Analize și opinii Extern

UE si Noua Ordine Mondiala

Jose Manuel Barroso (barosul care a strivit Romania) declara “Avem nevoie sa evoluam catre o federatie de state-natiune. De acest lucru avem nevoie, acesta este orizontul nostru politic”.
“Cine” sunt cei care “avem nevoie”? ca pe noi nu ne-a intrebat nimeni. Locuitorii Europei nu isi doresc asta. Cine ne hotaraste directia? ‘Europa are nevoie de o noua directie’, a mai spus Barroso.

Ii raspunde un om de toata onoarea, presedintele Cehiei, un om demn, care are decenta sa apere interesele concetatenilor sai, nu ca si guvernatorul marioneta basescu:

“Eu resping categoric această idee a lui Jose Barroso”, a declarat Klaus, într-un interviu publicat de cotidianul Pravo.Singurul lucru care îmi place în această propunere este că actualii protagonişti ai aprofundării integrării europene au recunoscut pentru prima dată cu voce tare obiectivele lor reale, a adăugat el.
“În 2004, noi am aderat la Uniunea Europeană şi nu la o federaţie în care am deveni o provincie fără importanţă”, a insistat şeful statului ceh.

Vaclav Klaus spune in mod diplomatic, ca interesele reale ale celor ce conduc lumea din umbra, si care isi trimit trompetele si slugile gen Barroso sau Merkel sa execute ordinele, presupun infaptuirea Noii Ordini Mondiale, cu un guvern unic mondial, o banca unica mondiala, o federatie mondiala, cu conducatori nealesi de nimeni si nereprezentand pe nimeni, decat puterea elitei fasciste mondiale.

S-a mai facut un pas in materie de centralizare a puterii bancare:

Barnier – comisarul european pentru piaţă internă şi servicii – a avertizat că noua autoritate europeană unică de supraveghere bancară va dispune ‘de toate puterile necesare’ pentru a controla sistemul bancar şi că BCE va fi centrala ‘exclusivă’ a acestui mecanism de supraveghere care ar trebui iniţiat anul viitor. Noua autoritate este primul pas în direcţia creării unei uniuni bancare europene, aşa cum a hotărât Consiliul European în luna iunie.

Daca in urma cu cativa ani, cei care avertizau asupra planurilor unei elite tenebroase si oculte de crearea a acestei Noi Ordini Mondiale erau luate in deradere de majoritatea oamenilor neinformati, fiind acuzati ca sufera de “conspirationita acuta”, iata ca in foarte scurt timp subiectul a ajuns unul ce se discuta la vedere de inaltii functionari ai UE sau ai SUA. Iar agenda este impinsa inainte cu tot mai multa viteza si tupeu.

sursa: originar.blogspot.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • noua ordine mondiala este condusa doar de cineva..la singular.complex..si misterios..si candva toti ne vom supune fie ca vrem sau nu pt ca de asta am fost creati..pt supunere iar cei ce nu se supun sunt intermediarii noii ordini mondiale..nu banii conduc lumea–ci ”manipularea mintii”..