Analize și opinii

Şi-a dat la mintea la curăţătorii străine şi a pierdut bonul de casă

Nu există nimic mai tare pe planetă decît fauna penelist-iohannistă! Cîinii sălbatici prosperă prin cooperare, se ştie. Însă, frăţia cîinilor ţine pînă cînd un os este aruncat între ei! Atunci puterile le scad şi cresc tensiunile. Victimă este Ţara. Cetăţenii, care, din păcate, dau dublu clic pe ignoranţă. Nu se mai mobilizează. Nu pot, nu vor, nu-i mai interesează! Sau au uitat înţelesul răbdării! Răbdarea nu înseamnă să-ţi pleci capul, ci să lupţi cu sistemul care inventează conducători nelegiuiţi, hrăneşte partide gonflate la muşchi de protocoalele „serviciilor”, asemenea Codruţei – procuroarea „Iuropei” sovietice!  



Românii continuă să înghită tot ce le servesc oficialităţile neduse la biserică! Tot ce produce otrăvitor laboratorul sistemului iohannist! Civismul manipulativ tot în acest laborator a fost creat. Atunci, e normal ca românul obişnuit să mănînce cu linguriţa, iar găştile sistemului, cu polonicul, din pensii speciale!

Politica ultimilor ani nu se mai face în Parlamentul ţării, ci în afara graniţelor ei, via Cotroceni & noua Securitate! Nătărăi cu funcţii! Cu miniştri ca ăştia ne luăm adio de un trai omenesc! Gura tîrgului spune că Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela are mai multe dosare la D.N.A., pe fapte presupus comise de autorităţile locale, pe vremea cînd a fost mare dregător de Caraş Severin şi senator al României. Unele au fost instrumentate la D.N.A. Timişoara, altele la D.N.A. central, unul dintre ele fiind închis de actualul procuror şef al D.N.A. Timişoara, Lavinia Macovei.

Ministreasa Anisie habar n-are care-i rolul virgulei în propoziţie, dar face bulling (ce cuvînt greţos au împrumutat capetele neluminate din limbile colonizatoare!) şi ţine lecţii despre micţiune în faţa elevilor şi televiziunilor! Ruşine! Alte exemplare ale Guvernului Orban: Georgeta Bumbac, cu multiple aptitudini aero, transport rutier, sănătate, navigaţie, de unde şi concluzia: trebuie să pescuieşti în ape tulburi ca să trăieşti înalt! Statul român îi plăteşte cucoanei sinecurile cu aproape 6.000 de euro pe lună! Ce mai la deal la vale, păsăricile clasice ale partidelor! Bravo lor! România e ţara păsăricilor şi cocalarilor, şefi la bucătăria naţională! I-a mers ploaia sub pesede, sub penele îi merg şi mai bine fulgii de bumbac.

Ministrul „Grindă”, alt personaj deocheat! Deţine un palat şi plăteşte impozit pe o cocioabă, pe motiv că i-au mutat grinda constructorii mai la vale. Madam Turcan, corigenta la limba română, care „ne-a indus ideea” că prostia se  „propaghează”  rapid, cu dispreţ şi tupeu dă lecţii de democraţie, jigneşte şi-i prieşte, n-o ia nimeni la rost. Da’ nici nu-i de băgat în seamă! Ale cui jocuri le face şi cîte muşte nevăzute are pe căciulă, nu-i greu de ghicit. Bode de la Transporturi îşi angajează răspunderea pe funcţia de aventurier al drumurilor forestiere! Pentru el, drumul e mai scurt pe unde e mai lung şi accidentat. Alt exemplar, Damian Butnariu, acuzat de sex cu minore, a transformat primăria în bordel. Despre nătărăul Cîţu sînt prea multe de spus, vom dezvolta un capitol separat.

Orbane, te ţii de afaceri! Vrei să faci negustorie? Ai făcut deja o trupă rock satanică pentru România! Ce ne facem cu aceşti nesăbuiţi? Cît priveşte mărirea pensiilor şi salariilor, acadele şi mult fum! România nu se va ridica din cenuşa actuală pe porunci străine de neamul românesc! În lipsa unui program de guvernare concret, incompetenţi, dăunători şi groşi de obraz, cum sînt, au mintea ocupată cu programe de păcălit românii. Însă, în faţa presei, îşi umflă minciunile şi promit cu nonşalanţă că vom evolua de la tractor la sapa de lemn! Sînt bolnavi, din ce în ce mai bolnavi şi mai falşi. Atît de bolnavi, încît o parte a electoratului care nu mai au boii la căruţă, au ajuns să-i accepte, chiar dacă ar fi luaţi la palme, considerîndu-le comportamentul firesc. Cu Iohannis şi peneliştii lui, pentru români este ca şi cum, într-o  cuşcă, pisicile ar sta la un loc cu şoriceii, iar pisicile le-ar spune: ştiţi şoriceilor, noi sîntem cam sătule acum, dar de mîncat tot o să vă mîncăm de vii! Revenind la ticăitul orologiului de la Cotroceni şi Palatul Victoria, vorba cărturarului, „unde nu-i făină”, va veni gîlceavă”. În curînd! Deci, să punctăm: avem la guvernare o adunătură de rozători!

