Analize și opinii

Soros finanțează Separatismul Catalan şi are legături importante cu secesioniştii catalani

Artur Mas fostul lider catalan, a căutat un sprijin decisiv în rețelele puterii mondiale progresiste majoritatea finanțate de George Soros și a angajat grupul Independent Diplomat pentru a da mai multă atenție şi a face lobby pe plan mondial, secesionismului catalan – așa cum scria la acea vreme şi ziarul spaniol El Pais



Organizația “Independent Diplomat” fondată de britanicul Carne Ross primește finanțare și sprijin cultural-politic din partea Fundațiilor pentru o Societate Deschisă ale lui George Soros şi este specializată (dacă vă vine să credeți) în obținerea independenței de către unele regiuni secesioniste. În portofoliul acestei organizații se află dosarele: Kosovo, a separării Somaliei (Somaliland), a Frontului Polisario care susține independența Saharei de Vest ce dorește să se separe de Maroc, a rebelilor pro-occidentali din Siria şi bineînțeles a …a…Cataloniei.

Soros – scria FoxNews – “has even helped fund the non-profit group called Independent Diplomat, with the motto “a diplomatic service for those who need it most.” It represented Kosovo, Somaliland and the Polisario Front of Western Sahara, according to The New York Times. All three were looking for recognition as independent states”.

Soros – scria FoxNews – “a contribuit la finanțarea grupului nonprofit numit Diplomatul Independent, cu motto-ul ‘un serviciu diplomatic pentru cei care au nevoie cel mai mult’. Această organizație a reprezentat Kosovo, Somaliland și Frontul Polisario din Sahara Occidentală, potrivit The New York Times. Toate trei entitățile au căutat recunoașterea ca state independente”.

În rapoartele anuale (.pdf) ale ONG-ului “Diplomat Independent” regăsim sistematic printre finanțatori (la capitolul “Thank you” – Open Society Foundations” a lui George Soros – fără a se indica cifrele primite. Astfel în raportul pe 2016 a organizației “Diplomat Independent” regăsim următoarea listă de finanțatori cam toți progresişti:
DONORS
Carnegie Corporation of New York ClimateWorks Foundation
Boston Foundation
European Climate Foundation
Open Society Foundations (Soros)
Skoll Foundation
Stanley Foundation
Winston Foundation
David Rockefeller Fund
Climate & Development Knowledge Network Permanent Mission of the Netherlands
Ministry of Climate and Environment of Norway
Government of the United Kingdom

1. Prin urmare organizația “Diplomat Independent”, este specializată prin lobby, contacte internaționale, lucrări, consilieri și articole pentru ca anumite regiuni secesioniste să-şi obțină independența.

Un articol elogios despre cum acționează organizația lui Ross pentru a obține independența diverselor regiuni secesioniste de pe glob îl puteți citi în ziarul progresisto-globalist New York Times : “Independent Diplomat” – scrie duios NewYorkTimes – “încearcă să se asigure că regiunile sărace și neglijate au acces la factorii de decizie și la forurile internaționale care fac politică, cum ar fi Națiunile Unite și Uniunea Europeană”. Cam așa prezintă NewYorkTimes colții lobby-ul secesionist făcut de această organizație progresistă finanțată de George Soros.

Cu alte cuvinte, organizația “Independent Diplomat”, finanțată de George Soros, a susținut şi a făcut lobby la nivel mondial pemtru cererile de autodeterminare ale Kosovo, ale separatiştilor din Somalia, ale Cataloniei, ale Saharei Occidentale, precum și, începând cu martie 2013, organizația a fost responsabilă de gestionarea şi stabilirea relațiilor diplomatice și politicile pentru coaliția rebelilor sirieni cu structurile ONU și cu mulți membri ai acestui organism internațional.

Iată un articol al lui Albert Pont de la “Independent Diplomat” ca să înțelegeți cum se făceau în scris planurile şi lobby-ul pentru a obține independența Cataloniei.

