Analize și opinii

Sorin Faur: ”Deși par, nu sînt glume: exact așa arată viitorul nostru și al copiilor noștri!”

Viitorul nostru și al copiilor noștri, adică USR-PLUS&Orchestra, a dat ultrarecent două examene limpezitoare. Cleștar gen.



După ce au stabilit Nevinovăția la partid și în intersecția de la Victoriei, de la primul anchetat penal neconvenabil s-au constituit ca ziduleț al plîngerii în jurul Nevinovatei Abuzate și s-au urcat pe meterezele investiției împreună cu mereu aceeași formație de oligomîhniți de sub bagheta lui Mălin Bot.

Orice minte nițel funcțională avea în asta arhisuficientă substanță de control cu care să măsoare autenticitatea, seriozitatea, consistența discursului justițiarist al viitorului nostru și al copiilor noștri. Discurs din care e limpede că, de fapt, doar încearcă și #guralorsămănîncă o pîine bugetară. Însă viitorul nostru și al copiilor noștri nu s-a oprit la ziduleț. A cerut și continuă să ceară urlat desființarea parchetului care și-a permis sacrilegiul de lezmajestare a Sa. Astea după citarea Ei la procuratura în numai două rînduri. La următoarea citare, ar trebui să ne așteptăm la automutilări și sinucideri? Imediat după, armata trebuie scoasă din cazărmi? Faptul că PNL face tot ce depinde de el să nu cumva să joace un rol secundar în pomenita comedie de serie minus C dă un gust deosebit acestei țuici de pufoaică a neoproletariatului din servicii.

Același viitor al nostru și al copiilor noștri (fără PNL, dar spre greu ascunsa lui satisfacție) tocmai ce și-a dat și examenul de absolvire a debutului pubertății. L-a picat, dar speră să ia 5 în contestație. Examenul de absolvire a debutului pubertății e atunci cînd te duci tu frumușel să-ți dea nenea cu chipiu buletinul. Din cauză că nenea cu chipiu e rău și nu i l-a dat, viitorul nostru și al copiilor noștri a venit acasă plîngînd că-l asuprește “regimul corupt instaurat în România de Liviu Dragnea”. Mai mult, un băeat Lolu a spus-o, printre hohote cu muci, încă și mai exact: de vină sînt rușii. “Here is Russia” a postat in Romanian însuși Lolu, purtător de cuvînt la Guvernul Nepereche, în care ne punem cu toții speranța că va (rei)lumina feeric viitorul nostru și al copiilor noștri.

Uniunea Salvați România nu va fi detronată în vecii vecilor din Cartea Recordurilor cu performanța bufă de a avea ca președinte în anul 2019 pe cineva care a demisionat cu gălăgie din partid în anul 2017. Titularul performanței se numește Nicușor Dan. Deputat USR, deși, repet, a demisionat din USR. Cît despre PLUS+, la depunerea oficială a intenției de a participa la europarlamentare, partidul lui Dacia Cioloș e condus în acte de vechii, dar inimoșii urmași angelici și competenți juridic ai unui ofițer de securitate. Adică de fondatorii care au demisionat din propriul partid exact cum a demisionat Nicușor Dan din USR-ul al cărui președinte e nemaifiind.

Vestea foarte bună este că, deși par, nu sînt glume: exact așa arată viitorul nostru și al copiilor noștri.

Bună dimineața!

Autor: Sorin Faur

Sursa: Sorin Faur Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu