Analize și opinii

PREȘEDINTELE ALTEI ROMÂNII

În momentul de față sunt convinsă că nimeni nu-l mai consiliază pe Klaus, toate acțiunile și declarațiile lui din ultima vreme dovedind o confuzie interioară profundă, chestiune pe care Mircea Badea ar numi-o, inspirat, „noaptea minții” .



Debutul acestui delir a fost însă acum doi ani, imediat după instalarea noului guvern PSD-ALDE, condus de Grindeanu Sorin : un desant nevrotic și aproape ilegal al președintelui la sediul guvernului, pe 18 ianuarie 2017, urmat de laude aproape deșănțate la adresa acestuia, la finalul întâlnirii : „…daţi-mi voie să vă spun că sunt foarte mulţumit de felul în care vă faceţi datoria şi pentru mine este o onoare să fiu aici împreună cu dumneavoastră…” . Apoi, o atitudine calm-călduță cu privire la noul guvern, tot pe 18 ianuarie, la întâlnirea cu șefii misiunilor diplomatice acreditați la București : „ …Noul an găseşte România cu un nou Parlament şi un nou Guvern, în urma alegerilor din 11 decembrie 2016. Acestea, alegerile, s-au desfăşurat în cele mai bune condiţii din punct de vedere democratic şi al organizării lor. Este totodată pozitiv faptul că niciun partid extremist, xenofob sau eurofob nu a intrat în legislativ, ceea ce arată elocvent maturitatea societăţii româneşti…”, urmată, pe 20 ianuarie, de o plesnitură monumentală pe Facebook : „… proiectele de Ordonanțe de Urgență privind grațierea și modificarea Codurilor penale sunt neavenite, inacceptabile şi par a fi făcute cu dedicație, o spun cele mai autorizate voci din Justiție…” și de o „ a doua descălecare” în Piața Universității, pe melodia : „… O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Or, aşa ceva nu se poate admite! Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi…” .

Și din 2017 până astăzi sindromul „Klaus” s-a tot agravat.

O astfel de echilibristică periculoasă, un astfel de balans declarativ, sugerează o rătăcire intelectuală profundă, și un efort nebunesc de a rupe toate punțile de înțelegere cu cealaltă Românie, al cărei președinte dânsul nu dorește să fie.

Președintele nostru lucrează numai cu mulțimi și generalizări : nu un ministru e rău, ci guvernul e o gașcă, lucrând „golănește” … nu el, Klaus, e indignat, ci toți românii sunt cuprinși de indignare și revoltă, se-nțelege … nu un parlamentar are probleme, ci întreg grupul parlamentar de la putere e „penal”… El nu face asta intenționat, ci pentru este incapabil să aprecieze individual… dacă ar putea să evalueze individual, atunci ar putea să și grațieze individual… or, acest tip de compasiune îi este total străin…

Boala de care suferă Klaus este, într-adevăr, indiferența… cu excepția propriilor interese, nu există nici o altă temă care să trezească un fior cât de mic în această stâncă de mediocritate, ignoranță și complexe cronicizate. Dar spre deosebire de Băsescu Traian, care era o fiară mai atentă la nuanțe, spre deosebire de el, spun, actualul președinte al României e dispus să meargă până la capăt, fără să-l intereseze costurile și fără să dea nici doi bani pe movila uriașă de victime colaterale.

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Individul alogen e lacheul fidel ales de oculta satanica iudeomasonica cu 6 mil de abureli si minciuni : ue – ussa -nato – fmi…..