(Vă rugăm să vă imaginați un scenariu similar pentru așa-zisul “Ținut Secuiesc”, aplicat de niște lobbiști progresiști internaționali ca să vă dați seama cât de periculoși sunt: puteți înlocui în textul de mai jos, “Madrid” cu “București” și “Catalonia” cu “Ținutul Secuiesc”, etc…)

Albert Pont de la “Independent Diplomat”: “Dar a existat o ostilitate constantă manifestată de Madrid față de instituțiile catalane, precum și disprețul față de mandatul democratic de bază al poporului catalan. Nu au existat voci politice în Spania în favoarea găsirii unor modalități de a ajunge la o înțelegere cu Catalonia. Singurul “răspuns” din partea guvernului Partidului Popular Spaniol (PP) la pretențiile legitime ale catalanilor că drepturile lor politice și economice sunt respectate și despre necesitatea unui veritabil dialog politic a fost rolul fără precedent, extravagant și abuziv, al puterilor conferite Curții Constituționale spaniole (CCC), care sunt contrare diviziunii democratice a puterilor și ale statului de drept, puteri date ca ‘să urmărească și să pedepsească’ liderii politici și ofițerii publici catalani și să intensifice ‘războiului murdar’ care este condus de Statul spaniol împotriva Cataluniei.”

Observați cum organizația finanțată de Soros picură (în urechile catalanilor şi al lobby-ului mondial pe care îl face) ura împotriva “călăului Spaniol” – “călău” de care Catalonia trebuie bineînțeles “să scape”.

Aici au mers banii lui Soros.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Iată întreg planul de secesiune prezentat în acest articol:

Albert Pont de la “Independent Diplomat”:

“Dar, care va fi efectul “împărțirii” impozitului spaniol uriaș asupra unui nou stat catalan independent? O analiză recent publicată a “Economiei unei secesiuni catalane din Spania” ajunge la următoarele concluzii luminoase, bazate pe diferite scenarii politice:

Scenariul divorțului de catifea: secesiunea convenită cu Spania. Independența Cataluniei este recunoscută de Spania, Catalunia devine un stat membru al UE, intră în ONU și în toate organizațiile internaționale, își asumă drepturile și obligațiile în temeiul tratatelor existente etc. Catalonia ar obține apoi controlul total al propriilor impozite, 21 de miliarde de dolari nu ar mai fi luați de Spania în fiecare an, iar ambele părți își vor lua partea echitabilă a activelor și datoriilor publice ale Spaniei prin aplicarea Convenției de la Viena din 1983.

Scenariul de divorț acru: Secesiune unilaterală. Dacă Catalonia se va retrage unilateral din Spania, în ciuda opoziției spaniole, efectul asupra economiei va fi strâns legat de succesul sau eșecul Spaniei în expulzarea Cataloniei de pe piața unică europeană și a euro.

Acest rezultat ar avea, la rândul său, două “sub-scenarii”:

a) secesiunea cu rămânerea pe piața unică europeană sau

b) secesiunea în afara pieței unice europene.

În ambele cazuri, impactul principal ar fi pus pe datorie: Spania își va menține datoria actuală de 1,3 trilioane USD, după ce va pierde PIB-ul Cataluniei. Datoria Spaniei reprezintă acum 100% din PIB-ul actual al Spaniei. Ponderea datoriilor în PIB ar crește până la 114% față de nivelul actual de 100%. Acest lucru ar face ca Spania să fie complet nesustenabilă.

În toate aceste scenarii, Spania ar avea doar două opțiuni. Poate recunoaște sau nu recunoaște un stat catalan independent care s-a desprins unilateral.

În ciuda tuturor amenințărilor (goale) și a retoricii sumbre angajate de figurile politice spaniole în țară și în străinătate, dacă Spania va alege să nu recunoască o Catalunie independentă, ea nu ar putea să aplice măsuri represive sau discriminatorii împotriva catalanilor, care vor continua să se bucure de statutul lor de cetățeni ai UE.

Perspectiva juridică: “Deconectarea legilor” și votarea Constituției catalane:

Parlamentul Catalan ales în mod democratic a decis să înceapă procesul de “deconectare” de Spania și crearea unui stat independent.

“Foaia de parcurs” include mai multe opțiuni, cum ar fi posibilitatea de convocare a unui referendum și votarea unui proiect de Constituție catalană.

Spre deosebire de consultarea fără caracter obligatoriu privind independența din 9 noiembrie 2014, dacă Spania nu va fi de acord cu un referendum privind independența și aceasta se va dovedi a fi calea aleasă, referendumul va fi invocat prin invocarea unui nou sistem juridic catalan, un sistem juridic diferit de legislația spaniolă actuală.

