C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Ungaria DĂ AFARĂ delegația venită să verifice ”STATUL de DREPT”

Guvernul ungar nu va primi delegaţia parlamentară olandeză care vizitează Budapesta pentru a investiga situaţia statului de drept în această ţară, a declarat marţi Tamas Menczer, secretar de stat pentru comunicare şi reprezentare internaţională, transmite MTI.


Potrivit lui Menczer, Olanda nu este un organism de supraveghere a Ungariei, iar politicienii olandezi nu au dreptul de a efectua o investigaţie în Ungaria.

‘Ce-ar fi dacă un grup ungar ar investiga modul în care precedentul ambasador olandez la Budapesta a comparat Statul Islamic cu Ungaria doar pentru că noi spunem ‘nu’ imigraţiei ilegale ?’, a declarat Tamas Menczer pentru media de stat din ţara sa.

El a adăugat că eurodeputata Judith Sargentini (autoarea raportului omonim, care a constatat ”un risc clar de încălcare gravă de către Ungaria a valorilor Uniunii Europene” şi a cerut activarea procedurii articolului 7 al Tratatului de la Lisabona, raport adoptat de Parlamentul European în septembrie – n.red.) şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sunt tot olandezi şi ‘oameni ai lui George Soros’.

Sursa: ȘtiriDiaspora

Related Posts

2 Responses “Ungaria DĂ AFARĂ delegația venită să verifice ”STATUL de DREPT””

  1. vlad tepes says:

    Daca Gunoaiele alea sorosite olandeze ar fi venit in Romania, sa vedeti ce coada s-ar fi facut la limbi autohtone, gata pregatite pt “ilustri oaspeti”! Practic, e diferentza dintre oameni de stat, demni si responsabili, si niste slugoi nevertebrati ordinari!

  2. Nelutu says:

    Vlad Tepes,ai perfecte dreptate!

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss