Analize și opinii

Preşedintele Tinerelui PNL sfidează milioane de români: ”Îmi doresc din suflet să nu se atingă pragul de validare a acestui referendum!”

Preşedintele Tinerelui Naţional Liberal, Mara Mareş, îi îndeamnă pe români să nu iasă la Referenumul pentru familie, dorind astfel ca votul să nu facă pragul electoral minim pentru a fi validat. La cea mai recentă conferință de presă a sa, Mara Mareș a avut un astfel de îndemn către brașoveni, potrivit brasovmetropolitan.ro.



„Acest referendum nu are de ce să se întâmple, de aceea vă îndemn şi îi îndemn pe români să nu iasă la vot. Din punctul meu de vedere, acesta este un non-subiect, iar un vot pe acest subiect nu face altceva decât să polarizeze populaţia. Oricum, Codul familiei vorbeşte deja despre căsătoria dintre femeie şi bărbat“, a declarat deputatul Mara Mareş care a încheiat răspicat:

„Îmi doresc din suflet ca nu se atingă pragul de validare a acestui referendum. Oricum, avem deja un referendum făcut şi nepus în aplicare (cel pentru scăderea numărului de parlamentari, n.n). Acum ce facem? Aplicăm legea pe sărite, le punem în aplicare doar pe cele care ce convin?“

Referendumul pentru familie va avea loc pe 7 octombrie. El are la bază o iniţiativă cetăţenească de revizuire a Constituţiei, semnată de 3 milioane de români, potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, nu pe cea consimţită între soţi, aşa cum se specifică azi în legea spupremă a ţării. Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.

Autor: Florin Puscas

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Chiar asa cand partidul tau a avut majoritatea si guvernul de ce nu a pus in aplicare cestai cu 300 de parlamentari?

  • Asta e modelul de fata ajunsa, din zilele noastre: pitipoanca de mall, plina de accesorii si fitze, “culturalizata” exclusiv de pe Facebook, cu un singur neuron valid si pe care singurul lucru ce o recomanda este familia plina de bani, pile si relatii. Credeti ca o astfel de tuta va intelege vreodata, jertfa de sange pe care au dat-o inaitasii nostri, pt a-si apara pamantul, credinta strabuna, obiceiurile si traditiile, precum si familiile lor, inchinate lui Hristos prin sfanta taina a casatoriei?? Si cand te gandesti ca astfel de specimene ne vor conduce cat de curand! Vai de capul nostru ca neam, cu astfel Gunoaie umane! Cu ele vom ajunge la cosul de gunoi al Istoriei!

  • Mara … cu cine ar dori sa se casatoreasca?! Familie, cu cine ar dori sa intemeieze?! Voturi, sfintele si binecuvantatele voturi, de la cine ar dori sa le primeasca?! Voturile n-aduc fericirea! Numarul lor in schimb…in schimb la ce?!
    Miza, draga Mara. Miza!

  • Sfanta taina a casatoriei vs Sfantu’ Partid, Sfantu’ lider X, Y, Z, W, C … Sfantu’ analist, Sfantu’ strateg, Sfantu’ acoperit, Sfanta Ordine Mondiala. Oare, chiar nu mai suntem capabili sa distingem intre normal si anormal, natural si artificial, intre divin si malefic?! Curat-murdar, coane Fanica! “Vin bibicule, vin bibicule, vin, cu porofelu’ plin, sa ne distram putin”. Periculoasa distractie la nivel planetar!

  • Jigodia asta trebuie flocaita bine de brasoveni si apoi sa i se interzica accesul in Parlament!Homosexualii nu au ce cauta acolo!

  • …pentru Nelutu: ”ne dai”? ”sa te cautam”? tu esti mai multi, nu? ori vrei sa mergi cu gasca… si mai vorbesti de barbatie… tu, ma? un alt inchipuit si purtator accidental de pantaloni…

  • “din suflet” își dorește… cultul fecalei.
    Da’ din minte poate screme ceva???
    Nu are nimic “național” căci pro-gay-sismul duce la sinucidere colectivă = dispariția nației.
    E jidoafca?
    Ăștia vor distrugerea creștinilor prin pertutbarea mentală determinată de implementarea marxismului cultural, iudaismul ne-religios …. căci iudaismul politic = bolșevism > comunism > socialism nu a distrus FAMILIA.