoric, precizează sursa citată.

Recent, președintele Trump a refuzat să-și afirme susținerea față de Acordul de la Paris, declarând că are nevoie de timp pentru a lua o decizie.

Acordul de la Paris, încheiat în noiembrie 2015, vizează limitarea creșterii temperaturii globale sub pragul de 2 grade Celsius, comparativ nivelurile erei preindustriale.

Ideea unei încălziri globale a planetei, rebranduită recent „schimbări climatice” a fost popularizată intens de fostul vicepreședinte american, Al Gore. În 2006, fostul candidat democrat din 2000 lansa filmul  „An Inconvenient Truth” (Un adevăr incomod), în care erau prezentate argumente că încălzirea globală este un pericol prezent și real.

În film, acesta prezenta un viitor apocaliptic pentru omenire, care urma să „prăjească” din cauza temperaturilor ridicate, temperaturi cauzate de emisia gazelor cu efect de seră. Anul trecut s-au făcut 10 ani de la „predicția” lui Al Gore, dar cu toate astea nu s-a întâmplat nimic.

Cu toate că experții încă dezbat dacă există cu-adevărat acest fenomen, pe seama „încălzirii globale” s-a construit o adevărată armată de ONG-iști, jurnaliști și politicieni care vând acest subiect. „Schimbările climatice” reprezintă, alături de promovarea homosexualității, unul dintre punctele de forță promovate de stânga globalistă.

Donald Trump s-a pronunțat de repetate ori, pe vremea când nu era președinte, împotriva „încălzirii globale”, afirmând că este „o păcăleală globală și scumpă”.

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Anuntul lui Donald are legatura de cauzalitate cu obiectivele-tinta prevazute in Agenda Bilderberg 1-4 iunie 2017 Virginia.
    Incalzirea globala…pacaleala globala, scumpa. Extrema. Evolutia vietii pe planeta a devenit un fenomen extrem.
    In jurul nostru, de oriunde si oricati am fi, totul a devenit extrem: fenomene meteo extreme, in contextul razboiului climatic, desigur, fenomene finaciar-bancare, fiscale, speculatii, tranzactii bursiere extreme, fenomene sociale extreme, fenomene culturale, militare, paramilitare, spatiale, strategii, tactici extreme, ideologii, inginerii genetice, concluzii, solutii extreme. In opinie personala, joaca asta periculoasa de-a extremismul global a atins un punct culminant: extremismul planetar. NOM in viziune globalista vs. Restabilirea Ordinii Planetare in rezonananta cu normele guvernate de energiile universal-valabile eterne, precise, logice, fundamentale. Sacre.
    Ganduri bune, pline de iubire si lumina, decizii planetare intelepte!