Analize și opinii

Petre Caluian: „Tu cum iți petreci sfârșitul lumii?”

In urmă cu cinci ani, in 2015, când a inceput primul mare val al migrației forțate dinspre Asia și Africa spre Europa, scriam acest text-avertisment, pe care imi permit să-l reiau integral acum, preocupat de consecințele extreme și definitive pe care marile migrații umane le au asupra populațiilor și statelor asupra cărora se produc, dar și mai ingrijorat de potențialul similar unei bombe bacteriologice de megamagnitudine nucleară, pe care migrația in masă a unor populații venite din spații geografice in care molime grave incă bântuie și fac ravagii, se intersectează cu populația europeană lipsită de anticorpii necesari supraviețiurii acestei veritabile ciocniri a civilizațiilor.



„Tu cum iți petreci sfârșitul lumii? Este timpul dragi prieteni să lăsați simpozioanele și dezbaterile și să treceți la măsuri de apărare activă. Reactivați-vă instinctul de conservare anesteziat de media și discursurile găunoase ale politicienilor corupți, pentru că altfel, nu peste foarte mult timp ne vom număra uimiți să vedem câți am mai rămas.

Ceea ce urmează să vă spun, probabil va face pe multă lume ori să ridice dintr-o sprânceană cu ironie și cu multă neincredere ori va provoca mari neliniști – ceea ce nu ar fi atât de rău, frica fiind un foarte bun catalizator al proceselor de autoapărare atât timp cât nu se transformă in paralizie ori panică iratională.

Este bine știut că marile migrații de populații au fost intotdeauna asociate și cu izbucnirea marilor pandemii care aproape au decimat popoare intregi și comunități foarte mari de oameni de-a lungul istoriei.

Coliziunea dintre mase mari de oameni aparținând unor zone cu o genopatologie atât de diversă și diferită, cum sunt Africa și Asia in comparație cu Europa, cu siguranță va duce, nu există niciun dubiu in privința asta, la apariția unor mutații și combinații de virusuri devastatoare, in primul rând pentru populațiile albe ale Europei.

Ultima mare hecatombă la nivel planetar pe care omenirea a cunoscut-o a fost in anii primului război mondial. Dincolo de milioanele de vieți curmate de marea conflagrație, gripa spaniolă a ucis mai eficient decât marele măcel, numai intre anii 1918 -1920, fără o măsurătoare foarte precisă, aprox. 2,5 – 5% din populația Terrei de la acel moment, 20% din omenire suferind de apocaliptica boală.
Gripa spaniolă a ucis 25 milioane de oameni numai în primele 25 de săptămâni de la izbucnire; prin comparație cu SIDA care a ucis 25 de milioane de oameni în primii 25 de ani (conf. wiki.)

Sesizați restartul care ne pândește?

In Europa și in occident in genereal, grație extraordinarului salt al științelor și biotehnoligiilor, au fost eradicate boli care până pe la jumătatea secolului trecut devastau omenirea. In schimb insă, țările africane și asiatice, au rămanas un izvor nesecat pentru cele mai teribile și mortale virusuri.

O mutaţie a virusurilor purtate și aduse in Europa odată cu un număr atât de mare de oameni sosiți din zone in care s-au manifestat epidemii foarte periculoase, poate genera o pandemie, care ar putea ucide fulgerător milioane de oameni întrun timp extrem de scurt.

Oferta este foarte bogată:

Ebola, SARS, Gripe, Poliomelită, Variolă, Ciumă, Holeră, Malarie, Febra galbenă, Tifosul… plus orice combinatie care vi se potrivește este numai bună pentru a dezlănțui Cavalerii Apocalipsei peste omenire.

Razboiul asimetric, iată a ajuns și la porțile Europei și va lovi năpraznic popoarele amorțite ale continentului, nepregătite pentru asemenea calamitate, dar ieșite vesele cu stegulețe si majorete in intâmpinarea celor care le pot aduce sfârșitul.

Deciziile luate de liderii europeni imi dau serios de gândit.

Comportamentul lor poate doar in aparență aberant, mă poate duce cu gândul că, ori le-a fost castrată voința și merg ca năucii către exterminare ori, cei puțini și aleși, membrii ai celor mai selecte și oculte Cluburi, la voința cărora este restartată planeta, au la indemână atât resursele cât și antidotul imunizator al unei proiectate resetări a populației Terei.

Gândiți-vă că doar in ultimii zece ani am fost bombardați an de an cu știri care anunțau izbucnirea a câte unei epidemii mortale in diverse puncte de pe glob. Părea ca cineva experimentează pe loturi mici, pentru a nu induce panica și a nu trezi bănuieli, soluția optimă pentru stoparea creșterii accelerate a populației și restabilirea echilibrului cu resursele.

Cockteilul cu care suntem invitați să ne sinucidem in grup, combină in proporții din timp și atent selecționate, amestecul perfect dintre război și terorism, crize umanitare și economice, prăbușirea sistemelor și a statelor, răzmerițe și dezordini sociale, mega-pandemii, haos…

Totul in proporții echilibarate pentru a ne bucura cu toții la acest frumos inceput de secol și mileniu, de Soluția Finală și Noua Ordine Mondială…

Apropo… Tu unde iți petreci sfârșitul lumii?”

* * *

Acum puneți in ecuația mai sus enunțată acum cinci ani, pandemia cu noul coronavirus care, in anul fatidic 2020 s-a intins peste toată planeta parcă in așteptarea restartului căruia nu-i mai trebuie decât scânteia, suprapusă peste reluarea in forță a migrației prăvălită de Erdogan, cu acceptul blând al liderilor europeni, peste popoarele Europei.

Apropo…

Textul originar AICI. 

P.S. Desigur, că frica este de asemenea și cel mai eficient mijloc prin care asupra populației planetei se pot experimenta cele mai sinistre și distopice experimente…

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian Facebook