În acest sens, cheia constă în aprobarea prealabilă a legii privind “Tranzitorizările juridice”, care este în curs de elaborare în Parlamentul Catalan. Legea ar putea include o declarație de suveranitate, regulile de chemare la referendum și o serie de reglementări tranzitorii (unele legislații spaniole vor continua să se aplice imediat după obținerea independenței), pentru a evita orice incertitudine juridică.

Trebuie subliniat faptul că ideea de a decide viitorul Cataloniei prin referendum este susținută de peste 80% din populația catalană.

În această privință, CCN (Cercle Català de Negocis) a cerut Organizației Națiunilor Unite să-i asiste în organizarea și punerea în aplicare a unui referendum cu privire la viitorul proiect al Constituției Republicii Catalane, elaborat în prezent și de Parlamentul Catalan. CCN reamintește că ONU a efectuat în trecut referendumuri asupra problemei autodeterminării și este autoritatea cea mai potrivită pentru a asigura autenticității votului, înlăturând orice controversă privind exprimarea voinței publice în rândul populației catalane.

Așa cum spunea consilierul de justiție catalană (ministru), Carles Mundó: “Harta drumului catalan către independență nu prevede nici un vid juridic. Acesta este un proces care merge de la urne la urne, de la lege la lege. Acest proces va cuprinde controlul deplin al infrastructurii, cum ar fi porturile și aeroporturile, și punerea în aplicare a angajamentelor de securitate la frontieră, într-un mod care să respecte acordurile aplicabile teritoriului noului stat catalan”.

“Diplomat Independent” a primit în doi ani de la autoritățile Cataloniei 1,6 milioane de euro, dar serviciile lor au fost anulate atunci când a avut loc învestirea lui Puigdemont.

2. Dar să nu facă nimeni greșeala gândindu-se că actualul președinte al executivului regional al Cataloniei, Puigdemont, ar fi în opoziție cu predecesorul său Artur Mas și că ar fi părăsit sfera sateliților lui Soros. Dimpotrivă. În 2016, Puigdemont l-a angajat pe sociologul și scriitorul Jeremy Rifkin care să-i dicteze speech-ul de la o conferință, plătindu-i o sumă enormă de 50 de mii de euro.

Rifkin este un alt “habitué” (obişnuit) al forumurilor Fundației pentru o Societate Deschisă.

Mai mult, Jeremy Rifkin este consilier al conducerii Uniunii Europene începând cu anul 2000. El a sfătuit trei președinți ai Comisiei Europene – Romano Prodi, Jose Manuel Barroso și actualul președinte Jean-Claude Juncker – precum și pe şeful Parlamentului European dar și numeroșii șefi de stat ai UE, inclusiv pe Angela Merkel din Germania, privind introducerea unei economii verzi inteligente (n.r. observați mantra progresistă), a treia revoluție industrială. Dl. Rifkin este, de asemenea, consilierul conducerii Republicii Populare Chineze privind construirea și extinderea infrastructurii Internet plus a treia revoluție industrială pentru a introduce o economie durabilă cu emisii scăzute de dioxid de carbon

Într-un articol numit “Soros printre şi pentru noi” – articol scris de Daniel Dăianu ( membru şi el al ONG-ul finanțat de Soros “Friends of Europe” ca şi Cioloş şi membru în conducerea BNR), un articol ultra linguşitor al Revistei22, nemaiîntâlnit nici măcar pe vremea lui Stalin, în care-l pupă-n fund pe Soros de mii de ori, Daniel Dăianu scrie în revista ONG-ului Grupul pentru Dialog Social finanțat tot din banii lui Soros:

“Soros crede în virtuțile ‘modelului european’ în raport cu nevoile lumii contemporane și aici el se întâlnește cu mesajul optimist al lui Jeremy Rifkin (“The European Dream”). Pentru Soros, Uniunea Europeana pare să dețină mai mult din atributele unei “societăți deschise globale”, care ar fi un instrument și o țintă ultimă pentru soluționarea marilor probleme cu care se confrunta omenirea”.

Prin urmare aşa cum vedeți, puradeii rețelei progresiste de la noi şi din toată lumea ştiu foarte bine că atât Soros cât şi Rifkin, sunt doi poli de putere ai rețelei progresiste mondiale şi ai federației suprastatale progresiste numită UE pe care Rețeaua Progresistă Mondială vrea s-o implementeze în Europa.

