Analize și opinii

Servim multinaționalele!

După ce a acaparat prin fraudă constituțională guvernarea și a suspendat în fapt Constituția, regimul Iohannis-Orban cedează, de urgență, prin instrumentul Ordonanței, suveranitatea țării și resursele ei naturale, ocolind chiar și simbolica rezistență a Parlamentului rușinii.



Ludovic Orban a declarat: “Am decis să ne asumăm răspunderea şi printr-o OUG vom abroga OUG 114 care a a provocat efecte catastrofale asupra economiei româneşti prin taxa impusă pe activele bancare, prin suprataxa impusă pe tranzitul gazelor din Marea Neagră spre partenerii noştrii europeni şi impozitul impus pe cifra de afaceri a corporaţiilor din domeniul energiei şi telecomunicaţiilor… De asemenea, vom abroga tot printr-o OUG Legea Offshores care a blocat toate investiţiile americane în Marea Neagră, deoarece nu putem schimba regulile în timpul jocului. Nu vom permite subvenţionarea gazelor de la bugerul de stat deoarece trebuie să respectăm reguile pieţei libere şi nici nu vom obliga corporaţiile să vândă românilor la preţ preferenţial, deoarece suntem echidistanţi.”

Și românii tac!

Nu știți ce puteți face? Priviți la francezi, polonezi sau greci. Acolo lupta de eliberare națională și socială a început. Asta trebuie să facem!

În trecut, valul revoluționar ridicat în vestul Europei a ajuns în cele din urmă, deși sleit de energii, și în România. Se va repeta, oare, istoria? Vom mai avea noroc încă o dată? Norocul îi ajută doar pe cei curajoși.

Autor: Adrian Severin

Sursa: Adrian Severin Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Daca in urma unor evenimente deosebite(lovitura de stat, cutremur devastator, revolutie, razboi sau gherila pe teritoriul Romaniei, razboi civil) va mai ajunge la putere o fortza national-ortodoxa, primul lucru pe care vor trebui sa-l faca imediat dupa castigarea puterii, este constituirea plutoanelor de executie, pt Iudele Romaniei! Va asigur ca, se va sta la coada pt a obtine postul de calau!