Analize și opinii

Rușii e de vină!

-Putin încalcă grosolan orice regulă. E toxic şi periculos! Sunt mulţi cei care l-au văzut ridicându-le fusta femeilor preacinstite, furând din buzunare prin autobuze, ba chiar urinând pe stradă!



-În Europa ruşii influenţează partidele extremiste şi pun umărul la destrămarea Uniunii. În spatele fiecărui incorect politic stă câte-un rus care-i spune ce să facă şi ce să zică!

-În ciuda sancţiunilor, Rusia are un program extrem de agresiv. Spre exemplu, secesiunea Cataloniei este o consecinţă directă a politicii destabilizatoare ruseşti. Şi asta se-ntâmplă nu numai la nivel de ţări, ci la nivel de familie. Ştiaţi că rata crescută a divorţurilor are o legătură clară cu ruşii? 

-Propaganda rusă este omniprezentă. Peste tot te loveşti de propagandiştii plătiţi de taica Putin. Inclusiv atunci când îl citiţi pe subsemnatul!

-Hackerii ruşi au acces peste tot şi reuşesc să strecoare documente compromiţătoare pe computerele victimelor lor. Abia după ce au strecurat documentele respective trec la spargerea computerelor. Ceea ce înseamnă că singurii ticăloşi în cazul documentelor furate de hackeri sunt ruşii. Care ruşi sunt hackeri, desigur! 

– Există informaţii conform cărora şomajul, creşterea preţurilor, bolile cronice care inundă Occidentul, ticăloşia companiilor farma şi cam tot ceea ce e negativ prin ţărişoarele noastre au o legătură indubitabilă cu Rusia.

– Spionajul rusesc îşi face de cap peste tot în lume. Norocul nostru constă în faptul că există mulţi deontologi vigilenţi care-l demască la fiecare manifestare. Ei, deontologii, de fiecare dată când bagă mâna-n pantaloni pentru a scrie ştiri, dau acolo peste câte-un spion rus care face treburi reprobabile. Şi-l demască!

– Alegerile sunt întotdeauna influenţate de ruşi. În special în campania electorală. De altfel, nici n-are sens să mergeţi la vot deoarece în locul vostru votează ruşii. Există dovezi care demonstrează fără nicio tăgadă că aşa stau lucrurile. Ştiaţi că specialiştii britanici au descoperit că un rus votează, în medie, de 17 ori pe zi? Norocul lumii civilizate constă în faptul că serviciile secrete, pentru a contracara fenomenul, îşi iau rolul în serios şi votează ele aşa cum trebuie. Îşi fac doar datoria!

– Cel mai îngrijorător e că cei care reuşesc să-i identifice şi să-i contracareze pe ruşi sunt atacaţi violent de către aceşti duşmani planetari. Spre exemplu, în urma unui studiu s-a constatat că absolut toţi cei care luptă pe acest front invizibil pur şi simplu nu mai au capacitatea să realizeze cât sunt de proşti. E de-a dreptul înfiorător!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Putin este vinovat si de uraganele care s-au abatut asupra SUA – ele au rezultat in urma unei basini trase de Putin.

  • Atata timp cat Rusia se va mentine pe linia nationalismului-ortodox, va fi considerata de progresistii globalisti si atei, drept cauza tuturor relelor din Lume. Ce surpriza neplacuta, urmata de durere interioara au avut toate aceste lacuste progresiste, cand Duma Rusiei a interzist pe teritoriul rusesc, toate ONG-urile finantate de Societatea Deschisa(Satanei) a jidovului inracit, Soros!

  • 23 sept. 2015 – agentiile de presa anunta ca V Putin a inaugurat la Moscova o MOSCHEE cu o capacitate de 10 000 locuri (coincidenta sau nu, fix nr. de locuri prevazute pt. MegaMoscheea de la Bucuresti!);

    24 nov. 2015 – agentiile de presa anunta doborarea unui avoin rusesc Suhoi Su-24 de catre turci… ca era ca nu era rusesc, era turc, era…nu mai dezgropam mortii, escaladam incidente nefericite;

    19 dec. 2016 – ambasadorul Rusiei in Turcia, Andrei Karlov, a fost impuscat mortal (atacatorul, un tanar politist, dovedit a avea leg. cu reteaua lui Gulen, la randul sau, apropiat al lui Soros, responsabili de organizarea puciului!), la o expozitie fotografica, anuntata inainte cu aprox. o saptamana, expozitie intitulata “Rusia prin ochii turcilor”, cunoscut fiind faptul ca atat Moscova cat si Ankara sunt implicate in conflictul din Siria, iar Turcia este gazda a peste un milion de refugiati sirieni;

    25 dec. 2016, 64 membri ai Corului Armatei Rosii au pierit intr-un accident de avion (avion militar de tip Tupolev Tu-154 disparut de pe ecranele radarelor la 20 de min dupa decolarea de la Soci, aerodromul Skalovski unde facuse escala pt realimentare ), cu mentiunea expresa ca in Rusia, Corul Armatei Rosii, fondat in 1928, este considerat un SIMBOL NATIONAL si are in repertoriu peste 2000de cantece. In Sfanta si Binecuvantata ZI de Craciun! Doamneee, si la noi, ziua de 26 DECEMBRIE 1989, ramane marcata cu sange…
    De Craciun,
    Crestin,
    Cristic, Hristic…
    Cristalin,
    Cristal,
    Prigoana crestinilor,
    Copiii! “Lasati copiii sa vina la Mine!”, Iisus

    Omul lui Dumnezeu,
    Omuleee…