Ce mică e lumea nu-i așa? Ideologul ultra-progresist Rifkin, consilier al Conducerii Uniunii Europene începând cu anul 2000, un apropiat al lui Soros și al organizațiilor sale și unul din stâlpii ideologici ai progresismului mondial, îi scrie discursurile liderului separatist catalan.

Iată-l pe Rifkin (stânga) un apropiat al lui Soros, prieten la cataramă şi cu federaliştii progresişti ai Uniunii Europene: Merkel, Juncker, etc…ca să înțelegeți de ce au apelat la serviciile lui separatiștii catalani.

Puigdemont, noul lider catalan, nu reprezintă el singur toată puterea în Catalonia. El reprezintă doar o bucată din acea putere deținută de alții, care caută să adauge mai mulți aliați din cercurile progresiste ale internaționalismului financiar.

În anul 2016, Puigdemont a acordat Academiei Catolice de Gastronomie și Nutriție un pic mai mult de 7 mil. de euro pentru conceptul şi programul de “promovare în academii”. Această entitate fusese ridicată la rangul de corporation of public right de Artur Mas.

3. Vă reamintim de asemenea că Academia Catolică de Gastronomie și Nutriție este prezidată de Carles Vilarrubí Carrió, un antreprenor care este vicepreședintele Băncii Rothschild din Spania și a clubului de fotbal din Barcelona.

Carles Villarrubí, de asemenea, se integrează tendințelor separatiste ale Fundația Catmon fundație care îşi are ca aliați naturali majori ai unei Catalonii independente organizații progresiste din Israel, Statele Unite și Germania.

4. Carles Villarrubí este căsătorit cu femeia de afaceri Sol Daurella Comadrán, președintele partenerilor europeni ai Coca-Cola și acționar al Banco Santander. Sol Daurella a integrat până în luna ianuarie a acestui an, un consiliu consultativ creat de Diplocat pentru a ajuta la integrarea Cataloniei la nivel mondial. În evidențele Fundației pentru o Societate Deschisă a lui George Soros, Diplocatul este una dintre entitățile care au primit bani din circuitul Soros.

Şi prin intermediul CATMON, în timpul domniei fracțiunii pujoliste, relațiile multiple cu progresiştii din Israel au crescut. Chiar și Banca Catalana a început să lucreze cu contribuția monetară a lui Moses David Tenennbaum, un cunoscut comerciant de diamante și prieten al tatălui lui Jordi Pujol, fotbalistul Barcelonei.

5. Artur Mas, a căutat de la început sprijinul Israelului de-a lungul procesului. Diferența de perspectivă cu elitele conservatoare israeliene (cu Netanyahu) a împiedicat ca obiectivul principal pe care l-a căutat liderul secesionist să fie atins; Cu toate acestea, guvernul israelian nu s-a exprimat niciodată împotriva separatismului catalan și, chiar și cu divergențele pe care guvernul conservator israelian le are în această privință, elitele sale fac afaceri cu Catalonia (la fel ca în cazul lui La Moncloa).

Anul trecut, după 19 ani, Consulatul Onorific al Israelului a fost redeschis la Barcelona. Poliția catalană a primit sfaturi şi instruire de la Mossad și chiar Accio – agenția pentru competitivitatea Generalit – a intensificat acordurile catalane de strângere de relații și semnarea de contracte economice cu actori israelieni.

Mai mulți politicieni internaționali și deputați din diferite țări care sunt în Catalonia ca “observatori internaționali”, invitați de Diplocat, au criticat utilizarea “forței” de către poliția națională a Spaniei pentru a opri referendumul. Nu întâmplător marea majoritate a acestor “observatori internaționali” e formată din politicieni progresişti radicali, aşa cum e şi danezul Ulrik Kohl deputat progresist al alianței Roşii-Verzi din Danemarca.

Reamintim din nou, că în evidențele Fundației pentru o Societate Deschisă a lui George Soros, Diplocat-ul este una dintre entitățile care au primit bani din circuitul Soros. Acum la Referendumul Ilegal, Diplocat-ul s-a ocupat să invite “observatorii internaționali” marea majoritate a lor fiind progresişti radicali ai rețelei progresiste mondiale. Progresişti radicali care bineînțeles au venit ca “observatori internaționali” la un referendum deşi ştiau că acesta e ilegal şi neconstituțional.

