Analize și opinii

Bogdan Duca: “Complexul Dragnea”

Au trecut 13 luni de când liderul PSD de atunci, Liviu Dragnea, a fost lichidat politic. E greu să uiți ce s-a întâmplat atunci. Și nici nu e bine… Ce campanie de ură bine organizată împotriva unui om, împotriva unei guvernări, care, departe de a fi perfectă, a fost bună pentru România….



E greu să uiți isteria fascistoidă contra lui Dragnea.

Așa cum e greu să uiți cum a fost condamnat la ani grei de închisoare pe nedrept. Majoritatea imbecililor fascistoizi cărora li se umfla vena de la gât când auzeau de Dragnea, nici nu știu de ce a fost condamnat. Ei însă știau, că aceasta a fost setarea pentru hominizi în acei ani de campanie de ură, că Dragnea este un soi de întrupare a corupției.

Când Dragnea a fost scos din politică și trimis pe nedrept la închisoare, nu pot să uit cum jubilau pe Fb….ambasade. Ce dovadă mai bună că omul acesta luptase pentru România?

După ce a picat Dragnea iar PSD a fost neutralizat, s-a lăsat tăcerea.

Un președinte cu evidente probleme psihice a fost reales cu 66,6 procente.

Un guvern condus de un alcoolic, având ca vicepremier o curvă (după chiar considerația premierului), ca ministru de finanțe un domn celebru că ….atacase speculativ moneda națională acum ceva ani, ca ministru de interne o caricatură a generalului Oprea (na că se poate), ca ministru al Sănătății un bișnițar semidoct și ca ministru al Educației o toantă serenă, au venit la putere….

Brusc nu mai era o problemă calitatea intelectuală și morală a noii conduceri. Deși ”pe vremea PSD” simplul fapt că erai ministru te făcea victima unei campanii de denigrare.

După ce au fost vaiete că ne îndatorăm sub pesediști, deși, procentual, datoria scădea raportat la PIB, faptul că acum suntem fără milă înglodați în datorii, că deficitul, ce nu a fost niciodată depășit sub pesediști, a ajuns la 4 procente și deja știm că va fi în jur de 9 procente anul acesta, nu mai deranjează pe nimeni.

Orice măsură economică în favoarea cetățeanului era tocată înainte. Acum nu mai cresc pensiile (ceea ce e ilegal), dar….e vreo problemă?

Dacă vreun pesedist comenta vreo decizie a CCR era atac la justițe. Acum, când CCR tot condamnă regimul abuziv neconstituțional al liberalilor, CCR e …pesedist.

Ce spune asta? Spune că suntem un popor de rahat. Și nu din ăla turcesc….

Autor: Bogdan Duca

Sursa: Bogdan Alexandru Duca Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • ACEST INFRACTOR DOVEDIT CAND ERA PREŞEDINTELE UNIUNII NAŢIONALE A CONSILIILOR JUDEŢENE DIN ROMÂNIA A COMIS FRAUDE DE MILIARDE IN COMBINATIE CU MULTI presedinti de consilii judetene de la CONSTANTA, VRANCEA, NEAMT, OLT, DOLJ, MEHEDINTI, VASLUI, BRAILA, GALATI, IASI, BACAU, ETC Consiliile judetne sunt structuri MAFIOTE, care nu au corespondent in alte tari civilizate ale lumii. SUNT SUFICIENTE PREFECTURILE PENTRU ADMINISTRAREA JUDETELOR.

  • Fara Dragnea, care avea viziune politico-economica, hotarare si personalitate(sigur avea si minusurile lui, pe partea cu argintii, ca toata clasa politica, de altfel ) si care a supravietuit tuturor puciurilor puse la cale de Securitate, mai putin Justitiei aservite Sistemului, partidul asta e deja mort si ingropat de securistii ajunsi la conducerea lui, in frunte cu Bulibasa Ciolacu(in asta a constat misiunea lor)!