Analize și opinii

Turcu’ plăteşte, adică poporul!

Whisky, bere, şampanie, haleală, femei şi trabucuri. Deja o tradiţie instituţională pentru Sică Mandolină, „celebrul” cîntăreţ şi dansator prin cluburi, campion al accidentelor de circulaţie. Cunoscut pentru comportamentul său extravagant şi stupid, Sică a fost prins fără mască, cu chermeza la purtător, în sediul guvernului, ca pe vremea cînd lucra la Primăria Capitalei. Sediul Guvernului e cîrciuma lu’ Sică! Cine achită nota de plată pentru consumaţie? Cumva fondul de protocol? N-au treabă ei cu legea, cu starea de alertă şi distanţarea socială! Nici de amendă nu-l doare pe Sică. Turcu’ plăteşte, adică poporul. Trabucul din gura lui Sică costă cît pensia medie pe o lună. Guvernul P.N.L. a împrumutat statul în trei luni cît P.S.D. în trei ani!



Cine-i de vină pentru că liberalii din guvern ţopăie peste propriile ordonanţe (de urgenţă, de alertă, de clacă), chefuiesc umăr la umăr, fără mască, fumează şi beau în spaţii închise? Păi, după mintea lui K.Johannes Un, P.S.D. e de vină, chinezii şi ruşii. Orban are voie să se dea în continuare în tiribombă. L-aţi văzut la Fieni, Dâmboviţa, învîrtindu-se în lanţuri, cînd şi-a început campania agresivă pentru europarlamentare. Coşcogemitea sa, K. Johannes Un practică sfidător alba-neagra, atacînd, cu orice prilej, P.S.D. cu obuzele achiziţionate de guvernul Sică-3. Cum? Nu ştiţi? Pe vremea pandemiei, guvernul Sică 3 a achiziţionat  cca 8.680 de bucăţi obuze cu bombe de iluminare, au  zis ei, să-i ginim pe ruşi cînd ne atacă. Tot aşteptîndu-i pe ruşi, mult şi bine, să ne atace, obuzele ies din garanţie, şi e musai ca K. Johaness Un să le folosească pe spinarea duşmanului intern P.S.D., care abia mai mişcă. Simt peneliştii că le fuge preşul de sub picioare? O, da!  Opoziţia urcă vertiginos în sondaje! Dar, stai, care opoziţie?  S-a dus pe copcă marea opoziţie! Ciolacu a făcut partidul colac la picioarele serviciilor secrete. Cum se umflă în pene, le scade glicemia şi-i apucă leşinul. Dintr-o altfel de opoziţie adormită un Viorel Cataramă visează Elvila liberă şi cere demisia dictatorului Kim. Ar fi o idee! Dar cum să rostogoleşti un malac de la palat cu un c(i)olac şi-o cataramă?

În rest, trăim într-un tablou jalnic! Propaganda şi campaniile de subversiune sînt armele performante ale lui K.Johannes Un şi peneliştilor. Sică Mandolină, tot la circul de stat paralel, tot cu prestidigitaţiile. S-a dus cu gaşca liberală la vila Florica (Ştefăneşti-Argeş), cică să planteze un copac. Cînd acolo, ce să vezi? Copacul era deja plantat, aşa că, a dat şi el, acolo, două hîrleţe de pămînt, dar nu la rădăcină, ci peste pantofii de lac ai aplaudacilor. Ca să fac o glumă nesărată, tehnologia 5G e extrem de periculoasă pentru liberali şi îi va lovi în punctul lor G. Mai exact, în frunte, acolo unde-i place lui Arafat să aplice termoscanarea idioată. Copiindu-şi tătucul, liberalii ăştia de două parale, de cînd sînt la guvernare, se bat cu inamici inventaţi. Şi dă-i şi luptă, dă-i şi luptă cu pesedeul, ruşii şi chinezii. N-avem nevoie de chinezi, jos chinezii, chinezii sînt comunişti, ciumă roşie, asta ni se inoculează. Dar Johannes, ce să vezi?, îndrăgostit lulea de chinezi, printr-un tîrg fraudulos, şi-a tradus mizeria lui de abecedar în China!

La fel de bătăioasă se dă Fundaţia Bill&Melinda Gates. Ăştia „luptă” cu epidemiile de zeci de ani prin Asia şi Africa. Gates a trecut cu nonşalanţă de la software la microbiologie şi nanobiologie. Nu-i o bănuială ieşită din fabrica de zvonuri. Pe lîngă multele planuri diabolice, care includ depopularea, vaccinurile şi pandemiile, miliardarul sărit din şuruburi a pus în funcţiune, unde credeţi, în lumea a treia (Senegal, următoarea ţară fiind India) un experiment horror. Nişte instalaţii care scot, zice nebunul, apă potabilă din excremente umane. Gates afirmă că ar bea zilnic lichidul rezultat din distilarea excrementelor, el fiind filmat consumînd un pahar cu apă rezultată din excremente, pentru a demonstra lumii că tehnologia poate furniza apă potabilă ţărilor în curs de dezvoltare. În filmul de pe blogul său îl vedem pe Gates cum priveşte un procesor alimentat cu excremente umane, iar apa rezultată este pusă în paharul său. Cum filmele pot fi uşor trucate, refuz să cred că acest călău miliardar ar fi băut o astfel de apă. Dar, dacă – ipotetic – a băut, rezultatele n-au întîrziat să apară, înrăutăţindu-i starea psihică, şi aşa, foarte precară. Nebunul afirmă pe blog:  „Gustul apei e la fel de bun ca al oricărei ape îmbuteliate. După ce am studiat procesul prin care a fost obţinută, aş bea fericit această apă în fiecare zi. Atât este de sigură”. În filmul de pe blog, producătorul sistemului Omniprocessor, Peter Janicki, spune că excrementele umane sînt mai întîi fierte, pentru a separa apa de materiile solide prin evaporare, apa fiind trecută printr-un sistem de filtrare care produce apă potabilă, iar materiile solide rămase sînt arse pentru a produce abur care alimentează un motor ce furnizează electricitate pentru comunităţile locale. Să ne imaginăm duhoarea care acompaniază prelucrarea apei excrementale a lui Gates! Dacă e atît de bună de băut şi atît de sănătoasă, precum afirmă, de ce Gates nu-şi filtrează la domiciliul de lux propriile excremente pentru a bea apă din puţul său?

