Analize și opinii Extern Politică

URAGANUL SANDY: Furtuna secolului creata cu ajutorul “HAARP and Aerosol Geoingeneering” sau despre cum a semanat Obama „vant” pentru a culege un „uragan” de voturi

Directionarea uraganelor si modificarea intensitatii acestora, un obiectiv al Departamentului de Securitate Interna din SUA

In august 2008, THE TELEGRAPH dezvaluia faptul ca oameni de stiinta din Statele Unite ale Americii „cred ca pot diminua intensitatea furtunilor tropicale si le pot modifica directia folosind o serie de metode care cuprind imprastierea de particule fine in interiorul uraganelor sau racirea apei marii pe portiunile unde acestea se formeaza.”

Ca si 9/11, asa-numitul „Frankenstorm” Sandy ar putea fi descris mai corect ca un exercitiu coordonat decat ca un dezastru neplanificat.

„Concluzia care se poate trage este aceea ca exista dovezi clare de secretomanie si complicitate intre mass-media, guvern, armata si agentii ale statului inca din timpul Proiectului Manhattan.” H. Saive

In dimineata zilei de 30 octombrie, US NEWS a anuntat ca InfoWars, TheIntelHub si ConsfearacyNewz au publicat o “teorie a conspiratiei” care specula faptul ca Obama a folosit HAARP si a creat Uraganul Sandy pentru a garanta un al doilea mandat. (sursa)

Dar cel mai remarcabil chiar prin propria absenta a fost mentionarea unui program documentat cu privire la geoingineria cu aerosol desfasurat de Departamentul de Securitate Interna (DHS) in cadrul proiectului „HAMP”(acronimul pentru Hurricane Aerosol Microphysics Program)

Detalii despre modificarea intensitatii urganelor in cadrul Proiectului HAMP au fost dezvaluite la intalnirea Asociatiei Meteorologica Americana din 2010. Documente asociate cu HAMP releva faptul ca geoingineria cu aerosol este informatie cunoscuta pentru Casa Alba, Pentagon, NOAA, Centrul National pentru Uragane si multe alte agentii guvernamentale. (sursa)

O confesiune uimitoare a fost anuntata la una dintre sedinte care a dezvaluit  faptul ca geoingineria cu aerosol a fost folosita pentru a modifica intensitatea si calea probabila a Uraganului Katrina in 2005. (sursa)

Publicul merita sa stie ca Presedintele Obama si corporatiile media- inclusiv canalul meteo- stiau de dinainte ca Uraganul Sandy avea sa fie intens obiectul geoingineriei cu aerosol si posibil al manipularii cu metoda HAARP pentru a asigura intensitatea dorita si deplasarea furtunii spre uscat in partea de NE a Statelor Unite.

La fel ca si evenimentele din 9/11, „Frankenstorm” Sandy este descris mult mai corect ca un exercitiu coordonat mai degraba decat ca un dezastru neplanificat.

Videoclipul examineaza conditiile care au afectat Uraganul Sandy imediat inainte de si in timpul deplasarii sale catre uscat. Unul dintre obiective este de a afla cum sa facem diferenta intre geoingineria cu aerosol si niste nori cumulus obisnuiti.

Traducere: Alina Stredie

sursa: chemtrailsplanet.net

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu