Analize și opinii

Vânzătorii de frați

Rând pe rând, constatăm cu o dramatică certitudine, cum Serviciul Român de Informații, sub conducerea lui Maior și a lui Coldea și la cererea sau cu consimțământul lui Traian Băsescu, s-a înșurubat în toate instituțiile statului. Așa s-a născut o autoritate paralelă cu autoritățile democratice, statul a devenit unul de forță, drepturile și libertățile fundamentale ale omului au fost sacrificate, democrația a fost grav viciată, iar statul de drept a devenit nedrept. Totuși, cel mai grav fenomen la care am asistat și a cărui revelație o avem acum este vânzarea de frați. Cine sunt vânzătorii?



Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să vedem prin prisma protocoalelor pe care le cunoaștem până în prezent, cine pe cine a vândut.

1). Consiliul Superior al Magistraturii a vândut Serviciului Român de Informații independența Justiției și i-a vândut la pachet pe procurori și pe judecători. Punând la dispoziția securității nu numai mapele lor profesionale ci și informații despre viața personală și activitatea curentă a acestora. Astfel, procurorii și judecătorii au putut fi reduși la ascultare prin șantaj sau pur și simplu eliminați din sistem.

2). Înalta Curte de Casație și Justiție, prin protocolul încheiat cu SRI, a vândut procesele. În special cele penale. Și a creat posibilitatea eliminării din politică a unor adversari incomozi ai sistemului de forță, care a monopolizat atât puterea politică cât și puterea economică. Vânzând procesele, Înalta Curte a vândut oameni, familii întregi de oameni la pachet.

3). Agenția Națională de Integritate, încheind protocolul cu SRI și punându-l în aplicare, a transformat o cauză nobilă, care este integritatea oamenilor din sistemul politic și din sistemul public, într-un instrument politic. Lucrând la dictarea Serviciului Român de Informații, inspectorii de Integritate au vândut opiniei publice așa-numite dezvăluiri scandaloase și, practic, au vândut nenumărați oameni nevinovați, mulți dintre ei de mare valoare.

4). Baroul de avocați, organizațiile notariale și al executorilor, prin protocolul încheiat și-au vândut practic clienții unui sistem odios. Parteneriatele încheate cu SRI și DNA au generat vânzarea de informații confidențiale despre clienți, aducându-le acestora grave prejudicii.

5). Protocolul cu ANAF-ul, concretizat nu numai în așa-numitul schimb de informații, ci și în detașarea a aproape 100 de  ofițeri SRI la Fisc, a vândut pe nimic munca și sudoarea unor societăți comerciale, a unor întreprinzători și le-a scos de pe piață în avantajul unor societăți acoperite ale serviciilor secrete ori pur și simplu protejate.

Ne oprim aici cu enumerarea. Deși acum avem certitudinea că sunt peste 70 de protocoale cu diverse instituții ale statului, despre ultimul dintre acestea făcând eu însumi, chiar azi, o dezvăluire. Pur și simplu nu-mi permite acest spațiu de analiză să epuizez toate aceste protocoale grotești și extrem de nocive. Dar deja putem trage fără să greșim o concluzie. Principalul vânzător de frați s-a dovedit a fi Serviciul Român de Informații, întrucât această instituție s-a aflat în epicentrul tuturor protocoalelor. S-a lucrat în atât de multe direcții, pe atât de multe paliere, încât această vânzare de frați are, fără a exagera lucrurile, dimensiuni naționale. Vânzarea de frați s-a transformat în vânzare de neam. Vânzarea de neam înseamnă trădarea de neam. Iar trădarea de neam, mai devreme sau mai târziu, se pedepsește. În această situație ne găsim acum.

Autor: Sorin Rosca Stanescu

Sursa: Sorin Rosca Stanescu Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Poza din articol ii evidentiaza pe gemenii tradarii Romaniei, un fel de Lolek si Bolek ai vanzarii nationale!

  • ANALIZA SWOT LA CAMPUL TACTIC MULLER.
    PENTRU CIVILIZATIA TERREI IN SEC. XXI, ABSOLUT DEGRADANT. DIN TOATE P.D.V. DOVADA: DETURNAREA EVOLUTIEI PASNICE DE LA CALE, ADEVAR, VIATA. ACESTE FAPTE RAMAN IN ADN CA VREM-NU VREM. AMPRENTARE ENERGO-INFORMATIONALA OPE LEGIS UNIVERSALIS. CONSECINTELE SUNT DEVASTATOARE, GENERATOARE DE EXTINCTIE. IN OP. PERS. SE IMPUNE REGANDIREA METODELOR: CORECTIE, RECUPERARE, REABILITARE, RESTABILIREA CONTEXTULUI NORMAL, TINAND COND DE: LEGEA LOCULUI ASA CUM A FOST LA INCEPUTURI, ADN-UL LOCULUI (!!!), PROBATORIUL ISTORIC, CONDITIILE DE FOND SI FORMA ALE AREALULUI, POTENTIALUL AFERENT PROCESULUI DE CONTINUARE A EV. CIVILIZ. PE PLANETA, RESPECTIV IN AREALUL APARTINAND TERITORIULUI TARII NOASTRE, ET C.

  • Circumstanta atenuanta: consecintele radiatiilor electromagnetice. Demonstrat stiintific, fizic, chimic, cuantic, medical, biologic, fiziologic, patologic, sociologic, duhovnicesc, spiritual. La limita dintre normal, anormal, paranormal. Dintre LEGE si FARA DE LEGE. ET C.
    Doamne ajuta, mai, fratilor!

  • Ascultarea!
    Sa-L asculti pe Dumnezeu, Creatorul a toate cate sunt, vazute si nevazute, vizibile si invizibile, cum ar veni, stiute si nestiute, detectate si…nedetectabile, da’ sa-l asculti pe aproapele, cu si fara mandat de interceptare din motive de siguranta si securitate nationala … cand se “pune” si cand ” nu se pune”…?
    Expresia limbajul multidimensional pe componenta ” ascultare” (n-ai vazut, auzit asa ceva: deturnare pana la cele mai intime, tainice detalii)

  • Mai, chiar vreti sa va imbolnaviti de cancer cerebral de la atata interceptare, filaj, spionota cr in puseu ac?! Sunteti cei mai expusi radiatiilor electromagnetice. Sporuri?! Greva?! Hai cu leacu’!

  • Operatiune EXTRA. Sa ne comunice MONSAT care anume civilizatii doresc sa ne contacteze, ca de studiat ne-au studiat suficient. Am avea si noi nevoie imperativa de niste tehnologii in domenii ca … medical, energetic, infrastructura, agricultura, mediu, comunicatii, na, ET C in contextul schimbarilor climatice, sa stim cum sa procedam cu investiile … suspendate, aerospatiale, ET C. Fara violenta, bum-bum, razboi, invazie, cotropire. In conformitate cu Codex Galactic, Legea Divina. Ne-am mai maturizat si noi, copilul nazbatios, numit umanitate. Suntem constienti de faptul ca nu suntem singuri in Univers si ca sub Soare este loc pentru toata suflarea. Secretomania dauneaza grav evolutiei vietii in Univers.