Analize și opinii

Sorin Faur: ”Jos cortina de peste marea cantitate de nimic închipuit, infatuare, ipocrizie, buf involuntar și găunoșenie butaforică cu ciucuri!”

S-a bășicat coolimea că Kana Jambe by Bursuc la #galagopo.



Cîteva exemple:

Artista intensă Lumînare a spus oral în Libertatea că “n-a putut să gireze” cu prezența Ei asemenea moment. Și a ieșit.

Interpretul lejer Temișan a trăit (de la televizor) “un moment rușinos” din care “lipsea grătarul” de pe scena Naționalului.

Uriașul gigant al micului ecran #păculturălasfierbinți Mihai Mărgineanu, această Nana Muscurii mai urîtă, dar fără noroc a postfolcului municipal, s-a scîrbit și el că manele la Gală. Tot în scris s-a scîrbit. Postarea febee conținea inițial formula de îngrețoșare “rromi plinuți și cu maiouri peste burți”. Apoi Nana depe proteve s-a autocorectat politic, în sensu că “rromi plinuți…” a devenit “băjeți plinuți…” Cît de mică o avea-o Mărgineanu? Cutezanța, vreau să zic.

Deci. Să fie sănătos ăla care a dus țiganii la gală. Fără mișto. A reușit să dea încă o dată, brusc și foarte limpezitor, cortina de peste marea cantitate de nimic închipuit, infatuare, ipocrizie, buf involuntar și găunoșenie butaforică cu ciucuri. Și constipație. Multă constipație.

Greu în metropolă, tăticu! Chiar și-n asta prăfoasă ca vai de mama ei. Las’ că-n State niciunul dintre scandalizații pomeniți n-ar mai fi pupat vreun post de portar în industrie, daramite vreun rol la caz de reacții similare contra vreunui nealb. Altfel, pariez parnos gros că toți pomeniții sînt a) clienți fideli Humanitas, b) convinși că Trump e și bou, nu doar rasist. #sandilo

Autor: Sorin Faur

Sursa: Sorin Faur Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • De la Memorandumul lui Petre Roman privind nediscriminarea tiganilor, prin inlocuirea termenului “tigan” cu “cetatean de etnie roma”: rom/rrom/romanes/romani/roman, s-a creat confuzia generala ca in Romania traiesc romi, englezii, neavand diacritice acceseaza pagini cu rromi la cautarea “romani”, MI 6 cunoaste problema, francezii, deasemenea: da-mi si mie!!!! PARADEALA LA CETATENI, MANELE, CLANURI, BATAI CU TOPOARE, PIRANDE CU POALELE-N CAP, PURADEI, EXCEPTARE DE LA LEGE… toate acestea pe fondul nediscriminarii tiganilor, fie fericiti! In speta, Bursuc are piese minunate impreuna cu Filarmonica… “fara numar”, fara cuvinte! Jaleeee