Pentru a se justifica vaccinarea globală şi ciparea, comandate de Gates şi locotenenţii săi, lumea a fost panicată la comandă cu morţi pe bandă rulantă. Covidul a fost anunţat de Fundaţia Bill & Melinda Gates înainte de apariţia primului caz de infectare raportat în China. Documentarul datează din 4 noiembrie 2019, se găseşte pe Youtube, iar O.M.S. şi locotenenţii lui Bill Gates explicau lumii desfăşurarea programului pandemiei: „Event 201 Pandemic Exercise: Highlights Reel”1.

Gates „merită” premiul Nobel pentru medicină, cum fals a fost premiat cu Nobelul pentru pace Obama, cel ce a semănat în lume sînge, războaie, moarte, orori, teroare. La o simplă căutare pe Youtube, folosind cheia „Event 201”, mai pot fi găsite încă cinci documentare despre covid, ceea ce dă de înţeles că inexpugnabilul virus a fost organizat la scară mondială. Încă din 2014, Bill Gates vorbea despre pericolul unui virus care se va propaga la scară planetară, amintind în context exemplul epidemie Ebola, din zone izolate ale Africii (2014), (de ce, acolo, v-aţi întrebat), care a lut prin surprindere elita medicală din lume şi despre care scriam în 2014, în editorialul „Adevărul despre Ebola, „Monsanto”, Bill & Melinda Gates Foundation şi Fundaţia Sörös”2.

Fără un tratament contra Ebola (abia în 2019 a fost descoperit) s-au înregistrai 11 mii de decese şi 10 mii de persoane cu sechele. Aici nu se poate vorbi despre conspiraţie! Ci despre obiective anunţate oficial. Documentarele există pe YouTube. E ca şi cum cineva ar spune că K.Johannes Un nu există, e o conspiraţie. Cît de uşoară ar fi viaţa guvernelor lumii, cît de simplu ar face din noi nişte îngenunchiaţi, dacă ochii critici ai celor cu mintea trează n-ar lua la verificat variantele lor oficiale? Cetăţenii simpli ai planetei se hrănesc cu ce li se serveşte. E mai uşor decît să studieze şi să descopere că unii oameni de ştiinţă sînt cumpăraţi, vînduţi răului. Că studiile lor sînt direcţionate, de mult timp, spre apariţia de noi virusuri, rezistenţi tratamentelor, care să ofere cîştiguri financiare uriaşe companiilor farmaceutice.

Un document al Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (C.N.S.C.B.T.) ordona ca toţi decedaţii să fie declaraţi morţi de covid, chiar dacă au avut un istoric al bolilor care ucid anual mii de oameni. De aici, în cîteva luni, s-a întîmplat ceva halucinant: toate decesele erau  puse în seama covidului,  nu atribuite unor  boli cronice preexistente. Aşa s-a ajuns la numărul de decese raportat de autorităţi, mult mai mic decît  numărul morţilor din anii precedenţi, dacă ne raportăm la Institutului Naţional de Statistică pe 2018 sau 2019. Odată frica intrată în oase, Legea vaccinării obligatorii, ilegală şi neconstituţională, va face carieră, oile vor da buluc la tuns, vaccinat şi cipat. Din păcate, situaţia e  reală şi sinistră!

Trăim într-o lume condusă de nişte demenţi, unde eşti constrîns să-ţi pui natura biologică la cheremul lor. Omul nu mai are voie să decidă dacă refuză sau nu arestul de urgenţă la domiciliu, dacă refuză sau nu vaccinul noii „religii mondiale”. În fond, omul nu mai este liber nici să-şi aleagă modul de a pleca la ceruri. Dacă O.M.S. (organizaţie aservită unor interese oculte, care n-are cu sănătatea omenirii decît o legătură malefică de cauzalitate) decide pentru tine, dacă guvernul ţării tale îi dă O.K.-iul, eşti vaccinat obligatoriu, pe baza unei hotărîri de guvern. Un guvern imbecil,  fără nicio conexiune cu binele românilor şi al ţării, o gaşcă de iresponsabili, care trebuie să părăsească cît mai grabnic corabia. Cu K. Johannes Un pe puntea de comandă şi Mandolină la timonă, România ia tot mai multă apă la bord şi va avea foarte curînd soarta Titanicului, lovită de icebergul sabordării criminale comandate.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Revista Art-Emis

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Membrii acestui guwern avortat si neconstitutional trebuie de urgenta anchetati si bagati la puscarie,pentru binele ROMANIEI!

  • Plavanul si Guwernerul lui au trecut rapid de la “Romania lucrului bine facut”, la cea a “neamului bine futut din toate punctele de vedere”! GHINION! Evident, pt noi, nu pt ei!!