Analize și opinii Cultură și Familie

Un om valoreaza mai mult decat aurul pe care il poarta. La fel si o tara

Pentru cei ce nu stiu: tara primeste cota parte a cantitatii declarate de aur si argint (declarat fiind doar 6%,pe langa minereurile radioactive si alte metale rare in lume) adica primim doar 10% din 6% declarat ca si stat,alte persoane publice vor castiga mult mai mult. Efectele acestui proiect vor fi catastrofale. Se va steriliza pamantul pe o raza de zeci de kilometri pe orizontala dar si pe verticala. E un pret cam mare de platit pt doar 20 de ani de locuri de munca in acea zona,nu credeti ?

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • as vrea sa dai mai multe detalii in privinta efectelor catastrofale. Reducerea somajului intr-o zona unde a ajuns la 80%,ecologizare, investitie in patrimoniu si infrastructura, dezvoltarea turismului si devenirea Romaniei cel mai mare producator de aur din Europa – nu mi se par efecte catastrofale.

  • E plina lumea de postaci PREplatiti. Raspunsul la comentariul tau este foarte simplu: la acest video Publicat în 15.06.2012 (adica in mai putin de 4zile) exista 314,799 vizualizari , 4,913 au apreciat, 232 nu au apreciat (date preluate de pe youtube). Mai explicit pentru tine si toti cei care incearca inutil sa ne convinga de contrariul a ceea ce este evident: Romania nu mai accepta si nu mai vrea sa fie prostita, jefuita, manipulata, dusa cu zaharelul, etc, etc, etc. Romania incet dar se trezeste si sincer nu imi va parea rau de cei care vor trebui sa dea explicatii.

  • Din pacate CEI ce ne vor aurul nu ne vor lasa in pace pina nu or sa ia si ultima graunta de aur si nu numai din Romania !! Fratilor din vremuri vechi inca de la Darius al lui Istaspe strainii au venit si au cerut pamint si apa. Si tot din vremuri vechi Domnul tarii cu sabia in dreapta si cruce in stinga in fruntea poporului I-a facut apa si pamint. Acum nu mai avem Domni avem fosti tovarasi , Domnitorii nu mai sint dar sintem condusi de potai si lichele la toate nivelele; nici poporul nu mai e acelasi, multi a bajenarit pe aiurea iar cei ramasi nu mai au vina de roman. Oare se va indura Dumnezeu de noi sa ne mai trimita un Vald Tepes, un Tudor Vladimirescu, un Brincoveanu ?! ca multi trebuie descapatinati !!!

  • @dan zamfir

    Domnule, eu zic sa aveti grija ce va doriti. De data asta va veni satana, antichristu, care se va da drept un fiu al patriei, un continuator, un mostenitor si un mantuitor.
    Ceea ce era bun ajunge sa ne dea moartea. Devine o lucrare de ratacire ca sa credem o minciuna.
    Trebuie sa intelegeti ca Leea a incetat sa nasca, iar cel care va veni este un impostor.

  • Videoclipul este excelent, la fel ca și prestația actriței. Atinge coarda sensibilă a ființei umane ca și „Patimile lui Iisus”.
    Problema este următoarea: cine a comandat această campanie, cine este în spatele ei? Aș fi cel mai fericit dintre pământeni, cu atât mai mult dintre români, dacă ar fi o inițiativă fără un interes financiar. Dar mă îndoiesc sincer. Cred că interesele de la Roșia Montană sunt mult prea mari încât să devină un subiect de interes al statului român și al societății civile (apropo, mai crede cineva în acest Moș Crăciun?).
    De obicei în spatele campaniilor societății civile sau al ONG-urilor puternice (gen Green Piss :)) )stau interese comerciale puternice.
    Timpul le va descoperi pe toate.
    Oricum, o campanie de nota 10+