Printre ei, parlamentarul progresist israelian Ksenia Svetlova a fost invitată şi ea de executivul local catalan în calitate de observator internațional al referendumului (ilegal şi neconstituțional). Şi ea s-a declarat în timpul referendumul, bineînțeles, şocată de violența poliției spaniole. Svetlova, o progresistă israeliană ce provine dintr-o veche familie bolşevică rusă, s-a remarcat prin susținerea vehementă a independenței Cataloniei. Acest parlamentar progresist este un membru al Uniunii Sioniste, o alianța politică progresistă de centru-stânga, care caută să câştige puterea în Israel alături de Partidul Muncii şi să înlocuiască guvernul conservator al lui Netanyahu, un adversar declarat al lui George Soros şi al ONG-urilor sale progresiste.

Mulți membri ai Uniunii Sioniste de orientare progresistă au o mare simpatie pentru figura și pentru opera lui George Soros. Mulți dintre ei au strânse legături cu activiștii şi ONG-urile progresiste din Israel finanțate de George Soros.

Dar, așa cum s-a întâmplat şi în administrația Mas, există încă diferențe între fracțiunile israeliene (chiar progresiste) şi visurile de separare ale conducătorilor catalani, cu privire la problema şi la independența Cataloniei, asta deși autoritălitățile catalane caută să-şi atragă de partea lor de ani de zile lobby-ul israelian progresist de stânga.

Alte organizații separatiste catalane sunt “Centrul de Cultură Contemporană” din Barcelona (CCBC) un think tank care ține o strânsă cooperare cu catalanul soroşist Jordi Vaquer, Director Regional pentru Europa al “Open Society Foundations” și co-director al “Inițiativei pentru o Societate Deschisă pentru Europa”.

Omul lui Soros, catalanul Jordi Vaquer a fost anterior președinte al “Centrului pentru Studii Internaționale și Documentare” din Barcelona (CIDOB), un think-tank separatist care a primit de asemenea bani de la Soros, din 2008 până în 2012. (Vezi mai jos finanțările lui Soros pentru CIDOB din 2014).

Practic acest Jordi Vaquer a fost avansat de Soros de la ONG-urile separatiste din Catalonia finanțate de Soros, la organizațiile lui Soros de la nivel european.

Pe site-ul “Centrului pentru Studii Internaționale și Documentare” din Barcelona (CIDOB), “Open Society Foundations” al lui George Soros, apare printre finanțatorii CIDOB, inclusiv pentru anul 2017. Așadar finanțările lui SOROS pentru acest important think-tank separatist catalan au continuat.

Promovând legalizarea marijuanei la jumătatea anului 2017, Parlamentul Catalan a adoptat o lege care reglementează asociațiile utilizatorilor de canabis, cultivarea și distribuția canabisului (marijuanei) de către aceste asociații. Măsura se potrivește perfect cu agenda internațională Soros privind consumul de canabis (marijuana), iar aceste cluburi catalane se referă în cea mai mare parte la studiile și campaniile Fundațiilor pentru o Societate Deschisă făcute pentru legalizarea drogurilor.

6. Unul dintre personajele care au stat în spatele procesului de independență a Cataloniei, de ani de zile, este David Madí, nepotul omului de afaceri catalan Joan Baptista Cendrós, fondatorul asociației culturale secesioniste Omnium. Această organizație a fost creată de înalții oameni de afaceri din Catalonia, iar fondatorii acesteia l-au avut pe Lluís Carulla, reprezentant al intereselor lui Rockefeller în regiune. David Madí, un om apropiat lui Jordi Pujol, a fost creatorul sloganului “Dreptul de a decide” care a trezit isteria bazei secesioniste catalane și i-a mulțumit pe secesioniștii burghezi. Atunci când Artur Mas era în guvern, el l-a avut ca pe unul dintre consilierii săi favoriți și David Madí rămâne unul dintre interlocutorii valoroși pe care elita separatistă le are cu colegii săi din restul Spaniei și din străinătate. Madí este considerat foarte aproape de Tatxo Benet, mâna dreaptă a lui Jaime Roures din trustul Mediapro.

7. Iar Afaceristul catalan Jaume Roures este partener de afaceri al British Group WPP și al lui George Soros (Gala Capital) în Mediapro. “Soros și Roures sunt doi miliardari care sprijină și finanțează separatismul catalan” – scrie ziarul spaniol “Democracia Nacional”

8. Există şi alte informații cu privire la legăturile lui Soros şi a organizațiilor sale cu personalități de legătură, organizații, instituții și companii catalane secesioniste .

Astfel, Fundația „Inițiativa pentru Europa” a lui George Soros, a finanțat în 2014 organizațiile care militează pentru independența Cataloniei, a dezvăluit anul trecut ziarul La Vanguardia – preluat și de site-ul CerŞiPământRomânesc

Potrivit documentelor interne ale fundației lui Soros, fundaţia a plătit
– 27 049 de dolari pentru Consiliul de Diplomație Publică din Catalonia; un organism înființat de Generalitatea de Catalunya cu diverși parteneri privați;
– $ 24,973 la Centrul de Informare și Documentare din Barcelona (Centrul Internațional de Informare și Documentare CIDOB – Barcelona), un grup de reflecție pentru independență.

CIDOB joacă rolul de pre-minister al afacerilor externe pentru regiunea Cataloniei. CIDOB are şi apără în toate privințele același puncte de vedere progresiste ca şi cele ale lui Hillary Clinton.

Referințe:

http://www.lavanguardia.com /politica/20160816/403969314802/ george-soros-diplocat-financio.html

http://www.wikistrike.com/2017/09/ attention-revolution-george-soros- finance-l-independantisme-catalan.html

Sursa: Fluierul

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “Divide et impera”!
    Se pare ca George Soros este responsabil cu finantarea separatistilor, dezintegrarea statelor in slujba Guvernului din umbra-Illuminati, uitandu-ne in urma, responsabil de instaurarea primaverilor arabe, destabilizarea Orientului Mijlociu, Europei, responsabil de actiuni gen euromaidan, lovituri de stat, ex Turcia, Tara noastra etc. etc. etc… Oamenii, in goana dupa bani, inspaimantati ca-si pierd locurile de munca, unii scaunele, cu riscul ca-si vand sufletul, aleg sa-l slujeasca pe mamona, din pacate. De asemenea, ajungem la concluzia ca aceste fapte savarsite prin grija domnului George Soros in numele conceptului de “Societate Deschisa” sunt considerate ca intrunesc conditiile de legalitate, corectitudine politica, moralitate, atata vreme cat civilizatia umana este in mod grav afectata, dezintegrata la propriu, iar dumnealui se bucura de libertate precum pasarile cerului. Un fenomen extrem care in mod paradoxal, este asociat conceptului de fenomen social natural, firesc, normal. Demential!

  • Nu mai vorbesc de campania pe viata si pe moarte, anti-Trump. Si…inainteaza cu spor intru implinirea PLANULUI DE GLOBALIZARE. Il doare fix in cot de drepturile si libertatile fundamentale ale cetateanului, de specificul national, credintele, dorintele, familia traditionala, democratie, stabilitate, normalitate, siguranta si securitate planetara. Apartine parca unei altfel de lumi, unei oranduiri pe care si-o doreste instaurata pe Terra. Teroare si sclavie.

  • Miliardari care sprijina si finanteaza SEPARATISMUL la niv GLOBAL in scopul instaurarii si recunoasterii GUVERNULUI UNIC. “Divide et impera”, “Cine nu este cu noi, este impotriva noastra”, principiile lor ca mod de viata, ratiunea lor de a fi. Se folosesc de servicii secrete inteligente, ong-uri, guverne, presedinti de state, demnitari, creiere stralucite, institutii de politie politica consolidate cu scop in subminarea economiilor statelor natiuni, stergerea identitatii. Putere si control prin teroare, exploatare, subminare, dezbinare, dezumanizare, tactici hibride. SOROS SPRIJINA SI FINANTEAZA SEPARATISMUL, un PLAN CARE SE DERULEAZA SUB OCHII nostri. Civilizatia pe Terra se destructureaza pe viu, iar noi privim, urmarindu-ne si eliminandu-ne unii pe altii, conform PLANULUI ELITEI DIN UMBRA. Tensiunile atrag tensiuni, fenomenele extreme atrag consecinte extreme la toate niv., in toate domeniile de activitate si in toate straturile atmosferei.
    Catalanii nu constientizeaza fenomenul CONTAGIOS. Pacat!
    Armonia atrage armonie, unitatea, unitate atrage, pacea, pace, gandul cel bun…

  • Buna dimi!
    Planul lor are in vedere crearea unui mediu special, climat favorabil preluarii controlului, culmea culmilor culminante, sub sigla sfintei si binecuvantate democratii, fluturand “corectitudinea politica”. S-au distrat cu civiliz pe planeta: au modific genetic, diversificat viata in stilul lor, extins puterea in mod nepermis atat la niv terestru cat si extra….care ar fi solutia?! Schimbarea climatului, a fondului care da forma societatii viitoare, din schimbarea de atitudine, trezirea constientei, gand-cuvant-fapta i sintonie, ridicarea da, a moralului societatii, cum? …prin coeziune, unire in acelasi gand bun; ei sustin ca teoria lor, metoda lor este cea buna; au banii, au putere, control; fiecare popor se salveaza apeland la …retete vechi de supravietuire, specifice fiecarei traditii…de aici teama lor si impingerea conceptului de nationalism la extrem….vaiiiii, nationalistii!….vorbim de nationalismul la modul moderat, patriotism, iubirea de locul unde am vazut pt prima data lumina pe Pamant; cum ar functiona la noi atata vreme cat mai beneficiem inca de sinapse intacte: in op pers cf analizelor , observatiilor personale care recunosc, nu prea imi dau pace…ma preocupa, sincer, identific unei solutii potrivite in speta….ideea e de asigurare a unui climat social echilibrat; oamenii simpli, in realitate nu sunt analfabeti functionali, nici bizoni, nici naivi, daca le sunt explicate mecanismele, inteleg; simt, simtim falsurile; consum energetic inutil pt argumentatii, justific div: schimbam paradigma din mers, reliefand adevarul situatiei in context, corectand, sanctionand acolo unde este cazul, fara incrancenare, patima-alt consum inutil, risipa-deliciul monstrilor, in fapt hrana lor = energiile izvorate din crearea conflictelor, din invidii, razbunari, stari exacerbate de nervozitate, labilitati afective, cu enegiile pe care le investim in a ne lupta cu?!..restabilirea cursului normal, refacerea matricei, intoarcerea la originea sacra, radacinile de unde ne extragem seva, traditii, obiceiuri, credinte, pretuirea simbolurilor nationale-antidotul…cu asta isi satisfac poftele, intretin imaginatia si forta, or, sa ne ierte….nu putem in mod obiectiv sa inghitim, toleram la nesfarsit acest mod de viata si maniera de IMPUNERE!!!!
    Cum as proceda…pare ca picat din cer, sf, insa ar genera un impact extraordinar….studiati si voi problema: in preajma zilei de 28 noiembrie, zi cu semnificatii, mesaje, simbol, protectie, decriptare mesaje, schimbare frecventa in banda de unde!
    As recunoaste oficial sfintenia parintelui Arsenie Boca-sunt probe Slava Domnului, vb in cunostinta de cauza…vezi si atutudinea Papei de a canoniza un nr de 30 si… de sfinti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strategia bisericii catolice; as proceda la mediatizarea descop din 2003 vizand camera proiectiilor din mtii Bucegi…este de datoria noastra morala, a tuturor celo implicati, e in final sansa de salvare a planetei…pe-acolo e aur monoatomic-folosit la vindecarea umanitatii, tehnologii …extra; energiile piramidei sa ne cuprinda pe toti de oriunde si oricati am fi…in mod constient, cu mintea treaza, inima curata, sufletul deschis….SOLUTIA PLANETARA, rolul si rostul nostru pe acest Pamant, darul nostru oferit impreuna in acelasi gand buna, curat, rafinat, elevat, Creatorului Suprem. Sublim, minunat, adevarat, inaltator…veziiii, contextul edenic al Gradinii…conceptul Gradinii Maicii Domnului …in arealul de unde au inceput, sfarsit si …renascut din propria cenusa un nou inceput…acu poate ma mai linistesc si eu un pic, mai imi incarc bateriile….zile binecuvantate, multumesc ca existati, multumesc pt tot ce faceti, multumesc ca m-ati gazduit, va iubesc pe toti…va rog din suflet sa va aplecati asupra conceptului…nu avem ce mai pierde…numai de castigat …un castig comun, ca la Carte, din toata inima..inima celesta. Divin!

    nu mai sterg, tineti la pastrat, analizat din toate unghiurile, pctele cardinale, cooperat cuminti si cu minti luminate, caractere frumoase…
    Sa ne fie spre mantuire, rascumparare, eliberare, libertate pura…