Analize și opinii

Câteva chestii pe care nu le știați, dar care se petrec sub ochii voștri.

Câteva chestii pe care nu le știați, dar care se petrec sub ochii voștri. Nu-s informații secrete, nu le ascunde nimeni și, cu toate acestea marele public nu are acces la ele. De ce? Simplu: farurile mass mediei nu se concentrează asupra lor. Să le luăm pe rând și, treptat, vom înțelege conspirația.
Vom începe cu ceea ce ni se pregătește nouă. S-a bătut palma asupra strategiei de vaccinare care a fi coordonată de către … armată Știați asta, doar ați fost informați pentru a fi conștienți că nu e de joacă. Ceea ce nu știți e că, peste tot în lume, vaccinarea este coordonată de către armată. Stranie coincidență, nu-i așa? Indiferent de regim, de stadiu de dezvoltare sau de situare, există un program de vaccinare supervizat de către armată. Frumos!
Doar că asta nu-i totul. Undeva la subsol, cu litere mici, se mai află o informație. Peste tot în lume, armata întreține registre electronice ale persoanelor vaccinate. Așa-i că despre asta n-ați auzit? Exact ca în cazul vitelor, persoanele vaccinate sunt înregistrate într-un registru pentru o utilizare ulterioară. Dar care ar putea fi acea utilizare?
Dacă ați fi căutat suficient de atent sau dacă v-ar fi interesat cu adevărat subiectul, sunt sigur că ați fi aflat. De ce spun asta? Păi în primul rând v-ar fi sărit în ochi „The Commons Project”, o organizație cu sediul la Geneva, sprijinită de Rockefeller Foundation. Scopul său? Desigur, o viață mai bună pentru toți oamenii. Lăsând vraja la o parte, vom observa că respectiva fundație dezvoltă trei proiecte orientate către sănătate:
– Common Health – o aplicație care permite stocarea informațiilor referitoare la sănătatea individului. Cu toate că se vorbește despre protecție, criptare și securitate a informațiilor, scopul său este acela de a centraliza la nivel global informațiile despre sănătatea oamenilor.
– Covid Check – o aplicație destul de obscură pe care o folosești pentru a obține sfaturi în cazul infectării cu COVID-19. Aparent e una terapeutică, dar e menită a-i monitoriza pe cei infectați.
– CommonPass – o aplicație dezvoltată la inițiativa Forumului Economic Mondial(știți care, ăla cu „The Great Reset”) care implementează un pașaport electronic de sănătate, astfel încât la călătoriile dintr-o țară în alta să ți se verifice vaccinările și analizele solicitate. Aplicația e în stadiu avansat, în octombrie a.c. depășind stadiul beta și fiind pregătită pentru implementarea pe scară largă. United și Cathay Pacific o folosesc pentru cursele între New York, Singapore și Hong Kong. Ca idee, aplicația reunește peste 200 de clinici americane care transmit rezultatul analizelor direct către „pașaport”.
Cu toate că nimeni n-o spune, pașaportul medical va deveni un document obligatoriu. Și dacă vă gândiți că am săpat eu aiurea și am dat peste un proiect obscur, aflați că inițiativa CommonPass nu e singulară. Recent IATA(International Air Transport Association ) a anunțat o inițiativă standardizată la nivel global pentru realizarea unui pașaport digital. Inițiativa este și mai complexă întrucât pune la un loc guvernele, sistemele medicale, liniile aeriene și indivizii. Guvernul setează standardele, iar cei are oferă servicii medicale au o interfață unică de raportare a condițiilor pacienților.
Dacă, spre exemplu, un cetățean a fost identificat ca fiind infectat cu COVID-19, acesta este menționat în pașaportul IATA, iar el nu va putea călători cu avionul. E just, veți spune. Ei bine,nu-i chiar atât de just. Să presupunem că, în urma unui dezastru natural, vă aflați undeva în Asia. Pentru a vă întoarce acasă nu sunt posibile decât zboruri cu conexiunea în Dubai. Există o mică problemă: autoritățile din Dubai au luat decizia ca toate persoanele care ajung pe teritoriul țării să fie vaccinate anti malarie și COVID-19. Degeaba până atunci ai evitat Dubaiul întrucât n-aveai chef să te vaccinezi de malarie. În scenariul dat, îți va fi imposibil să te sui în avion fără vaccin făcut într-o instituție afiliată IATA PASS. Frumos nu?
Vă voi mai spune doar că, în asemenea registre, sunt monitorizate doar animalele. Vacile, oile, porcii s.a.m.d. sunt înregistrate în registre similare. Și, pentru a nu fi confundate, primesc un chip. Ați mai văzut vreun animal fără chip? Nici câinii vagabonzi n-au scăpat! Iată că, așa cum virusul s-a transmis de la animal la om, și practicile migrează. Credeți că chiparea în masă este departe? Aiurea! Acum se pune la punct infrastructura, iar în scurt timp teroarea va intra în forță.
Ce e cu pașaportul de sănătate? E primul pas. Inițial noi, cei nevaccinați, nu vom mai putea călători în afara granițelor. Însă ăsta va fi primul pas. Apoi vor urma tacticile de teroare corporatistă. Vor fi firme care nu vor mai angaja oameni fără „pașaportul de sănătate la zi”. Și nimeni nu le va zice nimic. Apoi vor fi magazine care nu vor mai permite intrarea celor fără pașaport. Iar triajul se va face automat: pui codul pașaportului tău și doar dacă s-a identificat că ești vaccinat la zi poți intra acolo. Apoi vor exista localități care nu vor mai permite accesul „impurilor” Și uite-așa, treptat, o inițiativă „justă” se va transforma în teroarea care va înregimenta întreaga omenire. Iar treburile acestea sunt știute de atâta amar de vreme…
„15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pentru informarea dumneavoastra domnule, inca nu s a inventat vaccinul anti malarie. Malaria nu este transmisibilă de la om la om (numai de la țânțar la om) deci de ce s ar cere obligatoriu in dubai un vaccin anti malarie care nu exista? In conditiile în care in dubai nu exista malarie … Astea seamănă a basme pentru mine zău! Dati un google search înainte de a bate campii pentru ca va faceti de ras cu asemenea fantezii!

  • Dar dacă textul din Biblie a fost fasificat ca să servească unei minți diabolice ??
    Pentru ce se vorbește doar de afaceri ( de văndut și cumpărat ) ? Acest lucru este o îndeletnicire exclusiv jidănească, pe care Iisus a penalizat0o în public și în mod vehement și categoric. A crede în Dumnezeu nu înseamnă să crezi în înscrisuri umane. Deaceea Dumnezeu zice : nu face chip cioplit și roagă-te în secret, în chilia ta în ascuns, adică nemijlocit; direct. Biblia e plină de șarade, iar traducerile sînt multe și pot introduce erori (voite?)