Analize și opinii

Sorin Ovidiu Vîntu: ”SRI nu mai aparține românilor ci americanilor. Propriul tău serviciu de informații îți este inamic!”

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a descris în interviul acordat în exclusivitate Sorinei Matei cum vede serviciile de informație din România și a afirmat că acum SRI este captiv americanilor și nu mai acționează în interesul românilor.



“Serviciile de informații sunt vitale pentru un stat atâta timp cât acele servicii de informații aparțin statului. În momentul în care serviciul de informații al unui stat este controlat în totalitate de serviciul de informație a altui stat, în acel moment propriul tău serviciu de informații îți este inamic. Din nefericire, faptul că domnul Traian Băsescu a decis pentru a lua un mandat în plus să deschidă larg ușile serviciului de informații ofițerilor americani a făcut ca aceste servicii să nu ne mai aparțină.

Unii ofițeri de informații crezând că servesc o cauză nobilă, alții din prostie, alții din arivism s-au lăsat recrutați. Astăzi, SRI nu mai aparține românilor ci americanilor. Fenomenul ăsta nu s-a întâmplat doar în România ci în majoritatea statelor ocupate de americani. Pe banii noștri, noi plătim și alții folosesc. Va dura mult timp să recrutăm aceste servicii de ofițerii recrutați de CIA sau FBI”, a comentat Sorin Ovidiu Vîntu.

Sursa: B1.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Are perfecta dreptate SOV, in ceea ce afirma! Acest SRI, nu doar ca nu mai are nici o treaba cu siguranta si protejarea romanilor, dar a devenit de ceva vreme, un instrument in mainile unor forte straine oculte, pt supravegherea, controlarea si in final, distrugerea statului roman. Cei din fruntea statului roman, care mai detin niste parghii de control asupra acestui serviciu, trebuie sa inteleaga pana nu e prea tarziu, ca trebuie sa lupte cu toate resursele pe care le au, pt desfiintarea acestui serviciu si aducerea vinovatilor in fatza justitiei.
    Toate Iudele din SRI vor fi date in vileag tot de ofiteri SRI, care, fie vor dori sa-si salveze pielea, fie sunt nationalisti si vor sa nu rateze prilejul ca sa le-o plateasca tradatorilor de-acolo.
    Asa ca pana la urma, noi cetatenii de rand, adica poporul vom sti cine sunt tradatorii, astfel ca ,atunci cand va veni momentul prielnic, le vom plati cu varf si indesat acestor Iude nenorocite!

  • Dusmanul este unul comun, tip HIDRA/CARACATITA; e in tot si toate, persoana fizica/fiinta umana, persoana juridica/institutii ale statului, publice, private; patruns pana la maduva osului, straturi atmosferice, elementele naturii. Cum identificam, anihilam, corectam, reabilitam, vindecam, iertam, iubim, evoluam cu dusmanul?! O punem de-o comisie. Mii de comisii de-a lungul vremurilor. Si…?!