Cică asta-i „România normală”!, cu anormalii ăştia, cărora li s-au implantat cipuri şi softuri străine. Escroci, analfabeţi, „penali” cu dosare „albite”, o clientelă nelegiuită care sugrumă Ţara pentru îmbuibarea lor şi a stăpînilor lor din afară! Care „Românie normală”, care „România lucrului bine făcut”? Acest prezent cumplit!? Cît de rău va fi viitorul apropiat pentru popor, se întrevede din acest an cu triplu salt electoral. Nerozii ăştia au mîncat usturoi de la Băsescu, nu s-au spălat pe dinţi, au băut votcă, au fumat „iarbă” din umbra Porţii „Brandemburg” şi au avut pe acoperiş şapcă de la Unkle Sam cînd au emanat abureala cu „România normală”. De aici şi acest „Bună dimineaţa, votca taie greaţa!”, a baronului cu penele de Sălaj, Crin Bologa, propus de Predoiu pentru şefia D.N.A.! Aşa îşi saluta Bologa colegii la D.N.A., pînă să fie dat afară!

Predoiu aduce #rezist la şefia marilor Parchete. La Parchetului General, vine cu Gabriela Scutea, fosta adjunctă a Codruţei, care a semnat cu mînuţa ei protocoalele cu S.R.I. Cînd procurorii colaborau cu S.R.I., pădurile ţării dispăreau, dosarele false curgeau, românii mureau ucişi de „Hexi Pharma”. Predoiu şi Scutea se cunosc din perioada în care Scutea era mîna dreapta a Codruţei (2006-2013), iar Predoiu era ministru al Justiţiei (2008-2012), amîndoi fiind în aceeaşi perioadă apropiaţi ai S.R.I., Scutea urmînd cursurile Academiei S.R.I. Vedeţi, fantoma decapantei bîntuie peste tot! Avem un guvern de tot oprobriul, care crede că se înscrie în vreo lege a progresului… că ei, vezi Doamne, sînt de partea bună a istoriei! Buni de dus la groapa de gunoi, fiindcă cei din actuala gaşcă cu penele vîlvoi n-au nimic comun cu România! Nici măcar cu doctrina Brătienilor… fiindcă n-au niciuna!

Despre ce normalitate vorbeşte Klaus? Care normalitate? Cînd judecătorul Cristi Danileţ, într-o intervenţie televizată, a afirmat că ar trebui legalizat consumul de canabis pentru uz propriu! Probabil, se gîndeşte deontologic la cei 38 de demnitari români şi străini descoperiţi că se drogau cu „aiahoasca” în Clinica Drogurilor! Cînd credeam că în 2020 vom avea un pic de linişte în ţărişoara noastră, hopa, ne-am trezit că acest guvern de cîini sălbatici îi face pe naivi să creadă că trăim în democraţie. Ne-am trezit că acest premier vopsit în cap şi la cap amînă alocaţiile şi a îngheţat pensiile minime. Cu toate că, în rîndul celor un milion de pensionari cu pensie minimă, mare parte sînt agricultorii cu zeci de ani vechime pe cîmpurile ţării, care au plăti taxe şi impozite, iar acum primesc o pensie inumană! Trăim vremuri „sublime”! Trăim un capitalism ca-n poveştile cu zmei şi Baba-Cloanţa!

De la Iohannis ce aşteptări să mai avem ? Şi-a aşternut culcuşul ca să doarmă cum şi-a aşternut, de aici şi proverbul în inversiune copernicană, şi-a plecat  din nou pe meridiane! Mintea lui e ca un elastic, se întinde cît o praştie. Şi-a dat la mintea la curăţătorii străine (de cinste ar fi cam greu de discutat), a pierdut bonul de casă şi cele două case, obţinute cu acte false! La drept vorbind, aş avea nevoie de un manual de specialitate ca să-i descifrez golul din cutia craniană! Dar n-am să-l cumpăr. Îl voi răsfoi în librărie. Şi cu hainele procedăm la fel. Întîi le răsfoim, le probăm, apoi dacă ne dă mîna, le cumpărăm. În librăriile din afară poţi sta o zi să citeşti ce vrei, nimănui nu-i pasă ce faci acolo, întins pe podea, cu cafeaua lîngă tine. La noi, se practică şanţul, după „studiul” de la cîrciuma satului… apoi, eşti dirijat la vot… chestie de „gust”.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Revista Art-Emis

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • ne meritam soarta ca popor ! acesti falsi conducatori cu iq pana in 30 si obedienta maxima , limba lunga si bale la gura , nu vor face altceva decat sa mai puna o caramida la distrugerea tarii noastre, a poporului,a credintei si istoriei noastre ! Copii nostrii vor inghiti otrava in doza maxima iar rezultatele devastatoare vor aparea in urmatorii ani, cand vom constata dezastrul si cand de voie, de nevoie vom plange, daca vor mai fi lacrimi !