  • “Este totodata pozitiv faptul ca niciun partid extremist, xenofob sau eurofob nu a intrat in legislativ (11 decembrie 2016), ceea ce arata elocvent maturitatea societatii romanesti…”. Sa intelegem ca maturitatea societatii romanesti se reflecta in atitudinea de a ignora dispozitiile legiile fundamentale prevazute in cuprinsului intaiului articol constitutional conform caruia “Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil”, alin (1). Din pacate, din legislativ nu face parte nicio formatiune (partid, alianta) care sa faca dovada din perspectiva statului national, suveran si independent, unitar si indivizibil, insusi presedintele tarii fiind chemat la ordin in regim de urgenta la Bruxelles. Activitatea europarlamentarilor desemnati intareste atitudinea in viziunea globalista, circumstanta care vine in contradictie cu dispozitiile constitutionale. “In Romania, respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor este obligatorie”, art. 1 alin (2) din Constitutie, prevederi incalcate de insusi presedintele tarii care nu respecta rolul de mediator. “Statul are ca fundament unitatea poporului roman si solidaritatea cetatenilor sai”, art. 4 alin (1) din Constitutie. Vi se pare ca poporul este unit si ca cetatenii sunt solidari? Dimpotriva! Suntem dezbinati, invrajbiti, aflati intr-un conflict permanent, institutional, interinstitutional, interetnic, religios, cultural, istoric. “Este inadmisibil sa se schimbe legislatia si zeci, sute de politicieni certati cu legea sa se gaseasca cu dosare curate si sa continue faradelegile. Romanii, pe buna dreptate, sunt indignati…” Adevarat! Suntem indignati pentru ca ne-ati ingropat in DOSARE.
    Ceausescu a lasat tara cu 0 datorii. Cum a reusit? In vremea lui se muncea, construia, suferea, economisea ca sa nu avem datorii, or, planul FMI de austeritate pentru tarile indatorate este ca acestea sa-si vanda bunurile, bogatiile naturale, activele, capacitatile, piarda in procedura insolventei si falimentului prin executarea silita a garantiilor bancare instituite, bunurile proprietate (flota, avioane, vagoane, infrastructura, terenuri, paduri, perimetre, capacitati de exploatare) si odata cu acestea resursele umane, cetatenii fiind fortati de imprejurari sa-si paraseasca tara: la munca, studii, apararea altor teritorii obiect al teatrelor de operatiuni militare. Este Romania unita? Nu, ca n-a incaput in legislativ din motive de interpretare absolut aberante. A fi national inseamna a onora locul in care am vazut lumina zilei cu tot ceea ce presupune Legea Locului: istorie, cultura, obiceiuri, traditii, principii sanatoase de viata. Klaus s-a nascut la Berlin?

  • “Pluralismul in societatea romaneasca este o conditie si o garantie a democratiei constitutionale”, art. 8 alin.(1) din Constitutie. Avem pluralism dar din pacate, din faradelege, nu mai avem tara (resurse naturale, minerale, umane, fonduri publice, nationale, suverane, pentru investitii, pensii, aparare, cercetare, arta, cultura, sport, traiul decent de zi cu zi). Liniste, bunuri, sanatate, credinta, incredere, speranta. Asteptam apocalipsa!

    p.s.: in greaca veche apocalipsa inseamna revelatie. Cu drag,

  • Se pare ca civilizatia umana a suferit o mutatie genetica. Va rog, sa-mi spuneti ce este oculta mondiala iudeomasonica? La capitolul acesta, recunosc, nu prea detin informatii. Pare incredibil, de SF,constienti de faptul ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi in realitate. In op pers, ar trebui sa fim informati pt a alege in cunostinta de cauza.

  • Primiti cu intrebarea pentru referendum? Una dintre intrebari:
    IN NUMELE LEGII, ONOAREI SI ADEVARULUI,

    Sunteti de acord ca poporul roman apartinand unui stat euroatlantic in sec.XXI sa mai fie executat silit mai inainte ca o hotarare judecatoreasca sa ramana definitiva si irevocabila?

    DA sau
    NU

    MOTIVE: incalcarea principiilor fundamentale de drept referitoare la prezumtia de nevinovatie, principiul relativitatii contractelor in temeiul caruia contractele produc efecte numai intre partile contractante, a principiilor care guverneaza activitatea instantelor de judecata si organelor de cercetare abilitate, nu in ultimul rand a drepturilor si libertatile fundamentale ale omului consfintite in tratele de drept nationale si internationale.
    Avand in vedere starea unei natiuni aflata in prag de faliment pe fondul contextului economic global, a unei economii de piata dizarmonice generata si de atitudinea unor institutii bancare care procedeaza la cesionarea unor creante catre alte banci, firme de recuperare, birouri de executare judecatoreasca cu incalcarea dispozitiilor legale mai sus mentionate, la care se adauga nesocotirea regulilor privitoare la mandat (art. 84 alin CPC), prescriptie, motivelor invocate de parti in instante cu referire la cauzele care au generat blocajul economic (crize economice defectuos gestionate, absenta unei politici adecvate dpdv macroprudential, reanalizarea clauzelor contractuale in lumina noilor reglementari, eticheta “risc de tara”, nota de calcul neconforma, abuziva a sumelor pretinse, intruziunea in activitatea de solutionare cu celeritate, vicii de procedura, procesuale, etc.)

    Va multumesc!

