Analize și opinii

Unde dai și unde crapă!

Domnule Hellvig! Nu este frumos ce faceți! I-ați lăsat din brațe pe cei de la UM hotnews și i-ați lăsat să se facă de râsul țării. Nu se face, zău așa.



Ce idee credeți că a avut azi UM hotnews ca să îl discrediteze pe Daniel Dragomir? Au dat următoarea informație: că au găsit pe portal că soțul inspectoarei Focică ar fi fost trimis în judecată împreună cu Daniel Dragomir.

Altfel, informația este corectă! Dar știrea, care credeți că era știrea? Că Daniel Dragomir ar fi un ”penal”… deci nu trebuie să ascultați ce vă spune.

Glumele cu Radio Erevan … poante răsuflate.

Adică știrea nu este că DA, uitați, soțul inspectoarei Focică, controloarea de la DNA, care ridica ode în metru antic prin birourile Codruțelor și plângea prin birourile lui Stan și Netejoru, șefii Inspecției, are DOSAR PENAL și că DNA are un ascendent asupra ei, deci individa trebuia să se abțină și să stea în papuci acasă. NU. Știrea era că Daniel Dragomir este un ”penal”… Doar că atâta minte au avut că nu au observat că individul era din Vâlcea, că nu avea absolut nicio legătură cu ofițerul ce făcuse dezvăluiri la rupere la Binom.

Oare cât costă aberația asta? Să îi ceară 5000? Să îi ceară 10.000?

Cum poți să fii și securist și redus intelectual în același timp?

Ăștia iau bani de la cetățeni să susțină ”lupta anticorupție” pe care o controlează nevasta ăluia ”coruptu” , care a furat… că cică a făcut evaziune fiscală?

Că de asta zic: se poate să îi lăsați de izbeliște pe nefericiții aștia de securiști, domnule Hellvig? Nu aveți milă de ei și îi lăsați să ne arate cât sunt de penibili?

Păi atunci… felicitări! Ce să mai zicem?!

Autor: Ingrid Mocanu

Sursa: Ingrid Mocanu Blog