Analize și opinii

ROMÂNIA NU MOARE! ROMÂNIA TRĂIEȘTE, ZÂMBEȘTE, IUBEȘTE!

Aseară am fost la teatru, ne-am amuzat copios iar sala era plină ochi de oameni zâmbitori, relaxati, cupluri sau grupuri de prieteni veseli. Nu s-a fåcut nici măcar o singurå glumă politică, deși actorii erau foarte tineri.



În ciuda ploii mărunte, ne-am plimbat, apoi si ne-am bucurat de spectacolul luminilor de Crăciun mâncând pizza artizanală “cut” de la Latin Pizza – foarte mișto conceptul.

Oamenii erau relaxati, se plimbau, habar nu aveau că la niciun kilometru, niste idioți îi anunțau că “România moare!”

Acasă am dat drumul la TV, la A3 concurs m-am uitat putin, la Irealitatea jalnicul comunist Șora si cică ”militantismul său la 101 ani”, pe RTV la stiri voma gâscanului împăiat de la Cotroceni și spectacolul penibil al decorării noii Securități. Am închis si m-am uitat la un film pe laptop savurând plăcinta mea de dovleac cu nuci.

Alegerea este a fiecăruia dintre noi. Alegem să trăim frumos sau lăsăm mizeria umană să ne otrăvească sufletul? Alegem să vedem ce-i frumos sau alegem să murim câte puțin în fiecare zi?

Se cred puternici, învingători, de neatins în tristul show pe care-l joacă și tot ei îl aplaudă.

Sunt puțini, dar fac gălăgie pentru a se legitima ca fiind poporul român, voința românilor.

Nu, idioților, țara mea nu moare oricât ați încerca să ne distrugeți identitatea națională, oricât v-ati strădui să glorificați proiectul ratat UE, oricât ați implora umil partenerii strategici să mai comită un viol cu tâlhărie asupra țării noastre, oricât ați face icoane din mediocrii cu funcțiii înalte, oricât ați contamina mediul virtual sau media, oricât ne-ați ridiculiza credința sau tradițiile.

Da, mergem la biserică, mâncăm fasole cu ciolan, mici, bem țuică fiartă, tăiem porcul în ogradă, mergem la târgul de Crăciun și ne bucurăm de apropiata naștere a Domnului.

Voi nu vă aveți decât pe voi, bieți depersonalizați care vă agățați jalnic de o Piață publică pentru a avea impresia că faceți și voi ceva notabil în viață.

Nu veți câștiga.

Autor: Yvonne Corina Macdougall

Sursa: Yvonne Corina Macdougall

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu