Analize și opinii

Trădătorii vor să-i dea pe tavă lui Iohannis capul liderului PSD

Adrian Păunescu zicea pe șleau: ”Nu schimbi locomotiva din mers, la intrare în gară!” Și eu zic, nu tai capul oștirii când ai câștigat toate victoriile cu el și-l dai pe tavă lui Iohannis.



Zice Țuțuianu că PSD are riscul să piardă parlamentari la opoziție cu Dragnea președinte, deși Dragnea NU e condamnat definitiv, adică beneficiază de prezumția de nevinovăție! Siktir loialitate în parteneriat de la capii complotului!

La ultimul CEx ”trădătoarea” Firea a avut numai un vot, deci Dragnea i-a ”centralizat” despotic și ei, îngeri fără sex, au acceptat violul, dar acum s-au sucit din tărie bărbătească de caracter democratic!. Adică, s-o zic pe șleau, de beția trădării… Cel puțin 3 – 4 semnatari sunt ofițeri acoperiți ai serviciilor (SRI, SPP și Armată) și nu e prima dată când au atacat partidul, cu încălcarea statutului PSD, la comandă din exterior, ca acum când fac scandal în public…

Mă întreb, de ce nu are o asemenea bubă ALDE? O fi Tăriceanu un moliceanu, nu cred!? Ținta e PSD fiindcă este singurul care poate conduce România. Cum trebuie să preia și președinția UE, e ultima ocazie să-l spargi și să-l compromiți, ca să dai țara pe mâna multinaționalelor și-a vânzătorilor resurselor țării de 29 de ani!

Autor: Ioan A. Crişan

Sursa: Criterii.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • In ecuatie: PSD, PSD-ALDE, PNL, USR, UE, NATO, INTERMARIUM, “#” + “n”. Algoritmul cui se aplica, mai aplica in tara asta, Matematica mamei ei de mate. In timpul cat ne-a mai ramas … din Anul Centenar, din zilele care ne-au mai ramas pana la obstescul sfarsit, ganditi odata drept, masurati, masurati, iar masurati si taiati o singura data. GUVERN DE UNIUNE NATIONALA.

  • Securistii si-au bagat calul troian in curtea PSD-ului, astfel ca “noul PSD” nu va fi altceva decat o anexa a SRI, la fel cum este acum PNL-ul, pe care Statul Subteran sa le foloseasca asa cum crede el de cuviinta!