Analize și opinii

Viktor Orban: ”Forţele naţionaliste şi cele globaliste nu s-au înfruntat niciodată atât de deschis: noi, milioanele cu sentimente naţionaliste și elita cetăţenilor lumii”

La acelaşi miting uriaş ţinut joi la Budapesta, despre care am relatat aici, Viktor Orban a vorbit extrem de răspicat despre viitorul pe care îl va avea Europa, împinsă de promotorii globalismului uniformizator, care încearcă cu ajutorul migraţiei să formeze o unică, dezarticulată, fără fundamente, fără direcţie populaţie mondială, sclavul perfect rupt de trecut, de tradiţii, de identitate şi de Dumnezeu.



Situaţia este că cei care nu blochează migraţia la graniţele lor vor fi pierduţi. Ei vor fi digeraţi încet, dar sigur.

Tineretul Europei de Vest va trăi pentru a se vedea o minoritate în propria ţară şi pentru a pierde singurul loc din lume pe care îl puteau numi acasă.

Ei vor ca noi, în mod voluntar, să ne dăm ţara altora, străinilor din alte continente, care nu vorbesc limba noastră, nu respectă cultura noastră, legile, modul de viaţă. … Vor să ne schimbe pe noi cu ei. Şi nu e nicio exagerare!

Pentru Orban, prezenta ciocnire ideologică este între oamenii obişnuiţi, patrioţi, cei care susţin un stat naţional democratic, şi elitele cosmopolite, pe de altă parte.

Forţele naţionaliste şi cele globaliste nu s-au înfruntat niciodată atât de deschis,

Noi, milioanele cu sentimente naţionaliste, suntem de o parte; elita „cetăţenilor lumii” sunt de cealaltă parte.

Noi, cei care credem în statele naţiuni, în apărarea graniţelor, a familiei şi în valoarea muncii, suntem de o parte, iar de cealaltă sunt cei caree vor o societate deschisă, o lume fără graniţe şi naţiuni, noi forme de familie, muncă devalorizată şi lucrători ieftini – toate aceste conduse de o armată de obscuri birocraţi.

De o parte sunt forţele naţionale şi democratice; de cealaltă, forţele supranaţionale şi anti-democratice.

Europa este acum în plină invazie… Partea vestică a Europei reacţionează faţă de ea cu mâinile ridicate a predare. Cei care îşi ridică braţele şi-au lăsat armele şi nu-şi vor mai decide niciodată propria soartă. Istoria celor învinşi va fi scrisă ulterior de alţii.

Apar forţe cum lumea nu a mai văzut de mult timp. În Africa, vor fi de zece ori mai mulţi oameni tineri decât în Europa.

Dacă Europa nu face nimic, ei vor prăbuşi uşile peste noi, Bruxelles-ul nu apără Europa şi nu opreşte imigraţia, ci vrea ca noi să o susţinem şi să o organizăm. El vrea diluarea populaţiei Europei şi înlocuirea ei, vor să ne lepădăm cultura, modul de viaţă şi orice îi distinge şi îi separă pe europeni de alte populaţii ale lumii.

Şi va fi o consolare fără nicio valoare faptul că popoarele Europei nu îi vor ierta pe acei lideri care au schimbat complet Europa fără a le întreba.

Autor: Paul Ghițiu

Sursa: Flux.md