Analize și opinii

STRADA E ADEVĂRATUL COVID AL AMERICII

Insist: priviți spre America! Toată presa care ne-a făcut capul varză cu pandemia vieții a uitat ca prin farmec ”narativul” Covid. Acum se concentrează pe revoltații din stradă, care distrug și provoacă anarhie în ceea ce a mai rămas din cea mai mare democrație a lumii.



Strada din SUA a luat locul Covid în agenda publică, fiindcă așa vor mușchii main stream press. Când e vorba despre un incident dramatic care implică un minoritar afroamerican apare brusc revolta violentă față de nerespectarea drepturilor civice și abuzurile poliției rasiste. Dar când americanii care duc greul taxelor au strigat în stradă că lockdown le încalcă drepturile și le ruinează familiile, aceeași mizerabilă presă și același mizerabil establishment i-au arătat cu degetul pe protestatari: sunt inconștienți, nu respectă restricțiile sanitare, vor crea noi focare de Covid, ne vor îmbolnăvi pe toți!

Dar pentru cei care sunt acum în stradă nu mai contează distanțarea socială sau masca. Presa americană a orbit brusc și presa din România și-a scos ochii voluntar. Cei de pe străzile Americii, care jefuiesc și distrug, nu mai sunt focare și factori de contaminare în masă. Ei sunt de-ai lui Floyd, o sărmană victimă cu un trecut compromițător, transformată în eroul străzii și al Americii progresiștilor psihiatrici ori psihopați.

O s-o spun exact așa cum este: cei din stradă, care ard, fură și distrug în numele democrației și al liberalismului sunt adevăratul Covid al Americii.

Ceea ce se întâmplă acum în SUA este adevărul răsturnat de cea mai puternică mașină de propagandă oficială din istorie. O mașinărie care lucrează contra propriului guvern, votat contra voinței păpușarilor și împroșcat permanent cu fecale de presa slugarnică.

Ceea ce se întâmplă acum pe străzile SUA este neofascismul care și-a dat mâna cu neomarxismul, sub acoperirea drepturilor și libertăților civile.

Drepturile și libertățile civile nu sunt pentru americanii care fost ținuți încuiați în case și care înainte mergeau la muncă. Ele sunt pentru poporul ales din stradă, manevrat de niște păpușari bolnavi la cap, pentru care pușcăria e un cuvânt prea ușor.

God bless America, aia sănătoasă la cap, care tace, înghite și ar vrea să-și vadă de treabă! De ea depinde și libertatea noastră de mișcare, a celor de peste ocean, aflați în colonii cu grad mai mare sau mai mic de autonomie.

Autor: Cristian Niculescu

Sursa: Cristian Niculescu Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …repet citatul cuiva de mai sus, in interpretare personala: somnul natiunii naste monstri… turmele social media au impus si impun lumii, din ce in ce mai putin normale, comportamente si judecati aberante… vina ”rationalilor” este ca TAC si nu FAC NIMIC…