  • Un popor executat silit, insolvabil, lichidat, falit, somat, amenintat, hartuit, terorizat, urmarit si anchetat pas cu pas, exterminat la propriu, nu mai are vlaga, taria, forta necesara sa se prezinte la urne. Trist dar adevarat.

  • De notorietate faptul ca: ca institutii diverse, bancare, cesioneaza si se mandateaza intre ele, mandatand firme de recuperare care la randul lor se mandateaza intre ele mandatand birouri de executare silita judecatoreasca care birouri se mandateaza intre ele in grup organizat mai mult sau mai putin conform raportat la principii fundamentale de drept, cu complicitatea unor juristi, agenti mai mult sau mai putin acoperiti, lichidatori judiciari-unii cercetati pentru fapte de coruptie, magistrati, cu mentiunea expresa de a nu cadea in patima generalizarilor constienti de faptul ca tara beneficiaza si de profesionisti, experti desavarsiti, patrioti.

    De notorietate faptul ca Kruk, EOS, PROSPERO, firme de recuperare cu sediul in afara tarii autorizate de ANPC (OUG 52/2016!!!) au incheiat contracte de mandat intre ele mandatand BEJ-uri, alte institutii bancare, avocati-reprezentanti conventionali, in scopul recuperarii unor creante aferente unor credite bancare indoielnice sub aspectul performantei dat fiind contextul ec.hibrid, prescrise in multe spete. Speta de tara, Risc de tara. S-ar impune ca presedintele tarii, institutiile statului, forurile europene, organismele internationale, cetatenii de pretutindeni, sa ia act de realitatea obiectiva procedand, informand si solutionand in consecinta, moral, corect, legal.

  • Presedintele unei tari executata silit, experimentul ROMANIA. Dureros si strigator la Cer si mai presus de Ceruri! Doamne ajuta sa ne luminam, vindecam, renastem din propria cenusa!

  • Art. 22 ROLUL JUDECATORULUI IN AFLAREA ADEVARULUI- Codul de Procedura Civila al Romaniei:

    “Judecatorul solutioneaza litigiul conform REGULILOR DE DREPT care ii sunt aplicabile” – alin.1;
    “Judecatorul are INDATORIREA SA STARUIE, prin TOATE MIJLOACELE LEGALE, pentru A PREVENI ORICE GRESEALA PRIVIND AFLAREA ADEVARULUI IN CAUZA, pe baza STABILIRII FAPTELOR si PRIN APLICAREA CORECTA A LEGII, in SCOPUL PRONUNTARII UNEI HOTARARI TEMEINICE SI LEGALE (…) – alin.2;
    “Ori de cate ori legea ii rezerva judecatorului puterea de apreciere sau ii cere sa tina seama de TOATE CIRCUMSTANTELE CAUZEI, judecatorul va tine seama, intre ALTELE, de PRINCIPIILE GENERALE ALE DREPTULUI, de cerintele echitatii si de buna-credinta” – alin.7

    IN CONCLUZII: ROLUL JUDECATORULUI ESTE ACELA DE A AFLA SI PRONUNTA ADEVARUL, FIIND IMPARTIAL. LEGE.

    Raportat la cauzele privind INSOLVENTA si FALIMENTUL, valabil dealtfel in toate cauzele aflate pe rolul instantelor de judecata spre dreapta si corecta solutionare, dispozitiile art.22 – ROLUL JUDECATORULUI IN AFLAREA ADEVARULUI, din pacate, nu sunt metionate in cuprinsul hotararilor judecatoresti. Exista la ora actuala vreo hotarare judecatoreasca intemeiata pe art.22 C Proc. civ.? In materia falimentului, obiect: insolventa, cererea initiala primeste un nr. de inregistrare, un DOSAR disjuns in patru dosare, cu steluta, doua, sau a1,a2,a3, solutionarea reducandu-se la ultimul dosar privind angajarea raspunderii in baza art. 138 din Lg. 85/2006, sentinta in baza careia se procedeaza la executarea silita prin mijloacele cunoscute, de notorietate, fara a se solutiona cauza in integralitate prin PRONUNTAREA UNEI HOTARARI JUDECATORESTI DEFINITIVE si IREVOCABILE IN DOSARUL-MAMA! Un imens abuz, consum enorm de energie, timp pierdut, bani risipiti, cetateni hartuiti, terorizati, cauze nule din start. De ce? De ce nu se cunosc cauzele atata vreme cat beneficiem de un Sistem National de Monitorizarea a Comunicatiilor prin Satelit – Monsat instalat la 18 mai 2005 prin Hotararea CSAT nr. 045/2005, cf. “Justitiarul – Adevarul mai presus de teama”. Ne acuzam, urmarim, anghetam, mancam, omoram intre noi, ingropam in dosare, murim cu legea-n mana, principiile de drept intepenite-n coduri, tratate, in timp ce Monsat-ul cunoaste f. bine vinovatii, mijloacele, metodele, tehnicile. Adevarat, 9/11 impunea un astfel de sistem de monitorizare nationala si internationala. Insa constat ca MONSAT nu distinge intre terorist si victima, mai grav ca, nu mai avem tara, firme romanesti, cetateni liberi. De notorietate faptul ca in campania prezidentiala, Traian Basescu a folosit SECI si MONSAT, metode utilizate si in 2014.

