Analize și opinii Cultură și Familie Extern Politică

„Perestroika” XXI

„Este de ajuns ca poporul sa fie lasat sa traiasca un timp in « democratie » pentru a-l transforma intr-o plebe dezordonata.” (Protocoalele inteleptilor Sionului, VII, 25)

Cei care au crezut in mai binele Poporului Roman, dezamagiti si descurajati abandoneaza, pe rand, sperantele morganatice ale readucerii Romaniei la statutul unui nivel de trai civilizat si la recapatarea demnitatii nationale. Dupa asasinarea „dictatorului” in ziua sfanta a Craciunului din 1989 (nimic nu este intamplator!), imaginea tarii, jefuita, sfasiata si supusa timp de peste doua decenii unui program intensiv de imbecilizare, aduce astazi cu imaginea unui sat parasit, fara caini. Fiarele si lotrii au invadat nu doar teritoriul ci si sufletele romanilor, rapindu-le pana si ce nu li s-a putut lua niciodata de-a lungul mileniilor: speranta.

Prin 2009, Mihail Gorbaciov, demolatorul prin „Perestroika” al Imperiului moscovit si initiatorul dezmembrarii acestuia, se mandrea cu rolul avut in conlucrarea cu Papa Ioan Paul al II-lea (oare numai cu el?), pentru edificarea Noii Ordini Mondiale (N.W.O.). Dupa cum se vede, si Papa si-a adus obolul la complotul conspiratiei.

Din pacate – afirma Gorby -, dupa sfarsitul razboiului rece, S.U.A. a fost dominata de complexul superioritatii victoriei, ignorand faptul ca „Misa” nu a murit. Doar a hibernat putin. Astazi, octogenarul „dalmatian” rade satisfacut, traind-si capatul anilor in bunastare, protejat de „licuricii” carora le-a executat porunca.

O ultima tresarire a orgoliului terfelit l-a indemnat sa afirme, cu prilejul prezentarii unei carti a sinistrului miliardar american Ted Turner[2]: „Americanii ar trebui sa inteleaga ca monopolul lor a luat sfarsit, desi America va fi un lider pentru un timp indelungat. […] Ca va place sau nu, acesta e adevarul!”.

Adaptandu-si viziunile planetare dupa „indicatiile pretioase” primite din varfului piramidei, a inceput sa sune din trambita: „… Trebuie sa traim in pace in aceasta casa numita Europa, cu toate usile si ferestrele ei deschise […] Numai in cooperare cu Rusia si S.U.A., Europa poate sa-si joace rolul in procesul global al crearii unei Noi Ordini Mondiale […]

Actualul model nu are nevoie de adaptare, ci de inlocuire. Va fi un proces complex si dureros (romanii il simt din plin – n.a.). […] in prezent, nevoia unei Perestroika de mare anvergura, pentru S.U.A. si intreaga planeta, a devenit mai clara decat oricand”. Despre marea China, niciun cuvant.

In treacat fie zis, se pare ca George Sörös si-a varat serios coada in Perestroika anilor ’80 a lui Gorbaciov. Devenind mentorul „dalmatianului”, Sörös si-a putut desfasura neingradit planurile, prin „Open Society” („Societatea Deschisa”), sustinuta financiar de „Sörös Fund Management. Drept recompensa, la sfarsitul misiunii, satrapul planetar a creat o fundatie pentru Gorbaciov, cu sediul in S.U.A.. Parca am mai auzit de formula „Pentru o Societate Deschisa” si de la trambitasii platiti ai posturilor tv din Romania! Nu-i asa? Sa fie simpla coincidenta? Nimic nu este intamplator!

„O reducere de 95% din prezentul nivel (al populatiei planetei – n. a. ), ar fi ideal!”

„Vom avea un Guvern Mondial, chiar daca ne place sau nu. Singura intrebare este daca va fi realizat prin cucerire sau asentiment.” (James Warburg, 17 februarie 1950, Senatul S.U.A.)

In acest moment traim faza finala a Perestroikai XXI, scopul ei fiind instaurarea oficiala a Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial. Ideea initiata in 1773, in casa firmei Rotschild, de pe strada evreiasca din Frankfurt si demarata in 1789 – o data cu revolutia franceza – a explodat violent in Romania anului 1989. Coincidenta!? Nimic nu este intamplator!

Faza in care ne aflam astazi este cea mai dura, cea mai cumplita si sangeroasa din intreaga istorie a umanitatii. Nu intamplator, acelasi papusar, Ted Turner, numea crestinismul ca fiind „religia invinsilor”, ii cataloga pe adversarii avortului drept „bozos”, adica niste prosti, incompetenti si mascarici. in anul 1998, Ted Turner a fagaduit solemn ca va dona O.N.U. mai mult de un miliard U.S.D. pentru a fi investiti in implementarea planurilor de decimarea a populatiei la scara planetara. S-a tinut de promisiune.

