Analize și opinii

Liviu Pleșoianu: “Vă îndemn, cetățeni români, să îi scrieți ministrului de Externe și să vă exprimați opinia cu privire la semnarea Pactului Global pentru Migrație.”

Domnule Meleșcanu, ce ar fi să traduceți și să afișați pe prima pagină a site-ului MAE textul Pactului Global pentru Migrație!?? Românii au dreptul să fie informați! Românii au dreptul să fie consultați!



…este INADMISIBIL să angajați România fără a fi efectuat măcar un sondaj și fără a fi consultat mai întâi PARLAMENTUL (forul reprezentativ suprem, conform Constituției)! Aș fi votat împotrivă, în Parlamentul României, dacă ați fi solicitat votul parlamentarilor! Oricum, țin neapărat să vă transmit că mandatul meu NU îl aveți pentru semnarea acestui Pact!

Vă îndemn, cetățeni români, să îi scrieți ministrului de Externe și să vă exprimați opinia cu privire la semnarea Pactului Global pentru Migrație (în zilele de 10-11 decembrie 2018). Aveți aici adresa oficială: ministru@mae.ro. De asemenea, vă puteți exprima opiniile și pe pagina oficială de Facebook (Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania).

Autor: Liviu Plesoianu

Sursa: Liviu Plesoianu Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Este senzational! Infractorii astia din fruntea tarii incalca Constitutia Romaniei pe fatza, desi au jurat sa o respecte! Cat de bine se inteleg sclavetii astia de la putere, indiferent de culoare politica(de parca ar mai conta), atunci cand primesc ordine de sus, evident din afara tarii! Practic, toti cei care isi pun semnatura pe un astfel de document impotriva Romaniei, se fac vinovati de “inalta tradare”, iar pedeapsa pe care-o merita trebuie sa fie in concordantza cu sacrilegiul pe care sunt pe cale sa-l infaptuiasca!!

  • Un NU CATEGORIC cu privire la semnarea Pactului Global pentru Migratie !Se incalca CONSTITUTIA tarii . Semnatarii acestui document, impotriva Romaniei, vor fi invinuiti de -INALTA TRADARE si pedepsiti in consecinta.- Nu calcati in picioare poporul roman si Constitutia tarii.