Analize și opinii

Sorin Faur: ”Nu puteți externaliza chiar totul, putorilor!”

Sînt convins că fiecare tată progresist de fată abia așteaptă ca domnul profesor să-i învețe fiica toate detaliile despre masturbare.



Mamele de băieți se vor mîndri pe Fb cu dimensiunile evaluate academic ale luminii ochilor lor? Unde și cum vor face practică pedagogică profesoarele care vor preda sex? Vor exista inspectori de educație sexuală? Se va putea opta la bac pentru examen de sex? Olimpiade? Tabere de studiu? Cadrele didactice și elevii își vor împărtăși reciproc, eventual cu notare, performanțele personale în materie?

Cum se va numi facultatea care va pregăti cadrele didactice de specialitate? Si bineînțeles că fiecare doctorat va trebui să revoluționeze cu adevărat materia, nu așa cum s-a întîmplat în ultimii 30 de ani de impostură științifică devoalată de investigatoarea Șercan care nu doarme niciodată.

Dincolo de o mulțime de alți parametri, educația sexuală instituționalizată e despre limitele libertății. Despre pînă unde permiți statutului să-ți treacă pragul și să-ți intre în viața privată. Ideea de a invita statul să cotrobăie prin chiloții propriului copil mi se pare, înainte de orice, un dezechilibru psihic major de o perversitate amuțitoare. Și, deloc în ultimul rînd, mi se pare că e un eșec personal cît propria-ți existență să vrei, de lene, ca statul să-ți preia pînă și această obligație elementară de părinte cu marea majoritate a țiglelor pe casă.

Nu puteți externaliza chiar totul, putorilor!

Autor: Sorin FAur

Sursa: Sorin Faur Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Va spun eu cine vor fi profesorii care vor preda noua materie: centuristele, homalaii, lesbienele si transexualii, dupa cum ei insisi au declarat vor sa o faca, ca specialisti autodidacti! Evident ca, examenele la acesta noua disciplina vor fi doar practice!

  • Incredibil unde s-a ajuns in Romania!
    Im Austria, tara in care traiesc de decenii, nu s-a pomenit de asa ceva!