Analize și opinii

Vasile Suhov: “Gânduri reacționare”

Hai să lămurim o chestiune din prima. Suntem de acord că de voi spune măscări despre partidul de guvernământ și Titanul ce cu pricepere conduce țara nu sunt nici putinist rusofil vândut chinejilor nici platit de regimul nord corean?



Dacă aveți cea mai mică senzație în acest sens , grabnic dați-mi block si mergeți pe paginile cunoscuților influenceri Caramitru Andrei, Godină, Moise Guran și Lucian Mândruță. Sigur acolo veți găsi ceea ce căutați. Sau nu, poate nu vă place pur și simplu de moaca mea și asta e, viața merge mai departe.

Ludovic Orban. Nimeni nu a reușit până acum să explice coerent și credibil din ce a trăit acest om până la a deveni Premier. De era pesedist ar fi fost demult răstignit în Piața Victoriei de către “IPIPIO”-ul acestei Jane Darc moderne, iubita doamnă Koveși. Ar fi găsit doamna de la Bruxelles ceva de anchetat chit că nu are decât un vag cadru legal.

Ion Ștefan zis “Grindă”. Ditamai Ministrul Dezvoltării. Ești rudă cu dânsul (unii zic cu nevasta dânsului) ești aranjat. Săpător de gropi în cimitir să fii că … Magie! … Director la Calitatea Solurilor devii. Nu o zic eu ci gurile rele. De era pesedist repara acum ambreiaje cot la cot cu Dl. Dragnea.

Monica Anisie, profesoară de liceu, Ministrul Educației. Haștagistă de frunte. Autoarea unor dume memorabile. Anchetatoare stalinistă de învățătoare. Haosul din educația de azi i se datorează în mare măsură. Dacă era pesedistă ar fi fost victima predilectă a Ligii Șoimilor Patriei și a Elevilor, care ar fi făcut-o de ocară non stop pe toate canalele TV.

Violeta Alexandru. După Olguța la Muncă vine … Dumnezeule, cine e doamna?? Cunoscută prin apetența de a da liftiere afară. Haos și jale pe piața muncii din România. Inutil să vă spun că de era pesedistă zăcea în lanțuri sub biciul sindicaliștilor însetați de sânge.

Câți. Ah, Câțu…. Acest “Împrumutător” al Patriei. “Nu cheltuiți voi pe aiureli cât pot eu împrumuta!” se spune că e deviza de deasupra scaunului ministerial ce îl freacă zilnic. De era pesedist…scuze, dar noi la PSD nu avem asemenea piscuri de prostie.

Ghorghiu și Turcan. Un fel de curci de serviciu ale partidului liberal. Vorbesc ele, se ofilesc microfoanele.

Tătaru. Ministru al Sănătății. Venit după un catastrofal pe care numai Virusul l-a oprit să privatizeze tot ce mișcă. Celebru prin limba engleză cunoscută la perfecție.

Iohannis. Soțul Răvășitoarei. Singurul primar ne-condamnat pe o speță unde au fost condamnați toți ceilalți. Posesor de case. Ironic și sarcastic. Amenințător. Adorat de două treimi din acest popor. Președinte. Dacă ar fi fost pesedist…. Asta e o glumă bună fiind cunoscută capacitatea PSD de a da candidați de toată jena. Dl. Iliescu, să ne ierți.

Acești oameni (și sunt doar o mică parte dintr-o uriașă șleahtă flămândă) conduc țara în unele din cele mai complicate momente ale ei. Ce au reușit?

Să ne scoată pe toți din sărite.

Să arunce în șomaj milioane de oameni.

Să se împrumute bani pe care nici nepoții noștri nu îi vor plăti.

Să pună pe funcții grase și măturătoarea de la sediu.

Să ne batjocorească speranțele și visurile.

Și? O treime a acestui popor (chiar spre jumate) e bucuroasă de acest tratament.

Ori suntem tâmpiți ori nu mai suntem.

Această postare este integral un pamflet. Tratați-l ca atare.

#pamflet

Autor: Vasile Suhov

Sursa: Vasile Suhov Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Nici nu stiu cum ar fi mai nimerit sa denumim acest Guwerner: Guvernul Cascadorilor Rasului sau al Plansului?
    Oricum, in aceasta criza artificiala, el este cel mai mare virus!