Analize și opinii

Scrisoare deschisă către Procurorul General al României

Domnule “Prof. Univ. Dr. in Drept Penal” Augustin Lazar,



Au trecut 3 ani de la masacrul terorist de la Colectiv – spun terorist nu doar pentru ca am competente in domeniul anti-tero, ci si datorita faptului ca asasinarea celor 60 de tineri si ranirea altor 150 s-a facut prin doua cai: gazare cu HCN si incendiere cu gel de tip STL, deci cu substante militare, de lupta – și eu AM DOVEDIT asta, public, din chiar noaptea asasinatului!

Au trecut, asadar, trei ani, si, studiind temeinic intregul dosar intocmit de catre 3 procurori de la Parchetul General – deci, din subordinea dvs – am gasit nu doar vicii de procedura penala incontestabile, dar si infractiuni deosebit de grave savarsite de catre acestia pe timpul cercetarii penale, ca sa nu mai spun ca au fost anume alesi, sa instrumenteze acest dosar desi, din punct de vedere legal, nu aveau NICIO COMPETENTA, si l-au instrumentat cu intentia vadita si dovedita de a proteja si de a ascunde criminalii! Va cer, domnule Procuror General, atat dvs cat si CSM, demararea anchetei asupra procurorilor care au instrumentat dosarul Colectiv deoarece, asa cum voi arata din nou CU DOVEZI, au savarsit infractiunea de inducere in eroare a instantei, prin FALSIFICARE de probe ori ASCUNDERE de probe! In alta ordine de idei doresc sa demarati anchetarea procurorului-sef al DNA, Kovesi Codruta Laura, pentru retinerea ilegala, bazata pe indicii false, a unui inalt ofiter al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, retinerea fiind facuta cu scopul de a impiedica acest inalt ofiter sa fie principalul martor al acuzarii faptuitorilor masacrului de la Colectiv.

Domnule Procuror-General al Romaniei, inainte de a trece la subiect tin sa mai fac o precizare, foarte importanta, pe care o puteti lua si ca pe o ofensa pe care v-o aduc, dar e o precizare corecta si realista: sunteti Procuror-General al Romaniei in urma unei tragedii unice pe teritoriul Romaniei in toata istoria ei: ati fost numit in functie de un alt angajat al meu, fara ca eu, cetateanul roman – deci patronul domniilor-voastre – sa fiu intrebata, iar numirea aceasta s-a facut, cum spuneam, in urma unei fapte fara precedent: in urma unui ATAC TERORIST in care si-au pierdut viata, in chinuri groaznice, 60 de tineri romani, si au ramas mutilati pe viata inca 150! Si da, va spun inca de la bun inceput ca va suspectez atat de legaturi primejdioase cu initiatorul masacrului (daca n-ati fi facut parte din planul lui, nu v-ar fi numit taman pe dvs Procuror-General), cat si de oportunism (daca nu erati oportunist n-ati fi acceptat functia, si ati fi fost constient ca sub scaunul din biroul dvs stau cadavre arse si gazate, si bucati din carnea lor inca fumeganda)!

Domnule Procuror-Sef Augustin Lazar, ma adresez domniei-voastre in calitate de fost ofiter al Armatei Romane, de jurnalist si, mai ales, in calitate de cetatean care nu are doar indatoriri fata de tara ci are si DREPTURI asupra domniei-voastre deoarece eu, cetateanul roman, va platesc salariul, si nu invers! Eu, cetateanul roman sunt stapanul indiscutabil al domniei-voastre, si nicidecum mana care a semnat numirea dvs in functie! Fac aceasta precizare, din capul locului, deoarece in ultima vreme am constatat ca, poate din cauza timpului pe care il petreceti in compania si la chermezele unor ambasadori, v-ati cam uitat menirea, v-ati cam uitat indatoririle pe care le aveti fata de mine in fisa postului dvs, ati cam uitat ca sunteti angajatul meu si in slujba MEA trebuie sa fiti 24 de ore din 24, nu a serviciilor secrete straine sau al gruparilor mafiote internationale care si-au infiltrat spionii si asasinii economici pe teritoriul tarii care v-a facut onoarea sa va plateasca studiile si salariile! Si trebuie sa faceti ori asa cum zic eu, ori sa-mi predati cetatenia romana, sa parasiti definitiv Romania, sa migrati in tarile ale caror interese pe zi ce trece e din ce in ce mai clar ca le slujiti! Daca mai vreti acest loc de munca in care v-am tinut pe banii mei! Daca nu, nu!

Prin demersul pe care il fac acum, va dau unica sansa de a-mi arata ca nu sunteti nici complice, nici tainuitor, si nici oportunist! Tot ce trebuie sa faceti este sa va dovediti profesionalismul – pe toate gardurile v-ati afisat un CV stufos din care reiese ca sunteti mare profesor si mare expert in Drept Penal – si sa incriminati ASASINATUL de la Colectiv, pentru ca, nu-i asa, dvs, ca specialist in drept penal, nu se poate sa nu stiti principiul fundamental al acestei incriminari: aplicarea legii si protejarea dreptului la viata!

Asadar, domnule Procuror-General, ca să fiu mai aplicată și să nu mai lungesc vorba, uite cum stă treaba bă Augustine: vreau incriminarea faptuitorului Iohannis Klaus Werner si a complicilor lui, pentru savarsirea unei infractiuni grave (care, in dreptul penal international, prin Conventiile stricte ale celei mai mari si cu expertiza in domeniu institutie a lumii, si anume Organizatia Natiunilor Unite, este incriminata) ce se numeste infractiune de crima impotriva umanitatii, faptuitorul punand la cale, in data de 30 octombrie a anului 2015, in incinta clubului Colectiv, un atac terorist exact asa cum il defineste literatura de specialitate, folosind in acest scop arme incendiare si gaz de tipul STL a caror utilizare este strict interzisa sa fie folosita asupra civililor!

Domnule Procuror General al Romaniei, modul in care vei solutiona cauza pe care ți-o supun atenției, BĂ Augustine (da-r-ar Colectiv-n tine!) o sa arate intregului popor roman daca ești cu adevarat in slujba lui, sau in slujba asasinilor din noaptea de 30 octombrie 2015! In cazul in care vei alege altceva decat legea obligă sa faci, te instiintez public, domnule Procuror General ca numele dumitale bă Augustine va aparea in boxa acuzatilor, alaturi de numele faptuitorului, la Curtea Penala Internationala de la Haga. Si ar fi pacat sa îți inchei definitiv cariera intr-un mod atat de rusinos. Nu-i asa? – reamintesc, domnule Procuror-General, ca tainuirea unei infractiuni de crima impotriva umanitatii este la fel de grava ca si fapta, si reamintesc ca tainuirea unei asemenea infractiuni este pedepsita de Codul Penal al oricarei tari, si al Romaniei, cu aproape aceeasi pedeapsa de ani grei de puscarie ca si cea a criminalilor! Prin urmare, cer sa semnezi dumneata in Romania Actul Dreptatii, pentru a nu ma pune in situatia de a te arata eu cu degetul si de a semna eu istoria, la Haga! În rest ce sa spun? Ești un mare PORC și cum bântuie pesta aia porcină….

Sursa: Raisa Ekaterina Ivatenko

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Nu insultati in mod gratuit acele minuate si utile si foarte gustoase fiinte numite porci!!!