    Pregatirea pentru fraudarea alegerilor prezidentiale din 2009 s-a facut in timpul campaniei europarlamentare, cf. informatiilor mediatizate, acelasi “modus operandi”, in 2014, cu voturi fictive din strainatate, prietenii stiu de ce. Daca e bine, corect, moral, legal?!?!… timpul v-a decide in consecinta, timpul care lasa urme, LECTIE DE TARA, CAZ-SCOALA, rani, familii distruse, cariere frante, vieti pierdute. In numele legii, onoarei si adevarului, cauzele solutionate cu incalcarea principiilor universale de drept s-ar impune a fi reanalizate din oficiu. Anulate! Punct si de la capat cu LECTIA INVATATA din greseli, erori, orori. Personal prefer o CAMPANIE CONSTIENTA derulata cu oameni responsabil, teme obiective, practice, cu aplicare imediata, in locul uneia EMOTIONALE care ma duce pe un taram cu nisipuri miscatoare de genul “fara tine nu miroase floarea, hai la inchisoarea! in subsidiar preluarea strategica a tarii, pas cu pas, bucata cu bucata, suflet cu suflet… teatru de operatiuni strategice, hibride… In tot treatrul acesta exista loc pentru speranta?

  • SECI – INITIATIVA DE COOPERARE IN SUD-ESTUL EUROPEI;

    MONSAT – PROIECT MILITAR DERULAT DE SUA IN COLABORARE CU O SERIE DE TARI EUROPENE.

    Romania “inchiriaza” accesul la acesti sateliti pe baza unor intelegeri (acorduri transformate in protocoale secrete) intre Serviciile Secrete ale tarilor NATO, folosit pentru… Dumnezeu stie ce ne mai asteapta…

    Nici nu-mi gasesc cuvintele… totusi, daca am descoperit tehnica cu monitorizarea cetateanului, a omului indiferent de rang, pozitie, profesie, in numele onoarei s-ar impune gasirea, inventarea unei alte strategii, cum ar fi, strategia climatica. Rares Bogdan afirma cu emotia-i caracteristica ca nu vrea cu Putin, cu Asia, domnia sa vrea sa stea in Parlamentul European si noua sa ne zboare acoperisurile (caz fericit), inghete morcovu-n pamant, sfecla, in general, culturile, din cauza de ZAPAD, SURA, HAARP…

  • Ca sa aflu niste informatii trebuie sa formulez o CERERE la MONSAT? Informatii care vizeaza sufrageria personala caci cu Sufrageria-2009 m-am lamurit. Episod istoric, “Mihaela, dragostea mea!”, putine cuvinte, multa iubire, macar dragoste adevarata sa fie! Multumim pentru luminare!

  • Zile binecuvantate, s-avem parte de adevar! Doare DAR Vindeca, trezeste, constientizeaza, ridica din mocirla ignorantei. Ignoranta, pacatul suprem. Din ignoranta am rastignit, rastignim pana la momentul istoric al eradicarii ignorantei pe fata pamanutului, a planetei Pamant.

  • ATENTIE!!!

    PRODUS PENTRU COPII – Johnson & Johnson CONTAMINAT CU SUBST. CANCERIGENE, descoperit la testele de calitate din INDIA!!!! (Digi 24, stiri pe surse). Rares Bogdan vrea sa-si pudreze, samponeze bebelusul cu AZBEST si FORMALDEHIDA (FORMOLUL UTILIZAT LA IMBALSAMARE!!!!)????????

    JOHNSON & JOHNSON – AMENDA, AFARA DIN TARA!