Promovand si amplificand declaratia lui Henry Kissinger din 1994: „Problema prioritara pentru lumea a treia este depopularea”, afirmatia lui Ted Turner dintr-un interviu acordat revistei Audubon Magazine este de-a dreptul stupefianta: „O populatie totala de 250-300 de milioane de oameni, o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.”[3]

Avand in vedere ca populatia planetei se pare ca deja a ajuns la 7 miliarde de oameni, „reducerea” ar reprezenta mai mult de 6,5 miliarde de redusi la tacere. Nu a precizat daca si propria-i persoana este sau nu inclusa in procentul de 95%, ca sa nu omit ca tot de numele lui se leaga si indobitocirea copiilor prin anumite emisiuni de desene animate. Ce Stalin ? Ce Hitler ? Ce Pol Pot?[4] Au fost mici criminali pe langa „licuricii” Guvernului Mondial. „Timpul nu mai are rabdare!” Vine 21 decembrie 2012. incepe depopularea! Nimic nu este intamplator!
– va urma –
——————————————–
[1] New World Order – Noua Ordine Mondiala
[2] Robert Edward (Ted) Turner III (n.19 noiembrie 1938, Cincinnati, Ohaio ( este un magnat american al mass-media. Este mai bine cunoscut pentru ca a fondat Turner Broadcasting System (T.B.S.) și Cable News Network (C.N.N.), pentru casatoria sa cu Jane Fonda, ca și pentru suma de un miliard de dolari (USD) donata Organizaíei Natiunilor Unite (O.N.U.). A revoluționat media de informație, reușind sa transmita practic in direct dezastrul navetei spațiale Challenger, in 1986 și cele mai importante momente din Razboiul din Golf, in 1991. (http://ro.wikipedia.org/wiki/Ted_Turner)
[3] Cititi va rog si articolul:
[4] Pol Pot, pe numele sau Saloth Sar, a fost un om politic, prim-ministrul Cambodgiei in perioada 1976-1979. S-a nascut la 19 mai 1928 si a trait 80 de ani. A fost membru al teribilei organizatii Khmerii Rosii, fiind considerat astfel responsabilul vinovat pentru uciderea, de catre aceasta grupare, a cca. 1,7 milioane de combodgieni.

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Eu zic sa nu vedem lucrurile numai in negru. Niciodata in istorie nu am avut atatea avantaje cate avem in sec 21. Da, sunt nenorociri si planeta tinde catre un imperiu (daca nu e deja, la cum se plimba marfa) dar uitati, acum avem comunicare si Internet care nu pot fi date jos si planeta incepe sa se trezeasca. Durata de viata e mult mai mare samd. Am multe motive sa fiu increzator ca lucrurile se indreapta. Pur si simplu nu mai putem fi tinuti in custi. Sper odata ca liderii, religia, nationalismul si toate molimile mai putin vizibile (si care par ca ar fi valori incomensurabile cand defapt sunt ciuma indoctrinarii) si care alimenteaza acest sistem monstruos sa se darame odata.
    PS: 7 mld oameni nu sunt prea multi. Sunt prea multi de gestionat si tinut in cusca doar.

  • @strachinar alina

    Ai grija ce iti doreti, ceea ce a fost bun va ajunge sa ne dea moartea, ce era bun a devenit o lucrare de ratacire ca sa credem o minciuna.
    Tocmai in aceasta lumina se vrea sa se instaureze noua ordine mondiala. Intelegi? Antichristul se va ridica in Romania fiindca ea are binecuvantarea lui Avraam. Indiferent de “binele” pe care o sa-l faca Romaniei, indiferent de jertfa de mancare sau jertfa din roadele pamantului pe care o s-o aduca pentru Romania, noi nu trebuie sa-i acordam binecuvantarea, nici inchinarea, chiar daca ‘o va cauta cu lacrimi’ precum Esau.
    Cel care va veni este un impostor ce se va pretinde un continuator si mostenitor al tronului. Dar biblia spune ca acesta este “uraciunea uraciunilor” care se va aseza in loc presfant.

  • nu stiu cum de mia scapat acest articol ieri dar in fine nu mai conteaza…
    Trebuie sa incepeti sa ganditi oameni buni si va rog din strafundul fiintei mele sa o faceti asiduu. Pai cum naiba sa ne omoare astia pe noi toti? Nu va puneti si voi intrebarea?
    Unde ati mai vazut voi cioban sa-si decimeze singur turma de oi. Numai unul nebun ar face asa ceva tocmai cand ai branza, carne, lapte si blana, prost sa fi.
    Mergand pe aceasta logica cum ca acesti criminali planetari nu isi trag singuri gloante in picior voi face urmatoarea afirmatie: nu cumva noi cei adormiti si blegi ii mentinem pe calai acolo unde sunt ei? Nu le dam noi apa la moara ca tampitii?
    Chiar trebuie sa ne fie frica ca ne vor omora pe noi acesti calai, pe noi gainile de aur? Nu oameni buni stati relaxati si ganditi unpic doar stiu cat de greu poate sa va fie. Lasati-l pe dumnezeu sau pe Tepes Voda ca aveti aceleasi sanse sa va ajute cei 2 cat la papusa Chucky. Fara sa-mi doresc sa va rapesc SPERANTA totusi o sa va spun adevarul. Pe “licurici” nu ii intereseaza decat puterea/controlul fara noi, ei sunt nimeni, asa ca orice evenimente din trecut sunt elogiate, sunt menite sa va sperie si mai tare sa va distraga atentia exact ca la un act de iluzionism. Toate masacrele din istorie sau petrecut cu voia “licuricilor” tocmai pt ai tine in garda pe cei ce-si doresc “libertatea”. Adica “uite ce se intampla daca nu faci ce vrem noi” prostule sclav. Ai inteles?
    Chiar simplu daca te si gandesti unpic. Si inca ceva legat de 21 dec. NU o sa se intample nimic bine si nimic rau viata merge inainte alegerile le facem noi bune sau rele, traiti-va viata ca si cand maine ar fi ultima zi si ieri nu ar fi existat, traiti in prezent. Incercati sa IUBITI si incercati sa vedeti si sa imbratisati FRICA. Mai bine de atat nu pot sintetiza starea mea de spirit. SA GANDITI BINE!!!